تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 74 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا اون روزی که گفتم دمو به 1 میلیون دانلود رسیده واقعی نبوده و سایتش یکمی مشکل داشته
    ولی بالاخره دیگه واقعا از 1 ملیون دانلود گذشت و به جز اون دو تا آیتم که قولش داده شده بود یه آیتم دیگه هم باز میشه که یه کتاب جادویی هستش
    بعد راستی هر کی دمو رو تموم کنه توی نسخه اصلی یه شمشیر ویژه براش باز میشه. من که نزدیک 10 بار تموم کردم ولی هنوز فکر نکنم اون برام باز نشه!
    اگه کسی تونست باز کنه به ما هم بگه. فکر کنم باید نسخه اصلی رو بخریم

بقول نیما ( البته توی ذهن خوودمم بود) داستانش ارباب حلقه ای وار بود.
    آره! اما به خوبی پرداخته شده و 100% با نظر محسن عزیز موافقم که میگه:
    آره. شخصیت پردازی بازی خیلی قوی بود. اون codex هارو هم اگه بخونین بیشتر به عمق شخصیت ها فرو می رید. خوبیش این بود که برای تک تک افراد شخصیت پردازی شده بود.
    بله یعنی به کار بردن کلمه فوق العاده هم نمی تونه ارزش داستان و شخصیت پردازی این بازیو برسونه
    حتی ME2 که خودش در این زمینه خیلی فوق العاده ست رو اگه با DA مقایسه کنید باز DA یکمی بالاتر قرار می گیره!
    جالبیش این بود که توی codex ها قسمت شخصیت ها با توجه به داستان تغییر می کرد و می تونستیم با توجه به کارایی که می کنیم در توضیح شخصیت ها تغییر ایجاد کنیم مثلا توی توضیح مربوط به لوگین می نویسه وحید لوگین بیچاره رو به هلاکت رسوند ....

اتفاقاً در Review که از بازی در PcGamer منتشر شده (94/100 گرفت) یکی از مشکلات بازی رو داستان بازی عنوان کردن.
    ممکنه یکمی نسبت به شماره قبلی پایینتر قرار بگیره ولی احتمال اینکه داستانش کلا ضعیف باشه صفر درصده
    حالا در زمینه تغییر مبارزات بازی میگیم EA نقش داشته تا بازی یکمی توی کنسول مناسبت تر بشه ولی دیگه در زمینه داستان نمی تونه هیچ نقشی داشته باشه و مطمئنا Bioware هستو یه دنیای دیگه با شخصیت پردازی فوق العاده و وقتی شخصیت ها فوق العاده باشن داستان نمی تونه حداقل ضعیف باشه!....

2. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بازی خیلی خوبی از کار در اومده هر چند در سطح Origins به نظر نباشه .
    اقا وحید شما که بازی رو چند بار رفتی راجع انواع دیالوگها اطلاعی نداری ؟ چون هر دیالوگی رو با ایکون نشون میده که بعضی ها
    نامفهمومه . مثلا یک دیالوگ ایکونش herb هستش که معلوم نیست چه . اگه توضیحی داری بده ما هم بفهمیم اینا چیه

عجیبه قرار بود بازی هم کلاسیک باشه هم اکشن . من عاشق هر دوتاش هم . ولی به نظرم هیچکدوم رو به خوبی نتونسته
    اجرا کنه .
    - بازی دوربین ایزومتریک نداره ، شخصیت اصلی ناطقه (اونهم با اون صدا که همیشه توی Origins بدم میومد ازش) داستان انعطاف کمتری داره و ...
    - از لحاظ سبک اکشن که اصلا طرفدارهاشو ارضا نمیکنه . اینو مطمئنم . به نظرم بایستی تنظیمی به بازی اضافه میشد برای
    تغییر در سبک نه اینکه همزمان باشه . در واقع اکشن کردن بازی به سود شرکتش که نمیشه ضرر هم خواهد کرد . کسایی که دمو
    رو بازی کردن میدونن . تنها یه دکمه هست که بزنی به نزدیک ترین دشمن حمله میکنه اونهم بیشتر به درد کلاسیک میخوره و گرنه همون روش دکمه space رو بایستی به کار گرفت واسه انجام تاکتیکها تا لذتی هم داشته باشه .

گذشته از اینها چند نکته خوب و بد از بازی دیدم که با اجازه بزرگترها مثل اقا وحید بگم :

1.سبک حرکات نرمال و تلنتها واقعا خوب شده . حتی اگه دقت کرده باشین بعضی مواقع که یه تلنت به صورت sustained رو فعال
    میکنید حرکات مبارزه عوض میشه . نمونه اش جنگجو با سپر که shield defense رو فعال کنه حرکاتش دفاعی میشه .
    2.به نظرم نوار تلنتها خیلی بد شده . بیشتر ایکون تلنتها یا اسپل ها شبیه هم شده و تشخیصش زمانبرتره . میتونست از سبک
    قبلی استفاده کنه که به نظرم باز هم برمیگرده به همون اکشن کردن بازی .
    3.طراحی منوها و اینترفیس به نظرم میتونست بهتر باشه ولی قابل قبوله .
    4.صدای اشنای مادر هاوک که مادر همون human noble بود منو یاد صحنه های درام اونموقع انداخت به همراه موزیک زیباش .
    5.راجع به گرافیکش هم که خیلی سنگینه به نظرم . روی crysis رو کم کرده . روی Medium گرافیکش از DA:O پایین تر میاد ولی رو High خداییش سنگینه .
    یعنی باید بگم پیشرفت زیادی در گرافیک نداشته و بیشتر شبیه گرافیک کارتونی مثل AC2 شده .

(ولی در کل نمیدونم چرا اون حسی که توی نسخه قبل بود رو بهم دست نداد . شاید چون دمو بود)
    راستی این دختره Aveline همونی بود که leliana تعریفش رو میکرد یا نه ؟
    Last edited by Gregar; 02-03-2011 at 11:26.

4. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه تو ضیحاتی در مورد داستان بازی تو یه فرومی نوشته بودم گفتم شاید بد نباشه اینجا هم بذارم ممکنه بدرد بخوره! این خیلی کلی هستش و جزییات بیشتری داره که سعی کردم خلاصه باشه.

============
    Andraste و Maker
    ============
    Andraste زنی بود که همسر معنویMaker محسوب میشد، Maker مرد محسوب میشه و معتقدانش اعتقاد دارند که همه چیز توسط او خلق شده، Maker از Chantry فاصله گرفت و Chantry معتقد بود که او به سبب گناهان بندگانش فاصله گرفته! Maker به مناجات پاسخ نمیده و آروزها رو برآورده نمی‌کنه تا زمانی که انسان‌ها ثابت کنند ارزش توجه او رو دارند! Maker زمانی باز خواهد گشت و جهان رو تبدیل به بهشت خواهد کرد!
    ====
    Fade
    ====
    براساس آموزه‌های Chantry اولین چیزی که Maker خلق کرده Fade بوده که بعد spirits (ارواح) رو هم بوجود آورد! تمامی موجودات وقتی رؤیا می‌بینند بصورت ذهنی وارد Fade میشن به جز نژاد Dwarf
    mages با بکاربردن اسپل هم میتونن وارد Fade بشن! غیر از mages بقیه موجودات زمانی که در Fade هستند رو به خاطر نمیتونن بیارن!
    موجودات فناپذیر فقط یک بار تونستند بصورت فیزیکی وارد Fade بشن که اونم باعث بوجود آمدن اولین Blight شد.
    همینطور اعتقاد دارند وقتی کسی می‌میره روحش از طریق Fade به حیات بعدی منتقل میشه!
    ================
    Archdemon و Darkspawn
    ================
    برخی مردم بویژه جادوگران پادشاهی قدیمیTevinter به خدایانی قدیمی از هزاران سال پیش ایمان دارند که بهشون در بازی Old Gods گفته میشه! رابطه این خدایان با Maker اسرارآمیزه!
    Chantry خدایان قدیمی رو باوری غلط میدونه و معتقده Maker اونها رو در اعماق زمین به بند کشیده!
    برخی جادوگران Tevinter از طریق Fade به Golden City رفتند و به Maker اهانت کردند و این باعث شد که Maker اونها رو تبدیل به هیولاهای زشتی کنه که darkspawn نام گرفتند.
    باورهای Chantry اینطوره که Golden City توسط Maker برای مخلوقات فناپذیرش ساخته شده بود که پس از مرگ به اونجا برن ولی پس از اینکه جادوگران سعی کردن وارد اونجا بشن Maker اونو تبدیل به Black City کرد!

Darkspawn ها که از نور آفتاب گریزان بودند به اعماق زمین Deep Roads رفتند، اونها قادرند فریادهای خدایان قدیمی رو بشنوند، هر وقت darkspawn ها یکی از خدایان قدیمی رو پیدا می‌کنند با تحریف و تغییر دادن اون رو تبدیل به archdemon می‌کنند و به این ترتیب Blight جدیدی به وجود میارن!

Darkspawn ها با همدیگه سیستم ارتباطی خاصی دارن که بهش taint (آلودگی، فساد) گفته میشه، یه Darkspawn که رده بالاتری داره مثل emissaries میتونه تنها گروه کوچکی رو رهبری کنه، اگه رده بالاتری داشته باشه مثل The Architect میتونه گروه‌های بیشتری رو رهبری کنه، فقط یه archdemon میتونه تمام darkspawn ها رو رهبری کنه و برای همین برای ایجاد Blight به archdemon نیاز دارند.

darkspawn ها انسانهای زیادی به اسارت می‌گیرند، مردها رو کشته و زنها رو به broodmother تبدیل می‌کنند که قادر به تولید darkspawn های جدیده! broodmother از نژاد انسان باشهhurlock به وجود میاد، از نژاد الف shriek ، نژاد Dwarf همgenlock و از نژاد Qunari هم ogre بوجود میاد.
    اگه یادتون باشه تو نسخه اول بازی تو سرزمین کوتوله‌ها که دنبال پاراگون بودیم با یه broodmother هم جنگیدیم! که مثل هشت‌پا کلی دست داشت از زمین بیرون میومدن!

تعداد Old Gods هفت تاست:
    پنج تاشون تا حالا تبدیل به archdemon شدند و پنج Blight رو بوجود آوردن Dumat و Zazikel وToth وAndoral وUrthemiel
    فقط دو خدای قدیمی باقی مونده Razikale و Lusacan
    ===========
    پادشاهی Orlais
    ===========
    Orlais یا Orlesian Empire قویترین پادشاهی‌ در سرزمین Thedas محسوب میشه، مناطقی که در بازی می‌بینید مثل Anderfels, Antiva, The Free Marches, Ferelden, Nevarra, Orlais, Par Vollen, Rivain, Seheron جزیی از سرزمین Thedas هستند.

پایتخت Orlais شهر Val Royeaux نام داره که محل به وجود آمدن Chantry هم هست، Chantry براساس Chant of Light (مناجات روشنایی) که آموزه‌های نوشته شده توسط Andraste هستند توسط بنیانگذار و اولین پادشاه Orlais یعنی Kordillus Drakon به وجود آمد،زمان حکومت Drakon و تا سالها پس از اون سرزمین Fereldan هم تحت حکومت Orlais قرار داشت او همچین در دومین Blight در برابر darkspawn به پیروزی رسید.در بازی DA:O شاهد پنجمین Blight بودیم! سالها بعد Frelden توسط Mardic و دوستش Logihan استقلال پیدا کرد!
    یه مسئله جالب درگیری Chantry و جادوگران هستش که تو نسخه قبلی هم دیدیم که تو برج جادوگران میشد انتخاب کنیم که طرف جادوگران باشیم یا Templar ها که وابستگان Chantry هستند!
    من چندتا اچیومنت بازی رو که دیدم حدس میزنم داستان نسخه دوم در مورد درگیری بین Mage ها و ٰTemplar ها باشه! که درگیری خیلی ریشه‌داری هم هست تو داستان بازی! البته این فقط حدسه
    فکر نکنم داستان نسخه دوم به خوبی اول از آب دربیاد ولی بعیده که خیلی هم بد باشه من شخصا انتظار یه داستان خوب و نه عالی رو دارم!

6. 7 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

تا اونجا که یادمه قرار بود ماه پیش منتشر بشه.
    تاخیر خورده؟ تاریخ دقیق انتشارش مشخص شده؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه تأخیر نخورده از اول همین 8 مارس اعلام شده بود که 5 روز دیگست.

9. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا وحید شما که بازی رو چند بار رفتی راجع انواع دیالوگها اطلاعی نداری ؟ چون هر دیالوگی رو با ایکون نشون میده که بعضی ها
    نامفهمومه . مثلا یک دیالوگ ایکونش herb هستش که معلوم نیست چه . اگه توضیحی داری بده ما هم بفهمیم اینا چیه
    منظور شما از herb فکر کنم اون شاخه زیتون باشه. با توجه به تحقیقاتی که کردم 3 نوع دیالوگ کلی داریم:

1- خوب: معمولا گزینه اوله و نشونه اون هم شاخه زیتونه
    2- تند و خشن: معمولا گزینه دومه و نشونه اون ماسک کمدی یونانیه
    4- بد: معمولا گزینه آخره و در اکثر مواقع با یه مشت قرمز رنگ نشون داده میشه

که البته این برای موقع هایی هست که 3 تا گزینه هست و بعضی موقع ها هم مثلا یه گزینه هست برای سوال پرسیدن یا یه گزینه هست که با توجه به اون یه عملی رو در بازی شخصیت اصلی انجام میده
    در کل سیستم مکالمات مثل مس افکت 2 هستش فقط یه شکلک هم بغل هر گزینه میاد و فرقش همینه
    به نظرم به شکل هم توجه نکنید خیلی مهم نیست و بیشتر ردیف اونارو ببینید و اونو مثل مس افکت در نظر بگیرید
    جالبه بعضی ها هم میگن که خیلی راحت همه رو گزینه 1 می زنیم و همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه و کلا این سیستم مشکل داره. من واقعا از این تعجب می کنم! یعنی اینجوری در نظر بگیریم پس سیستم مس افکت هم خیلی مشکل داشت و ناجور بود؟! مطمئنا این جوری نیست که همیشه گزینه 1 رو انتخاب کنیم چون مثلا آدم با دشمنش نمیاد با ملایمی و خوبی صحبت و رفتار کنه!

بازی دوربین ایزومتریک نداره
    به نظر خود من هم توی نسخه پی سی مشکل اصلی همینه و همه جاها هم در مورد همین دارن صحبت می کنن

- از لحاظ سبک اکشن که اصلا طرفدارهاشو ارضا نمیکنه . اینو مطمئنم . به نظرم بایستی تنظیمی به بازی اضافه میشد برای
    تغییر در سبک نه اینکه همزمان باشه . در واقع اکشن کردن بازی به سود شرکتش که نمیشه ضرر هم خواهد کرد . کسایی که دمو
    رو بازی کردن میدونن . تنها یه دکمه هست که بزنی به نزدیک ترین دشمن حمله میکنه اونهم بیشتر به درد کلاسیک میخوره و گرنه همون روش دکمه space رو بایستی به کار گرفت واسه انجام تاکتیکها تا لذتی هم داشته باشه .
    ببینید اکشن کردن بازی به معنای این نیست که مثلا توی بازی کمبو وجود داشته باشه و اینا... چون اگه اینجوری باشه که سبک بازی RPG تازه اونم از نوع کلاسیک دیگه نیست! البته توی کنسول مخصوصا 360 کنترلش یه جوری خاصیه و به اکشن نقش آفرینی یکمی نزدیکه...
    منظور از اینکه روی اکشن بازی توی این شماره خیلی کار شده اینه که کلا حرکات کارکتر ها نمایشی تر شده و حتی فی البداعه هم حرکات زیبایی انجام میدن. همین طور روی Talent ها هم خیلی کار شده و یه سری از اونا بیشتر برای اکشن نقش آفرینی ها به کار میرن مثل backstab
    وگرنه سبک بازی هنوز CRPG هستش و مطمئنا تاکتیک هم در بازی نقش مهمی داره و اگه تاکتیک نباشه دیگه نباشپه که دیگه توی این سبک قرار نمی گیره
    من با توجه به این که دمو رو چند بار رفتم یواش یواش فهمیدم که از دکمه space هم میشه استفاده درست کرد مثلا یه جا دشمن کنده و ما به پشت اون میریم و بهش ضربه می زنیم و این خودش امتیازه یا با یه کارکتر دیگه اونو یخ می زنیم و همین کارو می کنیم و تازه مطمئنا Spell های ترکیبی هم مثل شماره قبلی به شکل زیبایی وجود دارن

5.راجع به گرافیکش هم که خیلی سنگینه به نظرم . روی crysis رو کم کرده . روی Medium گرافیکش از DA:O پایین تر میاد ولی رو High خداییش سنگینه .
    آره البته توی نسخه دمو این مشکل وجود داشته و ممکنه حل بشه
    با توجه به اینکه توی نسخه اصلی از dx11 هم پشتیبانی میشه باید منتظر گرافیک در سطح عالی باشیم
    در کل گرافیک بازی به نظرم راضی کننده ست دیگه توقع Crysis 2 رو که نباید داشته باشیم چون هر سبکی به یه صورتی باید باشه و اگه قرار باشه همون گرافیک رو برای این بازی بذارن با توجه به این مبارزات که بعضی وقتا بالای 100 نفر توی یه صحنه وجود دارن با بهترین سیستم های موجود هم نمیشه بازی رو درستو حسابی رفت!
    در کل گرافیک بازی از نظر هنری خیلی خوبه و از نظر فنی هم خوبه. بعدشم روی dx11 هم اونو ببینیم بیشتر می تونم در موردش نظر بدیم....

راستی این دختره Aveline همونی بود که leliana تعریفش رو میکرد یا نه ؟
    بله اشاره شده که دقیقا همونه

من چندتا اچیومنت بازی رو که دیدم حدس میزنم داستان نسخه دوم در مورد درگیری بین Mage ها و ٰTemplar ها باشه! که درگیری خیلی ریشه‌داری هم هست تو داستان بازی! البته این فقط حدسه
    احتمالش هست این یکمی از داستان بازی رو تشکیل بده
    از اون اول بازی هم که اون Templar به خواهر ما که جادوگره خیلی گیر میده یکمی مشخصه

نه از اول هم همون 8 مارس قرار بود منتشر بشه
    کسایی که 360 دارن فکر کنم یکی دو روز دیگه بتونن بازی رو تهیه کنن. زودتر از ما بگیرین حالشو ببرید

فقط نکته مهم اینه که دوستان خواهشا صد در صد در مواقعی که حتی یه نکته کوچیک از داستان بازی رو می خواید بگید از اسپویلر استفاده کنید. پستایی که خلاف این عمل کنن بلااستثنا براشون گزارش تخلف رد میشه و دوستان دیگه هم اگه دیدن همین کارو کنن...

11. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بازي براي Xbox 360 ليك شد:

Region:Free
    بازي فاقد قفل AP 2.5 هست...
      محتوای مخفی: 1GB Links 
    http://www.fileserve.com/file/29XFvtf
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

ويرايش:بازي همون Wave 10 هست...

Last edited by Leon-117; 04-03-2011 at 09:12.

13. 6 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

دوستان بازی برایه pc نیومد ؟؟

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

دوستان بازی برایه pc نیومد ؟؟

يه هفته ديگه مياد .. يا بيشتر از يه هفته .... 

16. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پستو ویرایش کردم چون یه عکس پیدا کردم که فکر کنم از راهنمای بازی اسکن کردن، تعداد آیکونهای دیالوگ ۱۷ تاست که توضیحش هم فکر کنم مفهوم باشه دیگه.

Last edited by merikhi; 04-03-2011 at 01:13.

18. 9 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •