تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 19 اولاول ... 5111213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 184

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی باشگاه داماش گیلان |فصل 1392-1393

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

2. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

به تاج و کفاشیان اعتراض کرده بودیم

ناظمی: باخت در دربی به گردن من است/ بد تمرین دادم و بد آنالیز کردم

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: مسئولیت شکست در دربی را بر عهده می‌گیرم و این باخت بر گردن من است.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، افشین ناظمی پس از شکست 3 بر صفر برابر ملوان در جمع خبرنگاران گفت: این باخت بر گردن من است و مسئولیت آن را برعهده می‌گیرم. من تیم را بد تمرین دادم و بد آنالیز کردم. امیدوارم بتوانیم نقاط ضعفمان را برطرف کنیم تا دیگر شاهد چنین اشتباهاتی نباشیم. بازیکنان تلاش خود را کردند، ما می‌توانستیم به گل هم برسیم اما روز خوبی دروازه‌بان ملوان بود و او توپ‌های ما را گرفت و ما بدشانس هم بودیم.
    وی در مورد تعویض‌هایش گفت: تعویض‌ها به این دلیل بود که می‌خواستیم بازیکنی از کنارها اضافه شود و ما فقط یک بازیکن در سمت راست روی نیمکت داشتیم. دو هفته هم بود که در این زمین بازی نکرده بودیم، این تمام موجودی ما است. من باخت را به گردن گرفتم.
    سرمربی داماش در مورد حضور پرشمار هواداران داماش گیلان گفت: من شرمنده هواداران هستم و از آنها عذرخواهی می‌کنم. همه چیز را هم به گردن گرفتم. بازیکن با تفکرات کادر فنی بازی می‌کند ضمن اینکه شما آئین‌نامه را نخوانده‌اید، من نمی‌توانم در مورد خیلی چیزها صحبت کنم اما فقط این را می‌گویم که اخراج رضا کاردوست درست نبود. شاید اگر داور فیلم بازی را ببیند به اشتباهش پی ببرد. من فقط می‌توانم بگویم شرمنده‌ام، طبق آئین‌نامه من نمی‌توانم در مورد خیلی از مسائل صحبت کنم و بهتر است که برخی مواضع باشگاه را سراوانی که سخنگوی باشگاه هم هست و در اینجا حضور دارد بیان کند.
    به گزارش فارس، علی سراوانی نیز در این نشست گفت: زمانی که تیم داوری و نظارت مسابقه اعلام شد ما به این مسئله اعتراض کردیم زیرا مطمئن بودیم که تیم داوری به گونه‌ای قضاوت می‌کند که به ضرر داماش باشد. تاج و کفاشیان در جریان این اعتراض هستند، آنها قول دادند که چنین چیزی رخ ندهد اما شما دیدید که همین مسئله اتفاق افتاد.

4. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

عابدینی در گفتگو با فارس: باخت به ملوان به هیچ عنوان فنی و فوتبالی نبود

------
    به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه در گفت و گو با خبرگزاری فارس، در مورد شکست در دربی گیلان، گفت: ما در این بازی بازنده نشدیم و ما را بازاندند. در دقیقه 27 بازیکن ما را بی‌دلیل اخراج کردند. بازیکنی که تعداد کارت‌های زردش هم بسیار کم است یک بار کارت قرمز می‌گیرد. داور به نحو احسنت وظیفه‌اش را انجام داد. وی ادامه داد: وقتی تیم داوری و ناظری مسابقه اعلام شد من به مهدی تاج تلفن زدم و گفتم این گروه برای نابودی داماش به رشت می‌آیند و ارتباطاتی هم که وجود داشت را بیان کردم. او به من گفت نگران نباشد و بعد پیگیری کرد و به من تلفن زد و گفت خیالت راحت آنها درست قضاوت خواهند کرد. مدیرعامل داماش افزود: بعد از مسابقه هم تاج به من تلفن کرد و گفت فردی را در ورزشگاه داشته که به او گفته‌ اخراج بازیکن داماش بی‌ربط بوده است. به هر حال وقتی دیدم تاج حساس شده من کوتاه آمدم اما واقعیت این است که باند مخوفی در فدراسیون فوتبال وجود دارد باندی که از تصمیم‌گیران و اثرگذاران در فدراسیون فوتبال هستند و من این مسئله را به مهدی تاج و علی کفاشیان هم گفته‌ام اگر آنها در این مورد اقدامی نکنند من وظیفه قانونی خودم را انجام می‌دهم. یک ماه پیش هم در هیئت رئیسه سازمان لیگ این مسایل را بیان کردم و گفتم چه زمانی قصد پاکسازی دارید؟ بهروان اگر بگوید نمی‌دانم درست نیست چون خودم این مسئله را به او گفتم. عابدینی در مورد اینکه باخت به ملوان را فنی نمی‌داند، گفت: به هیچ عنوان فنی و فوتبالی نبود. گل دوم ملوان کاملا در موقعیت آفساید به ثمر رسید. اخراج بازیکن ما هم بی‌ربط بود. پنالتی که برای ملوان گرفته شد کاملا درست بود. اما وقتی یک اخراج بی‌ربط انجام می‌شود و یک گل آفساید هم درست اعلام می‌شود در آنصورت مشخص است که همه چیز از پیش تعیین شده است.
    مدیرعامل داماش گیلان در مورد اینکه گفته بود بعد از دربی از باشگاه کناره‌گیری می‌کند، گفت: من تاریخ نامه‌ استعفایم را امروز دیدم 23 مهر ماه بود و 23 آذر دیگر من مدیرعامل نخواهم بود. بنابراین یک هفته دیگر بیشتر باقی‌ نمانده است این هفته هم جلسه‌ای در باشگاه خواهم داشت. باید شرایط مالی باشگاه داماش درست شود البته اگر شرایط مالی هم درست شود من دیگر نمی‌مانم و فرد دیگری باید بیاید و مدیریت باشگاه را قبول کند. وی ادامه داد: ابوذر رحیمی دفاع چپ ما به خاطر 30 میلیون تومان که باید برای پول رهن خانه‌اش می‌داد تمرین را رها کرد و دنبال پول جور کردن رفت و رویش هم نشده بود به من بگوید و مربی هم وقتی دید او تمرین را رها کرده او را بازی نداد و در نتیجه سهرابی را در دفاع چپ بازی کرد که اصلا در این پست بازی نکرده و به حریف هم پنالتی داد. شرایط باشگاه بهم ریخته است. باید وضعیت 250 نفری که از تیم نونهالان، نوجوانان، امید و بزرگسال هستند مشخص شود و باید پول آنها را به موقع داد و بدهی‌های گذشته را هم باید بپردازیم. عابدینی در مورد جلسه‌ای که گفته بود با وزیر ورزش داشته و این جلسه برگزار نشد، گفت: اول اینکه من گفته بودم این جلسه در مورد داماش است نه پرسپولیس ضمن اینکه خود وزیر با کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی صحبت کرده بود و به او گفته بود دوشنبه به دفترم بیاید و چه کسانی همراه شما خواهند بود که او هم گفته بود رئیس هیئت فوتبال و عابدینی مدیرعامل داماش گیلان ولی بعد وزیر ورزش با کوچکی نژاد تماس گرفته و گفت به دلیل جلسه با رئیس جمهور این دیدار لغو شده است. این کل ماجرا بود.

6. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

افشین ناظمی: ضدفوتبال بازی نکردیم/ از عملکرد بازیکنانم رضایت دارم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرمربی تیم فوتبال داماش پس از تساوی مقابل نفت تهران از عملکرد تیم تحت رهبری خود دفاع کرد.
    به گزارش شفقناورزشی، تیم های فوتبال نفت تهران و داماش گیلان امروز جمعه در هفته هجدهم رقابتهای لیگ برتر با تساوی بدون گل به کار خود در تهران پایان دادند.
    سرمربی تیم داماش گیلان پس از تساوی در مقابل نفت تهران و در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: بازیکنانم بازی بسیار خوبی را انجام دادند. تمام فضاهایی که نفت می‌خواست از آن به گل برسد را پوشش دادیم و آنچه از بازیکنانم خواسته بودم به خوبی انجام شد.
    وی در ادامه خاطرنشان کرد: تیم نفت هم بسیار خوب بود و تلاش بسیاری برای زدن گل داشت اما بازیکنانم هوشیاری به خرج دادند و مانع به ثمر رسیدن گل شدند.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا داماش در این بازی بیشتر به دنبال اتلاف وقت و ضد فوتبال بود گفت: من به بازیکنانم همیشه گفته ام که هیچوقت ضد فوتبال بازی نکنند و از اتلاف وقت بپرهیزند دو تنها به دنبال کسب سه امتیاز باشند.
    بنابر گزارش مهر،ناظمی در خصوص داوری نیز گفت: من به راجع به داوری صحبت نمی کنم و این را به عهده کارشناسان داوری می سپارم و آنها هستند که باید در این خصوص توضیح بدهند.
    وی تاکید کرد: در بازی با ملوان هم من پس از نظرات کارشناسی در خصوص داوری صحبت کردم.

8. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

احتمال کناره‌گيري عابديني قوت گرفت

به دليل شرايط بدمالي باشگاه داماش گيلان مديرعامل اين باشگاه به احتمال زياد از سمت خود کناره‌گيري مي‌کند.
    احمدي سرواني مدير روابط عمومي باشگاه داماش گيلان از انحلال احتمالي اين باشگاه در هفته آينده خبر داد.

وي به خبرنگار فارس اعلام کرد که به باشگاه اعلام شده که ديگر هيچ گونه پرداختي به اين باشگاه طبق دستورات قضايي داده نمي شود و اين برخلاف آن چيزي بوده که به اين باشگاه اعلام شده بوده است.

با توجه به اينکه اوضاع مالي باشگاه نامناسب است و اين باشگاه حتي پول رزور هتل را ندارد اين هفته با مشکلاتي که دارد به ميدان مي رود ولي براي هفته آينده حتي پول تهيه بليت سفر به تهران را ندارد و به همين دليل هفته آينده با توجه به شرايط سخت مالي که هست احتمال زياد در صورتي که فوري به اين باشگاه پول نرسد اعلام انحلالي اين باشگاه و در پي آن کناره گيري عابديني از اين باشگاه اعلام مي شود.

10. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

یعنی چی؟؟؟!!! به همین راحتی میخوان تیم منحل کنن؟؟!! سپیدرود که وضعش اونه!! اینم از داماش! مسئولینم که....

12. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عابديني:شايد داماش‌مقابل استقلال به ميدان‌نرود

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: شايد مقابل استقلال به ميدان نرويم زيرا حتي پول کرايه هتل هم نداريم.
    امير عابديني اظهار داشت: امروز جلسه‌اي با بازيکنان تيم داشتم و آنها از شرايط مالي باشگاه بسيار ناراحت‌اند. بازيکنان مي‌گويند با تبليغات تلويزيوني همه فکر مي‌کنند فوتباليست‌ها درآمدهاي ميلياردي دارند در حالي که ما حتي براي هزينه کرايه خانه خود هم گاهي اوقات با مشکل مواجه هستيم. مردم تصور مي‌کنند ما هم مثل برخي از بازيکنان تيم‌هاي صنعتي و پرطرفدار دستمزدهاي کلان مي‌گيريم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: بازيکنان داماش با تمام مشکلات ما ساخته‌اند اما اکنون مي‌گويند يکي بايد به داد مشکلات ما برسد آنها حق دارند ظاهرا شهر رشت تيم ليگ برتري نمي‌خواهد زيرا هيچ حمايتي از ما نمي‌شود شايد همان تيم سپيدرود به درد آنها مي‌خورد که هميشه در ليگ دسته اول باقي بماند.

عابديني با اشاره به شرايط مالي باشگاه گفت: ما اکنون حتي براي کرايه کردن اتوبوس و آمدن به تهران مشکل داريم به همين دليل شايد تيم داماش مقابل استقلال در روز سه‌شنبه حاضر نشود ما 4 ميليون به هتل پرداخت کرده‌ايم و آن را رزرو کرده‌ايم و اما اکنون 6 ميليون تومان ديگر را نداريم که به هتل بدهيم با اين وضعيت شايد اصلا به تهران نياييم که بخواهيم مقابل استقلال بازي کنيم. اميدوارم مسئولان استاني حرف من را بشنوند و حرف من را جدي بگيرند و به داد داماش برسند.

14. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داماش میاد بازی می کنه خیلی هم محکم بازی می کنه... اینا همش حرفه...اينم يه جور جنگ رواني قبل از بازيه!

16. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

مساله قابل تامل اینه چرا همیشه ما تو رشت شاهد این جریانات مالی هستیم ؟؟؟ چرا هیچ وقت یه رشتی اصیل و پولدار سرمایه گذاری کلان انجام نمیده و همیشه از اطراف رشت یا شهرهای دیگه میان سرمایه گذاری میکنند ؟ چرا همیشه در استان ما در این حد باید از بی پولی حرف بزنیم !
    آخه کی این چراها تو شهر ما تموم میشه ؟
    من شک دارم به اینکه گیلان و شهر من رشت مشکل مالی داره چه ورزشی چه غیر ورزشی بلکه عقیدم اینه فساد بیشتر از جاهای دیگست ..
    بخدا اگر داماش 10 میلیارد هم بهش پول تزریق بشه باز هم میگند پول نداریم ! شده مثل شورای شهرمون ...
    جمع کنید این مسخره بازیها رو .. مشکل فساد مالی بعضیهاست که الان وضع داماش مثل خیلی از شرکتها و پروژه های استان داغونه و همش حرف از بی پولیه ... وقتی هم پول دارند کاری نمیکنند! اگر راست میگید بزارید یه رشتی پولدار تیم رو بخره انقدر سنگ نندازید جلوش ..

18. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

الان شبکه خبرهم گزارشی در همین مورد پخش کرد! مثل اینکه وضع خیلی خرابه! عابدینی از مسئولین حسابی شاکی بود
    مسئولین تورو خدا یکاری بکنید ، نزارید داماش بشه مثل سپیدرود

20. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •