تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 62 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 613

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops II

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان...دیروز یه دی وی دی گرفتم بلک اپس 2...8000 تومن خریدم مرده گفت برنر مکسه...قبلا هم یه بار فیفا 13 گرفته بودم که برنر مکس نبود و خودم با agbx360 استیلت کردمش...اما دیشب بلک اپس 2 رو 35 درصد نوشته disk is dirty ...از این جور چیزا...حالا من اینجا دچار تناقض شدم یا بازی نسخه ی برنر مکس اش امده یا نیومده و مرده الکی بهم انداخت...!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خواهشا هی نپرسید برای pc کی میاد چون هیچ کدوم از یوزرهای اینجا عضو رسمی یا غیر رسمی گروه اسکیدرو نیستند پس بنابراین هیچ کس نمی دونه بازی دقیقا کی میاد واسه pc هر موقع اومد لینکاش رو خواهید دید و اولین نفراتی خواهید بود که از ریلیز بازی با خبر میشید. جسارت نباشه به دوستان منظور اینه که واسه پیدا کردن یه پست مفید بقیه باید شاهد کامنت باشن جای یک مطلب درست و حسابی بنده در حدی نیستم که بگم کسی چه مدلی پست بدید ولی رعایت کردن یه سری مسائل احترام به حقوق سایرین هست وگرنه هرکسی مختار هست که هر جور که در چهارچوب قوانین هست پست بده. ممنونم از همگی

.....

داستان بازی رو هرکی تونست تجزیه تحلیل کنه توی اسپویلر بگه من گیج شدم آخرش چی شد! فعلا زامبی می ترکونیم. ترانزیت هدفمند تر از سوروایول هست خوبه ولی واقعا سخته

کیفیت گرافیکی پائین فوق العاده پائینه ولی کال آف بین تمام FPS ها خدای گیم پلی هست اینش دیوانه کرده...

اگر برای PC اومد لطفاً هرکس فرصت مدیریت داره یه تاپیک جدا براش ایجاد کنه توی بخش مشکلات نصب ولی واقعا هم براش وقت بذاره

سلام دوستان...دیروز یه دی وی دی گرفتم بلک اپس 2...8000 تومن خریدم مرده گفت برنر مکسه...قبلا هم یه بار فیفا 13 گرفته بودم که برنر مکس نبود و خودم با agbx360 استیلت کردمش...اما دیشب بلک اپس 2 رو 35 درصد نوشته disk is dirty ...از این جور چیزا...حالا من اینجا دچار تناقض شدم یا بازی نسخه ی برنر مکس اش امده یا نیومده و مرده الکی بهم انداخت...!
    داشبوردت آپدیته؟ این بازی کلی مشکل داره واسه غیرجی تگی ها هم کلی مشکل ساز شد... نسخه لیک شده بدون ایراد نبود تایتل آپدیت شماره 1 رو هم باید بریزی حدود 24 مگابایت حجمشه
    Last edited by Spaniuly; 12-11-2012 at 11:09.

3. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اسبانيولي عزيزم اين بازي رو ديروز خريدندي و امروز نصبيدمدي و تا ٣٥ درصد ارور دادندي

ابديت كردم ٢ هفته قبل كنسول و داشبوردو از طريق لايو..من اكثرا لايو ميرم...راستي. با agbx360 اكر يه بازي كه از فروشنده به اسم برنر مكس گرفته باشم ولي بخاطر بي صفت بودنس برنر مكس نباشه خودم ميتونم از همون راه معروف با اين نرم افزار خودم تو لب تاب برنر مكسش كنم؟

اسبانيولي عزيزم ميشه يكم مبسوط تر راجع بازي نظر و تحليل بدي..در قيقاس با mwدر چه سطحي قرار داره؟
    Last edited by Spaniuly; 12-11-2012 at 14:05.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسانی که می تونن بازی ها رو برنر مکس ارائه بدن کم هستند چون مشکلاتش زیاده شما حتما باید فایل IMG رو از نت دانلود کنی یا از روی دیسک اورجینال با درایور فریمور هـک شده ازش ایمیج بگیری بعدش برای رایت از یه دی وی دی رایتر فریمور هـک شده باید استفاده کنی و توصیه میشه دیسک خوبی بگیرید چون بیشتر از میزان نرمالش رایت میشه و احتمال خرابی دیسک هست.

در مورد بازی باید بگم که به هر حال کال آف هست و می دونید همیشه کال آف بازی می سازه که نمی تونی از کنارش رد بشی این خاصیت این آی پی هست و مدیون موفقیت بی چون و چرای CoD4 هست و این سری بعد 2007 تبدیل به یک سری منظم و روتین شد و تا الان یک در میان شاهد جنگاوری نوین و شبیه ساز جنگ آوری کلاسیک بودیم که البته در مورد بلک آپس 2 دیگه یه روند خیلی عجیب داریم این بازی در ادامه بلک آپس هست و در مورد اتفاقاتی هست که در گذشته وود و میسون دو شخصیت اصلی بلک آپس اتفاق افتاده بیشتر از این نمی خوام داستان رو باز کنم چون داستانش اسپویل می شه ولی اینطور بگم که دیوید میسون پسر میسون توی متن بازی هست. داستان بازی رکن مهمی هست و کاملا توی روح بازی نفوذ کرده و تا آخرین قسمت کمپین تا آخرین ثانیه اش جرقه هایی میزنه که از اونها میشه به چیزای زیادی پی برد. ولی فعلا نمیشه زیاد در این مورد بحث کرد.

گیم پلی و شوتینگ بسیار خوب و روان هست حداقل واسه کنسول که خیلی روان و راحت هست. مسلما برای PC گیمرها هم همینطور خواهد بود. یکی از بخش های بازی جنگ استراتژیک هست که برای شوتر بازای آرکید شاید مقداری سخخت باشه این قسمت یه سری امکانات هست که شما می تونید چند تا وسیله رو کنترل کنید مثلا مدیریت کنید یک روبات که مجهز به رگبار خودکار هست یا یه تانک رو کنترل کنید یه آموزش کامل اجباری رو توی یکی از مراحل میانی کمپین خواهید گزروند من توصیه می کنم به اینجا که رسیدید خیلی با دقت بخونید چون مجبورید که با دقت بخونید بلافاصله بعد از اون یه درگیری پیش میاد که شما باید از سه تا منطقه دفاع کنید همزمان بنابراین باید یه جا نزدیک یکی از مناطق با ایستید و واسه دو تای دیگه از روبات ها به صورت استراتژی استفاده کنید گرچه این امکان رو دارید که به صورت آرکید عمل کنید و فقط از یکی از مناطق دفاع کنید تا این مرحله رو رد کنید. یه سری مراحل مدرن فایتینگ که اضافه شده شما رو شاید هیجان زده کنه و یا برعکس کال آف رو از چشم شما بندازهه ولی خوب به عقیده من این نووری ها خوبه و از اون حالت تکراری خارج می کنه. البته اینا که عرض می کنم کمپین بازی هست همونطور که می دونید کمپین یکی از بخش های بازی هست کل حال این کال آف به مود زامبی و مولتی پلیر هست مطمئن باشید که اگه خواستید شبکه ای بازی کنید حسابی حاشو می برید توی مولتی پلیر چه آنلاین چه آفلاین طوری که به هر حال یه قسمت و یا یک مود حداقل هست که می تونه از هر شوتر بازی دلبری کنه شاید شما نتونید با کمپین بازی ارتباط برقرار کنید ولی سایر مود ها باعث می شن هیچ وقت از اینکه وقت و هزینه گذاشتیذ برای تهیه و بازی این نسخه پشیمون نشید. در مورد گرافیک نظر ندم بهتره چون هنوز مشخص نیست که کیفیتی در انتظار نسخه PC هست و در ضمن روی کنسول ها بهینه سازی ها باعث میشه آبجکت ها کم کیفیت باشن تا روان باشه بازی می دونید که روی کنسول چیزی به اسم افت فریم و گیر کردن و کند اجرا شدن و رندر و اینا بی معنی هست. ولی اگه نسخه کنسولی مردن وارفار 3 رو با این نسخه مقایسه کنم مسلما محصول اینفینیتی وارد خیلی سرتر هست و از لحاظ گیم پلی هم بهتره. چیزی که ما رو جذب تری آرچ می کنه دست و دلبازی این گروه هست. بیشترین تلاش تر آرچ موندگار کردن بازی هست و موفق هم هست ساده بگم اگه گیمر ها از گرافیک صرف نظر کنن واقعا می تونن برای حداقل 2 سال حسابی با مولتی پلیر و مود survival بازی حال کنن. سوژه های جذاب و مپ های باحالی که ارائه میده موندگاری بازی رو برای شوتر بازها افزایش می ده. این بازی جون میده یه 4 نفر شوتر گیم خور رو جمع کنی یه جا و یک روز مولتی پلیر به یاد موندنی رو خلق کنی حالا یا با لپ تاپ یا با 4 تا کنسول که به لطف دست و دل بازی ترای آرچ سیستم لینک رو برای مولتی پلیر و زامبی مود آزاد گذاشته(سوروایول MW3 سیستم لینک نداشت و نمی شد شبکه ای بازی کرد مود سوروایول رو)

به هر حال ممکنه که به خاطر برخی ضعف ها از دیدگاه حرفه ای تر این بازی مورد انتقاد قرار بگیره ولی به عقیده من با بضاعتی که ما از ترای آرچ دیدیم یه محصول قابل قبول و پر هیجان رو داریم...

اولین نقشه مولتی پلیر هم نوکتاون بود که مپ واقعا جالبی هست سال 2025 هست و کلی آبجکت های عجیب که ساخته ذهن سازنده ها هست که احساس می کنن یه 13 سال دیگه این شکلی میشه دنیا دی:

اما توصیه من اینه زیاد دنبال کمپین نرید زیاد درگیرتون می کنه و وقتتون رو تلف می کنه چون اولا سخته من روی آسون ترین درجه با مشکل برخورد می کردم بعضی جاها از یه طرف اومده تراینینگ چلنج گذاشته یعنی یه سری کارها رو از شما می خواد که توی هر مرحله انجام بدید که شما وسوسه می شید واسه چند بار اون مرحله رو بازی کنید تا اون چالش رو انجام بدید توصیه میکنم یه چند دست زامبی و مولتی پلیر رو امتحان کنید. داستان بازی هم خیلی پیچیده و کارآگاهی و البته سیاسی هست.

6. 16 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اسبانيولي عزيزم اين بازي رو ديروز خريدندي و امروز نصبيدمدي و تا ٣٥ درصد ارور دادندي

ابديت كردم ٢ هفته قبل كنسول و داشبوردو از طريق لايو..من اكثرا لايو ميرم...راستي. با agbx360 اكر يه بازي كه از فروشنده به اسم برنر مكس گرفته باشم ولي بخاطر بي صفت بودنس برنر مكس نباشه خودم ميتونم از همون راه معروف با اين نرم افزار خودم تو لب تاب برنر مكسش كنم؟

اسبانيولي عزيزم ميشه يكم مبسوط تر راجع بازي نظر و تحليل بدي..در قيقاس با mwدر چه سطحي قرار داره؟
    بازی های برنر مکس فرقی با بازی 97% ندارن که بین اومدنشون هم فاصله باشه.وقتی یه نسخه از بازی لیک میشه،اون نسخه کامل هست و نمیشه گفت مثلا نسخه برنرمکس هست یا 97%.برنرمکس بودن یا نبودن به روش رایت بستگی داره.............
    اون مشکلی هم که میگید توی 35% ارور میده و نصب نمیشه چند تا دلیل ممکنه داشته باشه،من چندتاشونو میگم :1.استفاده از دیسک نامرغوب برای رایت 2.رایت کردن با سرعت بالا.احتمالش خیلی بالاست که دلیل نصب نشدن این 2 موردی که گفتم باشه.
    بازی رو ببرید پیش اون شخصی که ازش خریدید و بازیتون رو عوض کنید.(+پیشنهاد میکنم بازی هاتون رو از جای معتبر بخرید تا احتمال پیش اومدن مشکل کمتر بشه.)
    Title Update بازی هم ربطی به اجرا شدنش روی کنسول های معمولی نداره.تایتل آپدیت این بازی یه سری باگ ها رو برطرف میکنه،نقشه Turbine رو از بخش local حذف میکنه(توی system link و بقیه بخش ها هست)،توی قسمت TranZit واکنش به دکمه ها بهتر میشه(مثلا قبلا بعضی مواقع که بازی میگفت دکمه x رو نگه دار،دکمه عمل نمیکرد که این مشکل برطرف شده) و امکان استفاده از طرح های مختلف اسلحه ها توی بخش local رو اضافه میکنه....اینا تغییراتی بود که من متوجه شدم.

8. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام.
    اقا چجوری توو موده Gun Game رادارو حذف کنیم؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بالاخره نسخه پی سی این بازی هم لینک های دانلودش با حجم 16 گیگ اومد !!

پ.ن : به حساب اسم نذارید ها ولی فردا یا پس فردا بازی رو تو تهران کجا میشه برای خرید پیدا کرد ؟

11. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اواخر بازی رسیدم..

کلا تو بدنم ادرنالین نموند گیم پلی بازی ادمو تا مرز دیوانگی پیش میبره خیلی هیجانی هستش خیلی اصلا دیگه ته شوتره یعنی راه نداره دیگه از این بالاتر هر چی فکرشو بکنید هست تو بازی
    از داستان و شخصیت بگیر برو تا هیجان چند برابر گیم پلی
    واقعا موندم با این که یک شوتره صرف هستش ولی انصافا چیز جالبیه دمشون گردم.
    +
    علی اون T هم میام فعلا داستانی رو تموم کنم

13. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

علی اون T هم میام فعلا داستانی رو تموم کنم
    حامد یادت نره اون مراجل اضافی رو هم بری که کلا داستان جدا دارن.هر کدومشون یه اچیومنت دارن و نسبتا سرگرم کنند هستن......
    +
    این نرانزیت منو روانی کرده!
    تا آخر هفته باید همه ی اچیومنت های ترانززیت رو بگیرم + همه راز ها و easter egg هاشم پیدا میکنم!
    خیلی رو اعصابه!

15. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما ها چقد تو گرفتن اچیومنت خوره و جدی هستین...مگه حالا 200 تا اجیومنت بگیرین چی میشه؟اعصابتون ارزشش بیشتره دوستان گلم...)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •