به نظر من تو این شرایط فقط حاجی فتح الله زاده و قلعه نوعی میتونند برا تیم یه کاری کنند.
یکی از استادامون رفاقتی با این سعیدلو داره میگه از فوتبال فقط اینو میدونه که توپ گرده!بعد ما چه انتظارایی ازش داریم.
به نظر من تو این شرایط فقط حاجی فتح الله زاده و قلعه نوعی میتونند برا تیم یه کاری کنند.
یکی از استادامون رفاقتی با این سعیدلو داره میگه از فوتبال فقط اینو میدونه که توپ گرده!بعد ما چه انتظارایی ازش داریم.
امید وارم این بازیکنها یکی کثل بائو وآرفی و وسلی و... نشن که کلی پول خرجشون شد وهیچ کاری نکردن ، همه این بازیکنا تو تیمش بهترین بودن اما تو پرسپولیس هیچی نبودن
امیدوارم این بازیکنا ، رضایی ،نوری ، فشنگچی ، مثل اونا نشن
ايول خيلي با صحبت هات حال كردم![]()
این سعید لو که موجوده عجیبیه واسه خودش.
مرتیکه میگه من پول نمیدم بودجه واسه ورزش همگانی کنار گذاشتم. 4 تا پیرمرد که 2 هفته دیگه نصفشون مردنو میبره میدون میگه ورزش همگانیه. اصلاَ ورزش همگانی چقدر بودجه می خواد؟
از اون ور 500 میلیون به پرسپولیس کمک میکنه.
من که افتخار میکنم درصد حکومتی بودن استقلال خیلی کمتر از پرسپولیسه.
بازیکنام رفتن به درک. مسی که نیستن. اگرم قلعه نویی بیاد خیلی هاشون برمیگردن چون هنوز از استقلال تسویه حساب نگرفتن. با رفتن اون زریبافان خیییییییلییییییی حال کردم.
الکی رایکاردو کوچیک نکنین.
اینو خوب اومدی.دیگه معلومه که ایشون چی کارست
در ضمن من امیدوارم امیر بیاد و یه بار دیگه استقلال رو نجات بده...
حسین کاظمی با استیل قرارداد بسته ! ولی تو فیس بوکش ، خودش گذاشته که احتمال ماندنش هست ! بعد از قرار داد با استیل هم گذاشته !
مگه رایکار الان بزرگ النم توی لیگ ترکیه هستالکی رایکاردو کوچیک نکنین.
خلعتبری رو هم بگیرن خط حمله خیلی خوب میشه ...
همین الان داشتم تو یه سری سایت چرخ می زدم به این رسیدم
مسعود زريبافان:خبر های خوشی در راه است! که اگه درست باشه جای امیدواری بیشتری خواهد بود
البته باید بگم که اینها همه بنظر من یک سناریو بیش نیس!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از حق نگذریم اگه واعظ هم گرگ بود وضعیتش این نبود! چون تو فوتبال ما باید گرگ باشی تا موفق باشی.این سناریو ها قبلا هم بوده به نظر من متن این سناریو این شکلیه
حاجی واعظ که به کسی باج نمیداده موجب شده بعضی ها ناراحت شن بعد بعضی ها هم با اهرم های فشاری از تیم جدا شدن حلا این اهرم میتونه پول یا هر چیز دیگه ای باشه.خوب بودجه هم که به اندازه کافی وهمین طور به اندازه علی دایی نبوده , صمد آقا هم از جریانات راه افتاده بو هایی برده و مودبانه خودش میره که چی میشه واعظ و برو بکسش هم که میبینن با فوتبال پاک دیگه نمیتونن ادامه بدن جمع میکننو میرن البته نه همینجوری بلکه واعظ موقعه استعفا می گه:"خوشحالم كه استقلال را سيزدهم تحويل ندادم!" این یعنی اینکه بوی جنرال به مشامش خورده.حالا ناگهان امیر خان ظاهر می شه و در شرایط بهرانی تیمو جمع می کنه وفصل بعد هر چی بشه بازم سوپر استار ماجرا بوده.... پایان
سخنان امیر واعظ اشتیانی گویای این سناریوست چون قبل از امدن قلعه نوعی کنایه ای به او داشته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)