دکمه G نبود ؟ فک کنم اسلحه ی خودتو می انداخت زمین بعد از روی هر اسلحه ای رد می شدی جایگزین می شد .
عاليه!
به درد بخور بود
خوب
بدك نيست
به دردم نخورد
مذخرف ترين چيزي كه تو عمرم ديده بودم اين تاپيك بود
دکمه G نبود ؟ فک کنم اسلحه ی خودتو می انداخت زمین بعد از روی هر اسلحه ای رد می شدی جایگزین می شد .
نه بابا اون كه كانتره !
با t ميندازه زمين با space ميگيره
درضمن ، براي من وسط بازي ميپره بيرون
اعصاب خورد كنيه
توي بازي هايي مثل موست وانتد هم اين مشكلو داشتم
اين مشكل از كجا ناشي ميشه ؟
دو روزه تمومش كردم !!!
26 تا مرحله بود فكر كنم !!
( براي اولين بار هم بود كه بازي ميكردم )
ایا می توانید دانلود این بازی را بگزارید
سلام به همه چرا این قدر شلوغش میکنید من ۸ سال پیش سیستم قبلی مو خریدم که این بازی روش نصب بود الان رو سیستم جدیدم برای بار هزارم نصب کردمش اونم نسخه ی فارسی شو؛در ضمن شما میتونید با دکمه ی اسپیس بقیه رو حتی یاراتو نو دنبال خودتون بکشید و اسلحه ها رو از زمین بردارید و حتی بمب رو از کمر دوستتون بدزدید و یا درها رو بازکنید برای خنثی کردن بمب خود بازی مرحله ی آموزشی داره بمب رو بردارید رنگ آخرین چراغی که روشن میمونه رنگ سیمی که باید قطعش کنیدجالب بود مگه نه؟پس تا برنامه ی بعد!
سلام علی جان
ورودتو به پی سی ورلد تبریک میگم
قبل از اینکه پست بدی به تاریخ پست های قبلی نگاهی بندازی بد نیست، پست ها مال حدود3سال پیشن
موفق باشی
سلام به همه من این بازی رو از سایت en.softonic.com دانلود کردم.ولی یادم رفته چه جوری وارد مراحل بازی میشه !!!
برای خودم توی بازی پروفایل درست کردم حالا این عکس و نگاه کنید(اینجا باید چیزی بزنم؟؟؟): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینجا باید کاری کنم؟
یا اصلا بازی فقط برای انلاین بازی کردنه؟؟؟لطفا جواب بدین،عاشق این بازیم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نسخه ای که داری مخصوص شبکه هستش و سینگل نداره
لطفا آدرس این بازی یا همینجا پستش کنین؟؟؟
ممنون میشم.![]()
سلام
من این بازی رو واسه شبکه میخوام ... کسی لینک دانلود داره که مطمئن باشه درست کار میکنه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)