تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 44 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب، مي خوام نحوه انجام Break-In (همون آب بندي كه چند تا پست بالاتر عرض كردم) رو براتون توضيح بدم.
    براي شروع كار اول فايل زير رو دانلود كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از دانلود فايل Zip رو باز كنيد تا به اسلايدها دسترسي پيدا كنيد. حالا نياز هست كه شما همه اسلايدهاي داخل فايل Zip رو به يك كارت مموري SD و يا يك فلش USB منتقل كنيد. توجه داشته باشيد كه فقط اين اسلايدها روي حافظه مورد نظر ريخته بشن و هيچ فايل اضافه اي داخل مموري SD و يا USB شما نباشه!
    حالا براي شروع كار اگر فايلها داخل مموري SD هست، اون رو به پورت مخصوصي كه كنار تلويزيون وجود داره متصل كنيد و اگر هم داخل فلش USB ريختيد، اون رو به يكي از پورتهاي USB كنار تلويزيون متصل كنيد.
    اگر كارت مموري SD باشه كه بصورت اتوماتيك وارد بخش Photo ميشيد ولي اگر USB باشه خودتون با زدن دكمه Viera Tools به بخش Photo بريد.
    حالا براي شروع كار بايد تنظيمات زير رو انجام بديد (توجه داشته باشيد كه اين تنظيمات مخصوص مدل VT20 هست و مدلهاي ديگه تلويزيونهاي پلاسماي پاناسونيك تنظيمات خودشون رو دارند):

Picture:
    Picture Mode: Photo
    Contrast: 100
    Brightness: 50
    Color: 75
    Sharpness: 50
    Color Temp: Cool

Photo Settings:
    Display Interval: 30 Seconds
    Repeat: On

بعد از انجام تنظيمات بالا Slide Show رو شروع كنيد و زمان رو هم محاسبه كنيد. جمعاً 100 ساعت بايد اين اسلايدها رو روي تلويزيونتون پخش كنيد. اين 100 ساعت ميتونه پشت سرهم باشه (هيچ مشكلي نداره كه تلويزيون پشت سرهم روشن باشه، فقط حواستون به نوسانات برق باشه، البته هواي اتاق هم نبايد زياد گرم باشه تا به تلويزيون فشار نياد) و يا ميتونه با فواصل زماني انجام بشه، فقط تا حد امكان سعي كنيد تا قبل از تموم شدن 100 ساعت چيزي ديگه اي روي تلويزيونتون پخش نكنيد. همونطور هم كه قبلاً هم اشاره شده بود، اگر اين كار رو در همون ابتداي خريد تلويزيون انجام بديد بسيار بهتر هست و نتيجه مطلوب تري رو در بر خواهد داشت.
    بعد از اتمام 100 ساعت يك سري تنظيمات هست كه با انجام اونها تلويزيونتون از لحاظ كيفيتي تا حد زيادي به تلويزيوني كه بصورت حرفه اي كاليبره شده نزديك ميشه. اون تنظيمات خاص رو هم بعداً خدمتتون ميگم.
    در مورد موثر بودن و بي خطر بودن اين روش براي من جاي هيچ شكي باقي نمونده چون قبل از اينكه خودم انجامش بدم روي اينترنت خيلي گشتم و اطلاعات جمع كردم و به من ثابت شد كه اين كار براي تلويزيون مفيد هست.
    با تمام اين تفاسير باز هم تصميم گيرنده نهايي شما هستيد، و مسئوليت هر اتفاق احتمالي كه در طول انجام اين كار و يا پس از اون رخ بده (سونامي، زلزله، سيل، آتش سوزي و ... ) به عهده خودتون هست.
    اگر سوالي بود در خدمت هستم.

دوست عزيز "raminas" مدل هاي VT20 امكان تبديل تصاوير دو بعدي به سه بعدي رو ندارند! البته طبق گفته بسياري از افراد در سايتهاي مختلف اين قابليت همچين چيز دندونگيري هم نيست.

موفق باشيد
    دوست عزيز با تشكر از اطلاعات بسيار مفيد و جالبتان، فايل slide show از روي سرور rapidshare برداشته شده لطفا لينك جديدي بديد .

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[QUOTE=AMIRY2006;6029081]دوست عزيز با تشكر از اطلاعات بسيار مفيد و جالبتان، فايل slide show از روي سرور rapidshare برداشته شده لطفا لين\

کد:

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان منظور از Tuner تو این سایت چیه؟جهت مدل p50vt20p

کد:
    کد:

داره خودمونی میشه afshin49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    north

پيش فرض

دوستان منظور از Tuner تو این سایت چیه؟جهت مدل p50vt20p

کد:
    کد:
    منظور تیونر آنالوگ هست و سیستم های مختلف دریافت نظیر pal-secam-ntsc... به هر حال هیچکدام از مدل هایP(بانه ای) و R(شرکتی) متاسفانه تیونر دیژیتال ندارند.

5. این کاربر از afshin49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بالاخره چهارشنبه من هم بهترین تلویسیون 3d دنیا رو (P50VT20P ) از بانه خریدم، و گذاشتمش که آببندی بشه (Break in) . تا اونجایی که من توی اینترنت دیدم سایت های مختلف برای کالیبره کردن مقادیر مختلفی رو پیشنهاد میکنن ، میخواستم بدونم تا حالا از شما کسی دستگاهش رو کالیبره کرده؟ و اگر این کار رو کردید لطفآ به من هم بگید از چه منبع ای استفاده کردید . ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بالاخره چهارشنبه من هم بهترین تلویسیون 3d دنیا رو (P50VT20P ) از بانه خریدم، و گذاشتمش که آببندی بشه (Break in) . تا اونجایی که من توی اینترنت دیدم سایت های مختلف برای کالیبره کردن مقادیر مختلفی رو پیشنهاد میکنن ، میخواستم بدونم تا حالا از شما کسی دستگاهش رو کالیبره کرده؟ و اگر این کار رو کردید لطفآ به من هم بگید از چه منبع ای استفاده کردید . ممنون
    مبارکه چند خریدی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تلويزيون p50vt20p و همراه آن ، دو عدد عینک سه بعدی و یک دستگاه بلوری پلیر سه بعدی مدل DMP-BDT300 پاناسونیک باضافه كابل hdmi1.3 مارك مارشال و هزينه حمل و تحويل در تهران كلا شد 2810

9. 2 کاربر از AMIRY2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستانيكه فيلمهاي سه بعدي با كيفيت و از فروشنده اي مطمئن خريد داشته اند لطفا شماره و آدرس را پ خ كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAPNAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

تلويزيون p50vt20p و همراه آن ، دو عدد عینک سه بعدی و یک دستگاه بلوری پلیر سه بعدی مدل DMP-BDT300 پاناسونیک باضافه كابل hdmi1.3 مارك مارشال و هزينه حمل و تحويل در تهران كلا شد 2810
    از کدام فروشگاه خریدی؟

داره خودمونی میشه pedrammelle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

تصاویر sd کیفیتش تو این پلاسما چجور است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •