ويرايش :
باو ما اشتباه كرديم ... از وقتي اين پست ها رو دادم ، تو ياهو و تو همين جا و از اين ور و اونور همه يه چيزي بهم گفتن !
بيخيال .. اصلا اشتباه كردم اينا رو گفتم !
اصلا آدم نميتونه حرف بزنه .. فقط بايد بياد تعريف كنه !
خوش باشين !!!!!
ويرايش :
باو ما اشتباه كرديم ... از وقتي اين پست ها رو دادم ، تو ياهو و تو همين جا و از اين ور و اونور همه يه چيزي بهم گفتن !
بيخيال .. اصلا اشتباه كردم اينا رو گفتم !
اصلا آدم نميتونه حرف بزنه .. فقط بايد بياد تعريف كنه !
خوش باشين !!!!!
Last edited by CATALONIA; 07-06-2011 at 17:49.
سلام.
امیدوارم که فیفا 12 مثل همیشه یه غوغا توی صنعت بازی های ورزشی ایجاد کنه و بتونه عنوان بهترین بازی ورزشی سال رو بگیره.
البته یکسری اشکالات توی فیفا 11 وجود داره که امیدوارم رفع بشه.یک نمونه مثلا وقتی شما ضربه ایستگاهی میزنید.اگه یک یار پشت توپ بیارید و پاس بدین راحت میتونید با همون بازیکن بازی رو ادامه بدید.یه مورد رو در کلیپ زیر میتونید ببینید:
این برای PC بود نمیدونم برای کنسول هم هست یا نه.ویکسری دیگه از این موارد که اگر بتونم ازش فیلم میگیرم میزارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه چهره های pes به قول شما رباتیه پس چهره های fifa دیگه چیه؟؟؟
طرز دویدن بازیکنا که شبیه رباته نمی دونم کی فوتبالیست ها اینطوری می دوند.fifa واسه خودش هر کاری بخواد می کنه.مثال=یه بار که تو استادیوم nou camp بازی می کنی زمین راه راهه یه بار دیگه که بازی می کنی یه جور دیگه!!!فقط تنها تیمی که fifa روش گیر داده منچستره که فقط وقتی باهاش بازی میکنی تماشا گرا لباس تیم رو می پوشن و تنها قیافه هایی که درست ساخنه kaka وroony هست.دیگه هیچ بازیکنی شبیه به خودش نیست.
درسته گزارشگرش جالبه ولی خوب مشکلات بسیار زیادی داره که از شباهتش به فوتبال واقعی کم می کنه!!!!![]()
سلام
هنوز مونده تا به این حد از آزادی و واقعی بودن لباس برسه
موفق باشید![]()
عزیز من کمی تا قسمتی در اشتباهی از نظر من
این مثال ها رو چک کن به عنوان نمونه ...
بالاک ، تری ، رونالدو ، توز ، مدریچ، اوزیل ، کلیچینی، .......
اگه باز هم نظرت منفی باشه احتمالا ما در تعریف خودمون از چهره خوب اختلاف داریم
شخصا چهره هایی که فیفا به عنوان سه بعدی امسال نشون داد رو خیلی قبول دارم و برای من که pes سمبل ریئل بودن چهره بود رو از چشم انداخت .
فقط حیف که تعدادشون هنوز کم بود.![]()
سلام ...
يه خواهش دارم از دوستان عزيز ...
بحث مقايسه ي بين 2 بازي PES و FIFA رو لطفا ادامه نديد دوستان ...
چون سابقه ي منحرف شدن و پيش اومدن ناراحتي رو هم داره ... حتي من يادم هست تاپيكي مجزا براي اين كار بود كه حتي تو اونجا هم به مشكل خورديم ... چه برسه به اين تاپيك كه ظرفيتش و صحبتش مساله اي ديگه هست FIFA 12 ... و نه مقايسه.
ممنون
بابا ول کنید این حرفها انگار سازنده اشناهاتونه انقدر تعصب دارید من هرساله هردوتاشون رو نصب میکنم ببینم از لحاظ کیفی با هم چجوریند (از دید خودم) بعد تصمیم میگیرم کدوم رو بنده از پی اس 2008 به بعد یعنی با فیفا 08 ادامه دادم تا حالا ولی در کنارش پی اس فرضا 09 رو بازی کردم فقط به خاطر مود ستاره شدنش واقعا حرف نداره هر چیزی کم و کاستی داره و این یه سیاست واسه اسپانسرها و تولید کنندگان هست تا بتونند پول دربیارند اینو نمیدونم کی گفته ولی راست گفته
همیشه هرچیزی رو درست یا میفروشی کاملشو تحویل نده تا بتونی برای فردا فکری کنی پس بیخود به قیافه و اینجور چیزا گیر ندید شما میتونید واسش پچ دانلود کنید که ماشاالله همشون زیاد پچ دارند
بجای این بشینید کمو کاستی ها رو درست وحسابی بیان کنید تو سرهم نزنید
خب به بزرگواری خودتون ببخشید من درحدی نیستم فوتبال رو نقد فنی و درحدی نیستم شما رو پند بدم با سپاس
کوچیک همتون
سلام این سومین تریلر از FIFA 12 هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by moh3en_sh; 09-06-2011 at 15:18.
این تریلر تکراری هست.لطفا دقت کنید.مشابه همین تریلر در چند صفحه قبل بود.
دوست عزیز نمیدونستم که این تریلر رو بچه ها گذاشتن ممنون که گفتینوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)