تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 16 اولاول ... 5111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 151

نام تاپيک: مثل معتادها شدم چه کار کنم؟

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. آقای دکتر، یه سوال تخصصی:این سی تی اسکن و حتی عکس ساده از ریه، آیا تومور تا توده و یا اختلالی که مثلاً در سینه، کبد، معده و یا قلب وجود داشته باشه رو نشون می ده؟ چون این اعضا هم در کنار ریه یا زیر قفسه سینه وجود دارند؟
    همونطورکه تیروئید در سی تی اسکن نمایان شده بود.
    Last edited by قله بلند; 11-08-2010 at 23:50.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام. آقای دکتر، یه سوال تخصصی:این سی تی اسکن و حتی عکس ساده از ریه، آیا تومور تا توده و یا اختلالی که مثلاً در سینه، کبد، معده و یا قلب وجود داشته باشه رو نشون می ده؟ چون این اعضا هم در کنار ریه یا زیر قفسه سینه وجود دارند؟
    همونطورکه تیروئید در سی تی اسکن نمایان شده بود.
    در ریه و قلب را بله ولی در مورد اعضا دیگر مثل کبد باید بصورت کامل در عکس وجود داشته باشه تا بتوان نظر داد .

3. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چی جوری می شه، مثلاً قلب یا سینه رو توی سی تی اسکن دید؟ توده چه شکلی نمایش داده می شه؟ اگه رادیولوژیست، به این موارد برخوره توی گزارشش می نویسه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تب و لرز و احساس سرما می تونه نشانه یک عفونت باشه ولی نمیشه گفت کجا
    شاید یک سرماخوردگی ساده باشه فعلا نگران نباشید و اگر تب دارید فقط تب بر مصرف کنید .
    سلام. من امروز رو روزه گرفتم . دیشب قرص سرماخوردگی دکتر عبدی رو خوردم. خیلی زود تبم قطع شد ولی یک ساعت مونده به اذون مغرب، دوباره بدنم گرم و سرد و بی حاله و همون تب اومده سراغم. به گمونم عفونته.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. آقای دکتر شما می دونید که من برای آسم و عفونت ریه، چه داروهایی مصرف می کردم. از طرفی به کپسول آموکسیسیلین هم حسایت پوستی و ریوی دارم. تب هر روز شدید تر می شه. به نظر شما تا روز شنبه علاوه بر تب بر(که امروز اثر 60در صدی داشت) از چه آنتیوبیوتیکی استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چی جوری می شه، مثلاً قلب یا سینه رو توی سی تی اسکن دید؟ توده چه شکلی نمایش داده می شه؟ اگه رادیولوژیست، به این موارد برخوره توی گزارشش می نویسه؟
    اگر موردی مشاهده بشه رادیولوژیست در گزارش خود ذکر می کند .
    سلام. من امروز رو روزه گرفتم . دیشب قرص سرماخوردگی دکتر عبدی رو خوردم. خیلی زود تبم قطع شد ولی یک ساعت مونده به اذون مغرب، دوباره بدنم گرم و سرد و بی حاله و همون تب اومده سراغم. به گمونم عفونته.
    در هر صورت تب ( اگر واقعا وجود داشته باشه ) می تونه نشانه عفونت باشه و بهتره که بررسی بشه .
    سلام. آقای دکتر شما می دونید که من برای آسم و عفونت ریه، چه داروهایی مصرف می کردم. از طرفی به کپسول آموکسیسیلین هم حسایت پوستی و ریوی دارم. تب هر روز شدید تر می شه. به نظر شما تا روز شنبه علاوه بر تب بر(که امروز اثر 60در صدی داشت) از چه آنتیوبیوتیکی استفاده کنم؟
    اول باید علت تب مشخص شود و بعد از آن در مورد نوع آنتی بیوتیک تصمیم گیری بشه . اگر تب ادامه دارد بهتره به یک پزشک مراجعه کنید .

8. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. تب دیگه داشت اذیت می کرد ولی اصلاً گلوم درد نمی کرد ولی بی حالی، سرد شدن، گرم شدن، عرق کردن و ضربان بالاف حالم رو بد کرده بود. با قرص سرماخوردگی هم اوضاع، زیاد مطلوب نشد. دیگه طاقت نیاوردم و رفتم قرص اریترومایسین خریدم. تا حالا دو تا خوردم و حالم خیلی بهتره. این تب باعث سرفه و خس خس سینه هم شده بود. الان هم روزه گرفتم و حالم خوبه. ساعت 2:05 دقیقه بعد ازظهر هست. آقای دکتر عفونت هست دیگه؟
    روز یکشنبه که برای نوبت گرفتن دکتر غدد رفتم و از اون طرف برای آزمایش خون و از طرف دیگه هم برای پرس و جو در مورد اسپری و روزه گرفتن و ...، به تور هوای سنگین توی بیمارستان خوردم و از اون طرف هم دو اوتوبوس شلوغ و هوای آلوده. فکرش رو می کردم یه بالایی سرم بیاد.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

احتمالا عفونته ولی کجا نمیشه به این راحتی گفت .

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

احتمالا عفونته ولی کجا نمیشه به این راحتی گفت .
    آقای دکتر پس من شنبه برم دکتر عفونی خودم؟ اونوقت بگم ماجرا رو و بگم که با اریترومایسین بهتر شدم؟ می شه با این مصرف هم باز تشخیص نوع عفونت رو داد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقای دکتر پس من شنبه برم دکتر عفونی خودم؟ اونوقت بگم ماجرا رو و بگم که با اریترومایسین بهتر شدم؟ می شه با این مصرف هم باز تشخیص نوع عفونت رو داد؟
    سلام. من امروز نرفتم دکتر. با خودم گفتم به دکتر چی بگم! نه تب دارم، نه عرق می کنم، نه سردم می شه،نه بی حالم. فقط ضربانم بالاست. احتمالاً همون اریترومایسین مشکل رو حل کرده. نظر شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •