بازی با یازده تا دفاع نه دیگه،بگو یازده تا دروازبان که تاکتیک،تکنیک نمیخواد!؟
تنها راهش اینکه مثل خودشون تمیز بازی کنیم![]()
بازی با یازده تا دفاع نه دیگه،بگو یازده تا دروازبان که تاکتیک،تکنیک نمیخواد!؟
تنها راهش اینکه مثل خودشون تمیز بازی کنیم![]()
2012 خیلی ضایع بازی کردیم! داور که سوت شروع بازی رو زد، بروبچ همچین حمله میکردن که انگار 5تا گل عقب هستیم. بعد از خوردن گل اول هم دیگه رسماً زمین آلمان خالی شده بود و جناب بالوتلی کل زمین رو تک و تنها اومد و گل... :|
اگه این بار درست حسابی بازی کنیم و دفاع و حمله رو به یه اندازه رعایت کنیم میشه ایتالیا رو حذف کرد. و ایشالا میزنیم طلسم درپیت رو میشکونیم برای همیشه!![]()
این ایتالیایی که من دیدم به اون چیزی که از یورو میخواستن رسیدن!
کونته که داشت از نیمکت بالا میرفت
خلاصه که اشباع شدن میدونن بعدش خبری نیست![]()
بابا زشته از انگلیس تو این شبای عزیز داره موجبات خنده و شادی ما رو فراهم میکنه.
من که تحمل ندارم پکیدم از خنده زدم کانال رو عوض کردم دارم رازبقا نگاه میکنم.![]()
سخن بزرگان این بار فردوسی پور :-)
انگلیس قهرمان![]()
فردوسی پور رو ولش خرفت شده
انگلیس هم به فنا رفت مثل همیشه
مونده ایتالیا فرانسه آلمان
که امیداوارم آلمان قهرمان بشه
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
ایتالیایی ها فوق العاده کثیف بازی میکنند ، فلسفه فوتبالشون همینه کلا
( به یاد بیارید ماجرای زیدان ، ماجرای اخراج بازیکن کره ای از لیگ ایتالیا )
بازی با بلژیک ، تمام ضد حمله های حریف را با خطاهای حرفه ای خوشگل مهار کردند .
تعداد کارت زرد های ایتالیا را ببینید ! تازه خوب بلدن چطوری خطا کنند داور نگیره .
اگر گل جلو بیفتن به هر شیوه ای باشه بازی را در میارن ، فقط کافی هست گل اول به ایتالیا زده بشه
البته نویر مثل دروازه بان اسپانیا نیست که مفتی مفتی ایتالیا را جلو بندازه .
دروازه بان اسپانیا اینقدر ضعیف و مبتدی بود که یاد باب اسفنجی افتادم![]()
ایتالیااااا ، ایتالیاااا، ، ایتالیااااااااا
این رو اول سرود ملیشون می گن ایتالیایی ها . باشد سرود وداع از یورو رو براشون بخونیم
سه ماه پیش 4 تا به جی جی و رفقاش زدیم . منتها قضیه بازی های رسمی با ایتالیا رو که همه می دونیم .
چهار بار در بدترین قسمت ممکن به ایتالیا باختیم . سه تا جام جهانی رو همین ایتالیا از ما گرفته . جام جهانی 1970 در نیمه نهایی و در وقت های اضافی بهشون باختیم . بازی که کلی میشه در موردش حرف زد . یکی از بهترین بازی های تاریخ این دو تیم .
سپس باز هم در جام جهانی این بار در سال 1982 به یکی از بهترین ایتالیا های تاریخ باختیم . جام جهانی 2006 و شکست 2 بر 0 در نیمه نهایی هم که قطعا یادمون هست و اخری هم بازی 4 سال قبل و ترکیب مضحک یواخیم لو . من بعد از بازی یادمه نوشتم این بدترین چینشی بود که یک مربی می تونست بچینه
اما رکورد ها برای شکسته شدن هست دیگه . امیدوارم این بار ایتالیا رو ببریم و بریم تا قهرمانی . جدای از هر نتیجه ، بازی المان با ایتالیا کلاس فوتبال اروپا هست .
آقا این آلمان خطرناک ترین آلمان از نظر مهره برای ایتالیاست
من دیشب تعجب کردم که چرا اسپانیا به ایتالیا گل نزد اما آلمان راحت میتونه گل بزنه اگه بتونه تو دفاع هم موفق باشه...
گومز تو نبرد هوایی میتونه خطرناک باشه ولی نه زیاد ... یه سری بازیکن ها هم مخفی هستن مثل شواینی ...
ولی مهره مثل دراکسلر میتونه برای ایتالیا خطرناک باشه ... ولی در کل نبرد مربی هاست بیشتر!
دفاع هامون همه کارت دارن :(
خیلی ترسناکه بازی به نظرم!!چون ممکنه اخراجی بدیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)