این بازی خیلی پیچیده است باید زیاد فسفر بسوزونی تا تمومش کنی من تو دو، سه روز تمومش کردم به خاطر همین زیاد تو ذهنم نیست.
این بازی خیلی پیچیده است باید زیاد فسفر بسوزونی تا تمومش کنی من تو دو، سه روز تمومش کردم به خاطر همین زیاد تو ذهنم نیست.
نه فسفر نميخواد مثل خود hl2 ولي يكم بگردي راهش پيدا ميشه
سلام
این بازی رو 5 دقیقه پیش تموم کردم ! آخر بازیه خیلی باحاله
من هم امروز این بازی رو تموم کردم. بازی خیلی قشنگی بود. ولی مراحلش خیلی کوتاه بود و پایانش هم یکم ناجور بود.....![]()
[quote=alex_3000;1795762]سلام
[باید بری زیر آب اونجا یه سوراخ هست که تار عنکبوت بسته اون تار هارو پاره کن برو اون ور،اونجا یه سوراخ هست که از اون کرما توش هست برو توش .code]http://devil64.persiangig.com/image/4.JPG[/code]یه جا می رسم گودی هست و تار عنکبوت. تار ها رو می زنم کنار می افتم پایین توی آب این جا دیگه هیچ راهی وجود نداره.![]()
دوست من سیستم شما چیه ؟آقا کسی میتونه به من کمک کنه؟من این بازی رو خریدم سه تا دی وی دی هستش.ولی فقط episode2وportal اجرا میشه.یعنی فایلهای hl2وepisode1 هست ولی وقتی مثلا میرم توی بازیhl2 میزنم new game هیچی نمیاد و دوباره برمیگرده توی منوی بازی.داخل episode1 هم که تا میرم زود از بازی میاد بیرون.حتی توی منوی بازی هم نمیره
فکر نکنم ایراد از سیستمم باشه آخه ep2 اجرا میشه
cpu:2.8
ram:1gb
vga:nvidia 6800
سیستمت که مشکلی نداره .فکر نکنم ایراد از سیستمم باشه آخه ep2 اجرا میشه
cpu:2.8
ram:1gb
vga:nvidia 6800
وسط نصب بازی اروری نداد که مثلا نمیتونه یه فایل رو نصب کنه و شما Ignore زده باشی ؟
چون اینطوری که شما میگی احتمال زیاد کامل نصب نشده ( یا خود بازی کامل نیست )
!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i !i!i!i!i!i!i!i
راستی دوستان من توی این بازی یه جا گیر کردم :
این قول سبز رو چطوری باید بکشم ؟
یه قولیه که پشتش شاخک های سبز داره و اصلا نمیمیره و دنبالته . اشکم رو در آورده . دیگه هیچ تیری واسم نمونده ! اصلا نمیمیره . بعد با یه سرعت خیلی بالا ( انگار نیترو زده ! ) میاد و با دست و پاهاش هی منو میزنه و منم هرچی بهش میزنم نمیمیره .
میشه یه راهنمایی بکنید .
نباید و نمی تونی اونجا بکشیش Vortigan که قبل اینکه بری پایین میگه که نکشش.فقط باید فرار کنی بعد که Alyx خوب شد و رفتی روی زمین اونوقت یکم جلوتر باز هم باهاش روبه رو میشی که باید بکشیش.
عزیز ردش کردم ممنون . تازه اونجایی که باهاش رو به روی میشی میشن 2 تا !نباید و نمی تونی اونجا بکشیش Vortigan که قبل اینکه بری پایین میگه که نکشش.فقط باید فرار کنی بعد که Alyx خوب شد و رفتی روی زمین اونوقت یکم جلوتر باز هم باهاش روبه رو میشی که باید بکشیش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)