تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 21 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 201

نام تاپيک: *+=[مقايسه]=+* Unity يـــا UDK ؟ // قوانين در پست اول

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

یه سوال بی ربط کسی میدونه اون علامت + جلوی اسم من چیه؟
    در ضمن اگه نمی دونید جدیدا سازندگان ایرانی رفتن به سراغ udk و حتی کسایی که با یونیتی هم پروژه داشتن رفتن سراغ یو دی کی حالا شما بگین دلیل این کارشون چی بوده. این خبر ها کاملا موسقه حالا اگه شک دارین من همهیه این بازی ها رو نام می برم
    لطفا این بازی هارو نام ببرید ...

سلام به همه.
    راستش من 6-7 صفحه رو خوندم ولي فعلا وقت ندارم بقيه رو بخونم تو اين چند صفحه ميبينم كه فقط داريد ايراد ميگيريد كه چرا تغيير سبك بازي تو udk از unity سخت تره من اصلا تعصبي برخورد نميكنم چون به دلايلي من و دوستام تصميم داريم از آنريل به يونيتي نقل مكان كنيم.
    حالا اول بايدبگم كه شما اگه نميتونيد تغيير كاراكتر رو 15 دقيقه اي انجام بذيد كه اشكال از udk نيست.
    يا اگه شما نميتونيد زاويه و فاصله ي دوربين رو دو سه دقيقه اي تغيير بديد هم همينطور.
    تغییر کاراکتر توی یونیتی 1 دقیقه هم وقت نمیگیره + توی یونیتی هر دوربینی که بخواین یا به صورت آماده هست یا با دستکاری مقدار هاش میتونید اون رو به دوربین دلخواهتون تبدیل کنید که این هم 1 دقیقه زمان نمیبره
    يه سوال هم پرسيده بوديد كه چرا هنوز unreal engine فروش داره ولي بازي سازاي بزرگ به udk رو نميارن . جوابش خيلي خيلي سادس . بازي سازاي بزرگ وقتي يه بازي رو ميسازن به هيچ وجه حاضر نميشن 20 درصد فروش رو به يكي ديگه بدن. براي همين ترجيه ميدن 600 هزار دلار رو اول بدن(گه رو قيمت اشتباه نكم) تا هم سورس رو در اختيار داشته باشن و هم بتونن براي xbox و ps3 بازي بسازن .
    خوب پس فعلا مشخص شد که فرق UDK با UE3 علاوه بر شیوه ی برنامه نویسی ، در اختیار داشتن سورس کد هم هست
    در ضمن شما اينجا هي ميگيد يونيتي اينو داره يونيتي اونو داره . به نظر من شما داريد از همه تعصبي تر برخورد ميكنيد چرا؟ چون شما بهتره به جاي اين كه فقط مزيتاي يونيتي رو بشمريد به udk هم يه نيم نگاهي بندازيد.
    شرمنده اگه يه طرفه از udk دفاع كردم آخه اينقدر بهش بد گفتيد كه دلم نيومد چيزي نگم.
    خوب شما مزیت های UDK در مقابل یونیتی رو بگید ! صد بار هم این جمله ی زیر رو تکرار کردم :
    بگید UDK چی داره که یونیتی نداره یا نمیشه اون رو توش پیاده سازی کرد ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اقا همین سیستم کاور گیری یه نمونه اونه می تونید اینجوری درست کنید.((من ساختم که می گم))

3. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اقا همین سیستم کاور گیری یه نمونه اونه می تونید اینجوری درست کنید.((من ساختم که می گم))
    چی ؟! منظورت رو نفهمیدم

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

چی ؟! منظورت رو نفهمیدم
    حتما بازي gears of war رو بازي كردي و ميدوني كه تقريبا هر بازي سوم شخصي كا الان داره مياد داره از سيستم كاور گيري اين بازي پشتيباني ميكنه (تقليد ميكنه).
    شرمنده من الان بايد برم قول ميدم فردا يا پس فردا دوباره بيام و بهتون ثابت كنم udk به اون بدي ها كه شما ميگيد نيست.
    البته من يونيتي 3 رو قبول دارم ولي نه اينقدر كه شما بگيد از udk بهتره.

در ضمن پرنس جان ما هم روي udk گروهي و حرفه اي كار كرديم ولي با ايمپورت مدل يا متريال براي مدلا يا كاراكترا به مشكل نخورديم فقط تو آنري اسكريپت بود و ليسانس كه اونم اگه اعضا وقت داشتن مطئنم ميتونستيم با اونا كنار بيايم.
    يه سوال هم از من يكي پرسيده بود كه با كراي كار كردم يا نه . بايد بگم ما با cry engine 2 و illusion engine و mortal engine و sky board game designer كار كرديم كه دوتاي آخري دوتا انجين روسيه كه چندتا از دوستامون برامون فرستادن كه موتوراي خوبي هم بودن .

6. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

حتما بازي gears of war رو بازي كردي و ميدوني كه تقريبا هر بازي سوم شخصي كا الان داره مياد داره از سيستم كاور گيري اين بازي پشتيباني ميكنه (تقليد ميكنه).
    خودم میدونم کاور چیه ... منظور جملش رو نفهمیدم
    شرمنده من الان بايد برم قول ميدم فردا يا پس فردا دوباره بيام و بهتون ثابت كنم udk به اون بدي ها كه شما ميگيد نيست.
    البته من يونيتي 3 رو قبول دارم ولي نه اينقدر كه شما بگيد از udk بهتره.
    من نمیگم UDK بد هست ... میگم یونیتی 3 از UDK بهتر هست !
    در ضمن پرنس جان ما هم روي udk گروهي و حرفه اي كار كرديم ولي با ايمپورت مدل يا متريال براي مدلا يا كاراكترا به مشكل نخورديم فقط تو آنري اسكريپت بود و ليسانس كه اونم اگه اعضا وقت داشتن مطئنم ميتونستيم با اونا كنار بيايم.
    مدل هایی که Muscle Mesh یا Skeletal Mesh یا Full Rigging Body هستن رو اگه تونستین ایمپورت کنید
    يه سوال هم از من يكي پرسيده بود كه با كراي كار كردم يا نه . بايد بگم ما با cry engine 2 و illusion engine و mortal engine و sky board game designer كار كرديم كه دوتاي آخري دوتا انجين روسيه كه چندتا از دوستامون برامون فرستادن كه موتوراي خوبي هم بودن .
    !
    شما با Cry Engine 2 کار کردی ؟!؟!؟!؟!

8. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان لطفا این بحث رو تموم کنید ! با هر کدوم که خوبه و راحت هستید بازی بسازید اگه مستقطل رایگان هست لینک بدهید اگه تجاری بفروشید !

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

انقدر ایراد نگیرید. من فقط میخواستم غیر مستقیم بگم که جفتشون یه اندازه خوبن که نه سیخ میسوزه نه کباب.

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

[QUOTE=saeed_cpu_full;526450
    شما با Cry Engine 2 کار کردی ؟!؟!؟!؟! [/QUOTE]
    بله كار كرديم .همين دوست دوستمون كه تو روسيه ست در حقمون لطف كرد و بهمون يه هفته نوت بوكشو قرض داد.
    حتمااسم شركتyanoe‏ رو به زودي ميشنوين.
    با اين حال من هنوز تا وقتي كه يونيتي3 نياد نميتونم قبول كنم از udk‏ بهتره.
    آقا parvizamd‏ اين موضوع بهتره ادامه داشته باشه تا هركس بتونه بهترين انتخابو داشته باشه.
    يه نظري دارم بهتره تو بست اول نتايج رو بزاريد.

12. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما لیسانس رو گرفتیم . اون مشکلاتی که گفتم در اصل فنی نیست ظاهری هست که احتمالا شما زیاد سخت نگرفتید. مثلا اگر شما یک ستون تو بازی داشته باشید یا یک کاراکتر بعد بهش نرمال مپ هم بدید حتی اگر خط uv رو تو فتوشاپ گرفته باشید باز هم وقتی نرمال بهش می دید خط uv مثل یک خط صاف تابلو می زنه بیرون. چاره اش هم تو فروم udk یکی نوشته بود که این هست که اطراف uv رو باید رنگی مخصوص بدی .

مشکل دوم اینکه اگر دو تا uvset نداشته باشی که یکیش ماله lightmap هست با دادن directional light آبجکت به طرز عجیبی نورانی می شه که بعضی وقتها کمتر و بعضی وقتها بیشتر هست و نور رو درست bounce نمی کنه .

اگر از مایا هم skeletal mesh وارد کنی و مدل اسلحه یا کاراکتر باشه bone ها ت رو rotate می کنه مگر اینکه بر طبق دستور العمل خودش عمل کنی . کلا از این جور قلق ها udk زیاد داره که بعضی هاش بدجور رو اعصاب می ره.

بعد از اینکه دکمه build all رو می زنی به error هایی که می یاد دقت کن. اکثرا این خطاها را نادید می گیرند ولی اینها واقعا خطا هستند که ظاهر یا perfomance رو تحت تاثیر قرار می دهند.
    Last edited by Prince_ of _Persia; 12-08-2010 at 07:49.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

[QUOTE=saeed_cpu_full;5264374]لطفا این بازی هارو نام ببرید ...

باشه من همه رو جمع می کنم با عکس و اسم خود شرکت ها فقط یه کمی طول می کشه.

چی ؟! منظورت رو نفهمیدم
    منظورم اینه که شما برو یه سیستم کاور بساز دیدی که دوستان گفتن بازی های دیگه از اون تقلید کردن . حالا اگه تونستی بسازی حداقل واسه مقایسه کردن بگو چقدر طول کشید یا کدهاشو بیار اینجا بزار با مال من مقایسه کن .
    این می شه یه مقایسه که ایا توی یونیتی می تونی این کار رو بکنی یا نه

15. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •