فقط هوش مصنوعی دشمن مشکل دارم
اگر لطف کنید ممنون میشم.................![]()
فقط هوش مصنوعی دشمن مشکل دارم
اگر لطف کنید ممنون میشم.................![]()
خوبه نسبت به قبلت تو چیدن محیط و لول دیزاین خیلی پیشرفت کردی.
اگه می خوای کیفیت گرافیکی بازیت بالاتر بره باید نرمال مپ به آبجکت هات بدهی مخصوصا خونه ها.
دوستان تو نظرات سعی کنین بیشتر ایرادات کار و انتقادات رو بگید تعریف از کار زیاد به درد سازنده نمی خوره و پیشرفت نمی کنه.
یعنی تو تنظیمات تکسچرهاش برم؟؟؟اگه می خوای کیفیت گرافیکی بازیت بالاتر بره باید نرمال مپ به آبجکت هات بدهی مخصوصا خونه ها.
چی رو تیک بزنم؟
الگوریتم دشمن ابتدا به سمت پلیر نگاه کنه
با دستور های زیر
باید تخصیص بده چقدر با پلیر مسافت داره اگر به مسافت مورد نظر رسید انیمشن ضربه زدن نمایش داده میشه اگه دقت کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در پخش انیمشین در شی یک متغیر داخلی استفاده میشه متونی از اون استفاده کنی چطور
در هنگام پخش انیمشن
برای مثال
ent_animate(me,"fight",my.skill1,ANM_CYCLE);
IF MY.SKILL1=80
{
جان پلیر کم بشه
}
البته دقت کنی که قبل ش مسافت بین دشمن و پلیر بررسی بشه حالا خودت باید این الگوریتم پیاده کنی اصلا سخت نیست می خوام که راه بیافتی
خوب من فقط میتونم فارسیشو بگم
اگر دشمن با فاصله ی مشخصی نزدیک پلیر شد یه متغیری on بشه.
بعد اگر متغیر on باشه شمشیر زدن دشمن اجرا بشه.
و اگر شمشیر به پلیر خورد دو تا از جون پلیر کم بشه.
بعد اگه متغیر جون پلیر 0شد پلیر بمیره و بازی سیو بشه.
همه ی اینا تو اکشن دشمن و تو حلقه باشن.
حالا آقاپرویز انگلیسیش رو بگو........![]()
نرمال مپ یک شیدر هست تو مجله های aum می تونی دانلودش کنی . تو شماره 64 یا 65 بود فکر کنم . قضیه اش یکم پیچیدست . یک فایل .fx هست که باید بیاری تو پروژه بعد از این کد استفاده کنییعنی تو تنظیمات تکسچرهاش برم؟؟؟
چی رو تیک بزنم؟
جای اون آدرس اسم و آدرس فایل شیدر نرمال مپ خودت رو بنویس . بعد توی اکشن آبجکتی که می خوای نرمال داشته باشه از این کد استفاده کن :material MtlNormalMapped
{
ambient_red = 64; // The ambient color.
ambient_green = 64;
ambient_blue = 64;
flags = tangent;
effect = "NormalMapped.fx"; // The effect file containing the vertex shader, pixel shader and technique.
}
البته باید آبجکتت رو تو med به عنوان تکسچر دوم بهش تکسچر نرمال مپ بدی که تو فتوشاپ توسط plugin Nvidia قابل تهیه است و یک تکسچر آبی رنگ هست . باعث می شه که جزییات زیادی به کاراکتر داده بشه بدون اینکه پلیگانهاش رو ببره بالا.my.material=MtlNormalMapped;
امیر رضا جون فکر می کنی کی تموم بشه (بازیت رو می گم!!!!!!!!!)؟![]()
اوه آقامهدیار چقدر پیچیدست!!!ببینم چی میشه........
نمیدونم مرحله1 هنوز تموم نشده ولی آخراش هست ، هوش مصنوعی هم که شروع نکردم!امیر رضا جون فکر می کنی کی تموم بشه (بازیت رو می گم!!!!!!!!!)؟![]()
یه کم تغییر دادم و رو گیم پلی بیشتر کار کردم............ ey2:
البته میدونم پانل ها خیلی بد شد حتما روش کار میکنم aahhh:
شات:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)