تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 23 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 230

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2015-2016

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

به امید قهرمانی سال بعد تو لیگ دسته دو !!!!! خخخخخ آبرامویچ قطعا مورینیو رو اخراج نمیکنه چون باید 30 میلیون پوند خسارت بده بهش که به هیچ وجه دلش نمی یاد این پول رو خرج موفقیت باشگاه کنه و برای عیاشی هاش ترجیح میده استفاده کنه !! حالا چلسی تا آخر فصل هم ببازه هیچ اتفاقی نمی افته، فقط دلم برای ایوانویچ تنگ شده، کاش زودتر برگرده تا بیشتر بخندیم موقع بازی چلسی خخخخخخ

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوشحالم که بد بازیکردن بازیکن قدیمی تیم که گل های حساسی زده و خیلی جاها کمک کرده به تیم واست خنده داره و مایه شادیه واست

3. 4 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه راحت از هر تیمی می بازیم!
    آمارای بد این فصل خیلی زیاده مثل همین تعداد باخت های بی سابقه توی خونه یا باخت های 3 بر 1 و 3 بر 0
    با احتساب بازی جام اتحادیه الان سه تا بازی پشت سر همه که داریم می بازیم و تا حالا من همچین چیزی رو یادم نمیاد و شرایط از بحران هم یه چی بدتره

من خودم طرفدار مورینیو ام ولی دیگه نمی تونه کاری کنه یعنی حداقلش دیگه توی خونه نباید به این راحتی ها چند تا باخت می داد
    با وجود مبلغ بالای فسخ قرارداش دیگه فکر نکنم تا آخر سال 2015 روی نیمکت باشه...
    توی مربی هایی که باشگاه ندارن بهترین گزینه آنجلوتیه و اگه قراره باشگاه مربی بیاره بهتره اونو بیاره
    گزینه هایی مثل ویلاش بواش و سیموئونه که شایعه شده بود اصلا مناسب نیستن

5. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی: برای شما عینک های زیبا خواهم آورد تا بازی را بهتر ببینید!

ژوزه مورینیو بعد از شکست خانگی 3-1 تیمش مقابل لیورپول به گفتگو با رسانه ها پرداخت.

طـرفداری- در پایان مسابقه مورینیو هنگامی که با خبرنگاران تلویزیونی صحبت می کرد، حاضر نشد تا به سؤالاتی در مورد بازی یا آینده اش در چلسی پاسخ دهد، اما بلافاصله بعد از مسابقه در کنفرانس مطبوعاتی گفت:

من بیشتر از اینکه مورد بازجویی قرار گیرم، دوست دارم گوش کنم. چیز هایی وجود دارد که از دستان ما خارج است. در پایان نیمه اول دو دقیقه وقت تلف شده داشتیم و گل را "35 ثانیه بعد از اتمام وقت های تلف شده دریافت کردیم. سپس در نیمه دوم چه اتفاقاتی رخ داد؟ همه چیز نتیجه برخی از لحظات بسیار مهم است. لحظاتی که ورزشگاه شاهد آن بودند، بازیکنان بیشتر از یک ناظر بودند، آنها این را احساس کردند، از حالا، هر اتفاقی که بیفتد یک پیش آمد است.

بازیکنانی در رختکن دارم که واقعاً ناراحت هستند و کاملاً به آنها احترام می گذارم. ما این چیز ها را بازی پس از بازی می بینیم. به عنوان بازیکنانی حرفه ای، آنها احترامی که لایقش هستند را دریافت نمی کنند. فکر نمی کنم ما، من و آنها، شنبه شب فوق العاده ای داشته باشیم، مطمئناً برای خانواده هایمان نیز همینطور خواهد بود. آنها هم احساساتی مشابه ما دارند و من به خاطر این بی احترامی ها نسبت به بازیکنان حرفه ای واقعاً متأسف هستم.

از او پرسیده شد که اظهارات خود در مورد احترام را توضیح دهد که وی گفت:

همه شما افراد باهوشی هستید. اگر می خواهید در مورد حوادث بنویسید، می نویسید. در کنفرانس مطبوعاتی بعدی برای شما عینک های زیبایی خواهم آورد، شاید بازی را به شکل بهتری ببینید.

هنگامی که کلاتنبرگ از دادن کارت زرد دوم به لوکاس لیوا خودداری کرد، مورینیو در کنار زمین خشمگین بود، اما از ترس اینکه بار دیگر توسط اتحادیه جریمه یا محروم شود از صحبت در مورد داوری پرهیز کرد و گفت:

چه فکر می کنید؟ شما توسط FA مجازات نشده اید. اگر به شما بگویم، من مجازات خواهم شد. حالا به خانه می روم، تا خانواده ناراحتم را پیدا کنم. سعی خواهم کرد تا تعدادی از بازی های راگبی [فینال جام جهانی] را تماشا کنم و کمی از این اتفاقات فاصله بگیرم. سپس تمرینات آماده سازی برای فردا صبح و دیدار چهارشنبه شب مقابل دیناموکیف را آغاز خواهم کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

I'll bring you nice glasses next time - Mourinho in press rant after Liverpool loss

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

مقصر اصلی همه این اتفاقات، خود باشگاه و شخص آبرامویچ هستن، اون از فصل نقل و انتقالات داغونی که داشتن، قضیه اوا کارنیرو، ندادن کوچکترین تذکری به مورینیو بابت اخلاق گندش، از دست دادن یورگن کلوپ و الان هم اخراج نکردن این آقا به خاطر اینکه مجبورن 30 میلیون پوند بهش بدن، اصلا تمدید قرارداد با مورینیو هم کاملا اشتباه بود، وقتی طرف دو سال دیگه از قراردادش مونده چه دلیلی داره چهارسال دیگه تمدید بشه تا الان مثل خر تو گل گیر کنن و فکر اون سی میلیون باشن ؟!!!!! فرم ضعیف چلسی از اول سال 2015 شروع شده بود و نیم فصل دوم فصل پیش هم کلی بازی ضعیف داشت چلسی و سندروم سال سوم مورینیو رو هم که همه میدونن، اونوقت تمدید قرارداد تو این شرایط چه فایده ای داره ؟!!!!!!! من مطمئنم از دیناموکیف هشت تا گل هم بخورن، مورینیو برکنار نمیشه، اینا میخوان جوری بشه که خود مورینیو استعفا بده تا مجبور نباشن اون سی میلیون رو بدن ولی مورینیو حال اینا رو میگیره و به هیچ وجه استعفا نمیده تا به اون سی میلیونش برسه . واقعا اوضاع چلسی خنده داره این فصل

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این 30 میلیون پوند اونقدرها مهم نیست چون فقط در صورتی چلسی لازمه پرداخت کنه که مورینیو تا پایان مدت زمان قراردادش با تیم دیگه ای قرارداد نبنده (که بسیار بعیده)، و در شرایط عادی فقط دستمزدش تا پایان فصل لازمه پرداخت بشه (شاید اون هم نه)، چون مورینیو بیکار نمی مونه. و البته سهمیه لیگ قهرمانان رو نگرفتن ضررهای مالی که برای باشگاه داره بیشتر از 30 میلیون پوند است. مدیران چلسی هم این مسئله رو خوب می دونن و عدم اخراج مورینیو مستقیما وابسته به این 30 میلیون پوند نیست.

به هر حال به نظر می رسه روزهای پایانی مورینیو در چلسی است.

10. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

این 30 میلیون پوند اونقدرها مهم نیست چون فقط در صورتی چلسی لازمه پرداخت کنه که مورینیو تا پایان مدت زمان قراردادش با تیم دیگه ای قرارداد نبنده (که بسیار بعیده)، و در شرایط عادی فقط دستمزدش تا پایان فصل لازمه پرداخت بشه (شاید اون هم نه)، چون مورینیو بیکار نمی مونه. و البته سهمیه لیگ قهرمانان رو نگرفتن ضررهای مالی که برای باشگاه داره بیشتر از 30 میلیون پوند است. مدیران چلسی هم این مسئله رو خوب می دونن و عدم اخراج مورینیو مستقیما وابسته به این 30 میلیون پوند نیست.

به هر حال به نظر می رسه روزهای پایانی مورینیو در چلسی است.
    نخیر، اون سی میلیون پوند غرامتی هستش که برای اخراجش میگیره و ربطی به قرارداد با تیم دیگه ای نداره، حرف شما برای وقتیه که حرف غرامت نباشه و باشگاه باید دستمزدش رو تا وقتی تو یه تیم دیگه بره پرداخت کنه که در اون صورت در صورتی که این آقا، تو تیم دیگه ای مربیگری نره بکنه تا پنج سال باید سالی نزدیک ده میلیون پوند بهش بدن. الان توی قراردادش هست که در صورتی که اخراج بشه باید سی میلیون پوند رو یک جا بگیره.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دی متئو هم به عنوان گزینه تازه شاغل شده شاید برای انتهای فصل بد نباشه (منوط بر عملکردش در شالکه). ضمن اینکه خاطره CL که قطعا خوشاینده برای طرفدارای چلسی، هر چند فکر کنم آبراوویچ روابطش با دی متئو مقادیری مشکل داشته باشه.

13. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دی متئو هم به عنوان گزینه تازه شاغل شده شاید برای انتهای فصل بد نباشه (منوط بر عملکردش در شالکه). ضمن اینکه خاطره CL که قطعا خوشاینده برای طرفدارای چلسی، هر چند فکر کنم آبراوویچ روابطش با دی متئو مقادیری مشکل داشته باشه.
    فکر کنم در بین گزینه ها کونته گزینه خوبی باشه ، شایعاتی هم در این زمینه بوده. هر چند به عنوان یه علاقه مند به لیگ جزیره دوست دارم مورینیو بتونه تیم رو از بحران خارج کنه و در چلسی موندگار بشه.

15. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بدون شک به عنوان یه مربی موقت تا پایان فصل میشه روی گاس هیدینگ حساب باز کنیم تا تیم رو سر و سامان بده

اما برای فصل بعد به نظر من هر جوری شده باید با پپ گواردیولا قرارداد ببندن بهترین مربی برای چلسی پپ هستش شک نکنید . امسال کونته و ویلاس بواس و دی متئو به درد چلسی نمیخورن !

بعد از پپ من نظرم روی سیمیونه هستش ! چون میتونه اون حس جنگیدن رو به تیم تزریق کنه چیزی که چلسی الان در حد صفر هم نداره !

بعد از این دو و به عنوان گزینه اخر انجلوتی رو میتونیم بیاریم و اگر هم بیاریم باید بهش فرصت بدیم تا تیم دستش بیاد .

اما جدا از این مسائل تیم شدید نیاز به بازیکن جدید داره

یه دفاع راست در حد کارواخال

یه دفاع وسط در حد استونز

یه هافبک دفاعی مثل ویتسل یا رابیوت ( اقا این بازیکن فوقالعاده عالی بازی میکنه !!)

یه هافبک چپ مثل براهیمی ( درسته هازارد چپه ماست ولی به نظرم بفروشیمش به رئال و به جاش بیل یا خامس رو بگیریم ازشون )

یه هافبک هجومی مثل گریزمان ( میشه اسکار رو فروخت و با پولش این رو خرید )

و یه مهاجم در حد لاکازت و تکسیرا و کاوانی ( میتونیم کاستا رو بفروشیم و با پولش یکی از این بازیکنا رو بخریم )

شاید در اول خرید این همه بازیکن بعید بیاد ولی خریدن این بازیکن ها هم اسونه هم برای تیم حیاتی و مورد نیاز !

بازیکن هایی مثل تری - ایوانویچ - فالکائو و کاستا و رمی و میکل باید از تیم برن

بازیکن های جوون اینده دارمون که قرضی بازی میکنند هم باید برگردونیم مثل بمفورد و فن خینکل و ...

یه لحظه تصور این ترکیب رو با مربی مثل پپ یا سیمیونه و انجلوتی رو بکنید
    کورتوا ( بگویچ )

بابا رحمان ( ازپیلی ) -------- استونز (کیهیل ) ------ زوما ------------ کارواخال ( ازپیلی )

ماتیچ ( لوفتوس چک ) ---------- ویتسل یا رابیوت ( رامیرس )

براهیمی ( کندی ) ----------------گریزمان ( فابرگاس ) -------------------بیل یا ویلیان ( پدرو )

کاوانی یا لاکازت ( بمفورد )

- - - Updated - - -

بدون شک به عنوان یه مربی موقت تا پایان فصل میشه روی گاس هیدینگ حساب باز کنیم تا تیم رو سر و سامان بده

اما برای فصل بعد به نظر من هر جوری شده باید با پپ گواردیولا قرارداد ببندن بهترین مربی برای چلسی پپ هستش شک نکنید . امسال کونته و ویلاس بواس و دی متئو به درد چلسی نمیخورن !

بعد از پپ من نظرم روی سیمیونه هستش ! چون میتونه اون حس جنگیدن رو به تیم تزریق کنه چیزی که چلسی الان در حد صفر هم نداره !

بعد از این دو و به عنوان گزینه اخر انجلوتی رو میتونیم بیاریم و اگر هم بیاریم باید بهش فرصت بدیم تا تیم دستش بیاد .

اما جدا از این مسائل تیم شدید نیاز به بازیکن جدید داره

یه دفاع راست در حد کارواخال

یه دفاع وسط در حد استونز

یه هافبک دفاعی مثل ویتسل یا رابیوت ( اقا این بازیکن فوقالعاده عالی بازی میکنه !!)

یه هافبک چپ مثل براهیمی ( درسته هازارد چپه ماست ولی به نظرم بفروشیمش به رئال و به جاش بیل یا خامس رو بگیریم ازشون )

یه هافبک هجومی مثل گریزمان ( میشه اسکار رو فروخت و با پولش این رو خرید )

و یه مهاجم در حد لاکازت و تکسیرا و کاوانی ( میتونیم کاستا رو بفروشیم و با پولش یکی از این بازیکنا رو بخریم )

شاید در اول خرید این همه بازیکن بعید بیاد ولی خریدن این بازیکن ها هم اسونه هم برای تیم حیاتی و مورد نیاز !

بازیکن هایی مثل تری - ایوانویچ - فالکائو و کاستا و رمی و میکل باید از تیم برن

بازیکن های جوون اینده دارمون که قرضی بازی میکنند هم باید برگردونیم مثل بمفورد و فن خینکل و ...

یه لحظه تصور این ترکیب رو با مربی مثل پپ یا سیمیونه و انجلوتی رو بکنید
    کورتوا ( بگویچ )

بابا رحمان ( ازپیلی ) -------- استونز (کیهیل ) ------ زوما ------------ کارواخال ( ازپیلی )

ماتیچ ( لوفتوس چک ) ---------- ویتسل یا رابیوت ( رامیرس )

براهیمی ( کندی ) ----------------گریزمان ( فابرگاس ) -------------------بیل یا ویلیان ( پدرو )

کاوانی یا لاکازت ( بمفورد )

17. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •