تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 25 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی F.C. Internazionale Milano | نراتزوری ها

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

با تاخیر دو روزه نظرم رو بگم... یعنی یکی از بدترین بازی های اینتر رو تو عمرم دیدم... تو روح این گاسپرینی با این سه دفاعه بازی کردنش! نیمه اول که بیست سی دقیقه اولش برای پالرمو بود، نیمه دوم هم بعد از گل دوم مون کلا بازی رو ول کردیم... البته میشه رو مهاجمامون هنوز حساب باز کرد ولی خط هافبک خیلی ناهماهنگ بود اینقدر که تو نیمه اول لوسیو بازی سازی می کرد!... دفاع هم فاجعه به تمام معنا! تو رو خدا بییخیال این 3-4-3 مسخره شو!! ای خدا!

2. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض گاسپريني: واکنشهايمان را تقويت ميکنيم

مربي ايتاليايي اعمال تغييرات در تيم از سوي رئيس باشگاه را رد کرد.

جیان پیرو گاسپرینی مربی اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که شکست 0-1 مقابل ترابزون روی تیمش تاثیری نخواهد داشت.

اینتر چهارشنبه شب در دور اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-1 مغلوب ترابزون اسپور شد. این سومین شکست نرآتزوری در دیدارهای رسمی این فصل است. آنها در سوپرکاپ ایتالیا مغلوب میلان شدند و هفته گذشته هم با نتیجه 3-4 به پالرمو باختند.

اکنون گاسپرینی معتقد است که وظیفه مهمی را بردوش دارد. این مربی 53 ساله در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش بر می گردد و از این نتایج ضعیف فاصله خواهد گرفت.

مربی اینتر به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: « شاید این شکست تیم را به سمت واکنش نشان دادن پیش ببرد. فصل تازه شروع شده و ما باید راهی برای تقویت واکنشهایمان بیابیم. صحبتهای زیادی درمورد تاکتیک تیم به گوش می رسد و این جور صحبت کردن در مورد فوتبال خیلی آسان است. تیم ما در این بازی از خیلی نظرها، خیلی بهتر از بازی با پالرمو بود ولی نتیجه مهمترین چیزی است که نتیجه خوبی به دست نیاوردیم.»

از سوی دیگر شنیده می شد که ماسیمو موراتی علنا از سیستم 3-4-3 تیمش انتقاد کرده ولی مربی 53 ساله اینتر نظر دیگری دارد: «داستانهایی که در مورد فشار موراتی بر روی من به گوش می رسد صحت ندارد. او همیشه از من حمایت کرده. ما باهم بر سر مسائل مختلف بحث می کنیم ولی این طور نیست که چنین چیزی باشد.»

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by meyn; 15-09-2011 at 12:10.

4. این کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض كوپر: تا باشگاه اينتر مي‌دوم!

در صورت دعوت به همکاري

كوپر: تا باشگاه اينتر مي‌دوم!

مربي پيشين اينتر از علاقه خود براي بازگشت به جوزپه مه‌آتزا پرده برداشت.

هکتور کوپر بین سال‌های 2001 تا 2003 سرمربی اینتر بود و در هفته‌های ابتدایی فصل 2004-2003 از این تیم اخراج شد.

کوپر در مورد بازگشت به مه‌آتزا و بدست گرفتن هدایت اینتر گفت: دوست دارم بار دیگر به اینتر بازگردم، روزهای بسیار خوبی در این تیم داشتم. درست است که با نرآتزوری هیچ جامی بدست نیاوردم ولی خاطره‌های خوشی از دوران حضور در این تیم دارم. بین من و هواداران اینتر رابطه عاطفی خاصی وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر ماسیمو موراتی، مالک اینتر برای سپردن هدایت این تیم با من تماس بگیرد، بدون شک آن را می‌پذیرم و تا باشگاه خواهم دوید! این یکی از آرزوهای من است که بار دیگر مربی اینتر شوم.

در صورت اخراج گاسپرینی، روبرتو باجو، فابیو کاپلو، دلیو روسی، کلودیو رانیری و جیان‌ فرانکو زولا از نامزدهای بدست گرفتن هدایت اینتر هستند.

منبع:
    کد:
    Last edited by meyn; 17-09-2011 at 21:59.

6. این کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فيگو: افتخار مي کنم که گزينه هدايت اينترم

فيگو که در سال 2009 از فوتبال خداحافظي کرد، در حال حاضر به عنوان سفير باشگاه اينتر کار مي کند.

لوئیس فیگو، ستاره سابق اینتر و تیم ملی پرتغال، اعلام کرد از اینکه نامش به عنوان یکی از گزینه های هدایت اینتر مطرح شده، بسیار متعجب شده و در عین حال به این مسئله افتخار می کند.

فیگو که در سال 2009 از فوتبال خداحافظی کرد، در حال حاضر به عنوان سفیر باشگاه اینتر کار می کند.

اینتری ها در دیدارهای ابتدایی شان در رقابت های سری آ و لیگ قهرمانان شکست خوردند و همین مسئله انتقادات را از گاسپرینی به اوج رساند.

فیگو در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" بسیار شگفت زده شدم و البته افتخار می کنم که از من به عنوان یکی از گزینه های هدایت اینتر نام برده شده است.

این نشان می دهد که من کارم را در اینتر خوب انجام داده ام اما در حال حاضر من کاملا از گاسپرینی حمایت می کنم."

اینتر امشب در سری آ مقابل رم قرار خواهد گرفت و گاسپرینی امیدوار است که بتواند اول پیروزی رسمی اش با اینتر را به دست بیاورد.

کد:

8. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

براي خروج از بحران،

فورلان: بيرون آمدن از اين شرايط کار سختي است

مهاجم اينترميلان معتقد است براي بيرون رفتن از بحران کنوني در اين تيم، فقط به يک برد احتياج دارند.

به نقل از شبکه گازتا، نرآتزوری در فصل جاری شروع خوبی نداشته و به نوعی اعتماد به نفس بازیکنانش نیز از دست رفته است.

دیگو فورلان که در آخرین روزهای نقل و انتقالات تابستانی به جوزپه مه‌آتزا رفت، در مورد شرایط کنونی اینتر گفت: در بازی برابر رم فرصت‌های گل‌زنی زیادی داشتیم ولی همه آن‌ها را از دست دادیم. زمانی‌ که به صحنه‌های حساس بازی نگاه‌ می‌کنید، درمی‌یابید که ما در این بازی می‌توانستیم پیروز شویم ولی تصور می‌کنم به دلیل نداشتن اعتماد به نفس نتوانستیم توپ‌ها را وارد دروازه حریف کنیم.

مهاجم اهل اروگوئه که از اتلتیکو مادرید به اینتر آمده ادامه داد: بیرون آمدن از این شرایط کار سختی است زیرا همه تیم‌ها قدرتمند هستند و نمی‌توان با قدرت گفت چه زمانی می‌توانیم با پیروزی بر یک تیم به شرایط عادی بازگردیم. باید تلاش کنیم بتوانیم نخستین پیروزی فصل را به‌دست آوریم. پس از آن کارمان راحت‌تر خواهد بود.

کد:
    Last edited by meyn; 19-09-2011 at 22:33.

10. این کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

چه شده این اینتر!؟
    بازی نوارو و اینتر رو دیدم ... اینتر خیلی با اینتر دو سال پیش فاصله داره ... نه اشنایدر اماده بود و نه فورلان با میلیتو هماهنگ .
    توی یه صحنه مهاجم نوارو کورس گذاشت با کامبیاسو قشنگ ردش کرد..

12. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بله درسته، اینتر امسال با پارسال خیلی تفاوت داره. مشخصه گاسپرینی برای اینتر مربی ضعیفیه. اینتر امسال واقعاً تو فصل نقل و انتقالات خوب کار کرد. درسته بازیکنایی مثل ساموئل اتوئو و پاندف رو از دست داد ولی چند بازیکن خوب مثل زاراته، فورلان و آلوارز رو جایگزین اونا کرد. به نظر من تنها مشکل اینتر ناهماهنگی بازیکناست که رفع این مشکل نیازمند زمانه و گره این ناهماهنگی فقط و فقط بدست گاسپرینی باز میشه. تا حالا که چهار هفته از لیگ ایتالیا گذشته و گاسپرینی نتونسته کاری انجام بده. پس باید صبر کنیم و ببینیم آیا موراتی به گاسپرینی زمان بیشتری برای جبران میده یا نه.

14. 2 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

رسما گاسپرینی اخراج شد!
    گزینه های پیش رو:باجو-فیگو-عمو کارلتو-عمو رانیری

16. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

گاسپريني اخراج شد

باشگاه اينتر تصميم گرفت سرمربي خود را بعد از کسب نتايج ضعيف برکنار کند.

باشگاه اینتر جیان پیرو گاسپرینی سرمربی خود را بعد از کسب نتایج ضعیف برکنار کرد.

وب سایت رسمی باشگاه اینتر اعلام کرد: "دانیله برنازانی و جوزپه بارزی تا اطلاع ثانوی مسئولیت کادر فنی را بر عهده خواهند داشت. همچنین از تلاش های جیان پیرو گاسپرینی نیز در این مدت تشکر می کنیم."

گاسپرینی 53 ساله بعد از رفتن لئوناردو به عنوان جانشین او روی نیمکت اینتر نشست اما نتوانست انتظارات را برآورده کند و نتایج بسیار ضعیفی با نایب قهرمان فصل گذشته کسب کرد و در نهایت از سمت خود برکنار شد.

گاسپرینی کار خود را با شکست دو بر یک مقابل میلان در سوپرکاپ ایتالیا آغاز کرد. سپس در روز اول سری آ چهار بر سه مغلوب پالرمو شد و در دو بازی بعدی نیز با رم بدون گل به تساوی رسید و شب گذشته نیز سه بر یک مقابل تیم تازه صعود کرده نوارا شکست را پذیرفت. آنها همچنین در رقابت های لیگ قهرمانان با نتیجه یک بر صفر مقابل ترابوزان شکست را پذیرفتند.

کد:
    Last edited by meyn; 21-09-2011 at 17:55.

18. 2 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

گاسپريني: متأسفم اينتر را ترک ميکنم

اين مربي 53 ساله از اينکه به اين زودي مجبور به ترک آپيانو جنتيله شده، ابراز تأسف کرد.

جان پیرو گاسپرینی، سرمربی سابق اینتر،از اخراجش از این باشگاه تنها بعد از 3 ماه و انجام 5 دیدار، ابراز تأسف کرد.

اینتر شب گذشته در سری آ مغلوب نوارا شد و این شکست، تردیدهای موراتی برای اخراج گاسپرینی را از بین برد.

این مربی 53 ساله از اینکه به این زودی مجبور به ترک آپیانو جنتیله شده، ابراز تأسف کرد.

او در گفتگو با توتو اسپورت گفت: "خیلی بد است که این رابطه به این زودی به پایان رسید. من خیلی متأسفم، اما این نتایج هستند که شرایط را تعیین می کنند."

علی رغم چهار شکست و یک تساوی در 5 دیداری که گاسپرینی هدایت اینتر را برعهده داشت، او شایعه اختلاف در تیمش را نادرست دانست: "رابطه خوبی بین من و تیم وجود داشت و همین طور بین من و باشگاه. و به همین دلیل است که از تمام شدن آن افسوس می خورم. معتقدم همه طرفین از این بابت متأسف هستند."

اینتری ها در دیدار بعدی شان باید مقابل بولونیا قرار بگیرند و انتظار می رود کلودیو رانیری، سرمربی سابق رم و یوونتوس، جانشین گاسپرینی در این تیم شود.

کد:
    Last edited by meyn; 21-09-2011 at 20:50.

20. 2 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •