من تو کارخونه پروفیلفیل مشکات کار میکردم یهو یه پیچ از اون بالا افتاد زیر دستگاه پرس... تا اومدم دولاشم بردارم دستگاه فیرت اومد منو له کرد... بلهههه... حالا پولمو بدید من بررررررممممم!!!!
![]()
من تو کارخونه پروفیلفیل مشکات کار میکردم یهو یه پیچ از اون بالا افتاد زیر دستگاه پرس... تا اومدم دولاشم بردارم دستگاه فیرت اومد منو له کرد... بلهههه... حالا پولمو بدید من بررررررممممم!!!!
![]()
خودشونم فهمیدن فقط پشت صحنه هاش خنده داره برای همین تو این دو سری آخر تایم قسمت دوم رو کوتاه تر کردن و به پشت صحنه اضافه کردن
واقعا جزو ضعیف ترین کارهای مدیریه این سریال.
آخه دو تا نویسنده مگه چقدر ایده دارن که به این سرعت و بعد از سریال ناتمام و سنگین قهوه تلخ دوباره این رو نوشتند؟
هخونطور که قبلا هم گفتم، بازی ها هم تکراری. کارگردانی و دکوپاژهای تکرای. بیشتر (تمام) صحنه های سریال در فضای بسته و بدون تحرک که همه ایستاده اند و حرف می زنند و یا نشسته اند و حرف میزنند و ...
همین سریال اگر از تلویزیون پخش می شد میترکون ولی حالا چون همه پول میدیم سخت گیری می کنیم کلا من با طنزش حال می کنم هر چند بار کمدی کل داستان پائینه و دیالوگها خیلی سطح پائینه ولی بازم تو طنز لحظه ای جالبه دوست ندارم بگم دیگه نمی بینم چون اونوقت ((( دروغگو نگو)) می شم
من 20 دقیقه قسمت 17 دیدم واقعا اینقدر مسخره بود که بقیشو ندیدم .![]()
کار وطنی هست شما با کارهای هالیوودی مقایسه نکن سطح اونا فرق می کنه شما با کارای تلویزیون عزت مقایسه کن![]()
حیف این همه ترافیک که به خاطر این سریال حروم شد
البته ترافیک شبانه رایگان...
![]()
من که اصلا سریال خارجی نمی بینم . همین سریالهای صداوسیمای خودمون بهتر از ویلای منه![]()
من و چی میگی که هربار 3 تومن پول سریال دادمحیف این همه ترافیک که به خاطر این سریال حروم شد
البته ترافیک شبانه رایگان...![]()
قرعه کشی داره آخه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)