لطفا این بازی هارو نام ببرید ...
تغییر کاراکتر توی یونیتی 1 دقیقه هم وقت نمیگیره + توی یونیتی هر دوربینی که بخواین یا به صورت آماده هست یا با دستکاری مقدار هاش میتونید اون رو به دوربین دلخواهتون تبدیل کنید که این هم 1 دقیقه زمان نمیبره
خوب پس فعلا مشخص شد که فرق UDK با UE3 علاوه بر شیوه ی برنامه نویسی ، در اختیار داشتن سورس کد هم هستيه سوال هم پرسيده بوديد كه چرا هنوز unreal engine فروش داره ولي بازي سازاي بزرگ به udk رو نميارن . جوابش خيلي خيلي سادس . بازي سازاي بزرگ وقتي يه بازي رو ميسازن به هيچ وجه حاضر نميشن 20 درصد فروش رو به يكي ديگه بدن. براي همين ترجيه ميدن 600 هزار دلار رو اول بدن(گه رو قيمت اشتباه نكم) تا هم سورس رو در اختيار داشته باشن و هم بتونن براي xbox و ps3 بازي بسازن .
خوب شما مزیت های UDK در مقابل یونیتی رو بگید ! صد بار هم این جمله ی زیر رو تکرار کردم :در ضمن شما اينجا هي ميگيد يونيتي اينو داره يونيتي اونو داره . به نظر من شما داريد از همه تعصبي تر برخورد ميكنيد چرا؟ چون شما بهتره به جاي اين كه فقط مزيتاي يونيتي رو بشمريد به udk هم يه نيم نگاهي بندازيد.
شرمنده اگه يه طرفه از udk دفاع كردم آخه اينقدر بهش بد گفتيد كه دلم نيومد چيزي نگم.
بگید UDK چی داره که یونیتی نداره یا نمیشه اون رو توش پیاده سازی کرد ...