[SIZE=2]خواهش ميكنم . ولي چه فايده . خيلي جالبه . من از هر كس تا حالا پرسيدم هيچ كس هنوز نتونسته اين بازي رو تا آخرش بره . حتي يه نفرو ميشناسم كه همه بازيهارو تا آخرش رفته جز اين يه بازي . خيلي عجيبه !!!!!!!![/SIZE]
[SIZE=2]خواهش ميكنم . ولي چه فايده . خيلي جالبه . من از هر كس تا حالا پرسيدم هيچ كس هنوز نتونسته اين بازي رو تا آخرش بره . حتي يه نفرو ميشناسم كه همه بازيهارو تا آخرش رفته جز اين يه بازي . خيلي عجيبه !!!!!!!![/SIZE]
سلامنوشته شده توسط rezamjir
آقاي Rezamjir منظورتون از بدون هيچ خطايي چيه ميشه بيشتر توضيح بديد تا ما هم بدون خطا تا اون قسمت بريم
ممنون
منظورم از بدون خطا يعني اينكه زمان رو حتي يه ذره هم از دست نميدم و حتي يه ذره هم زخمي نميشم . مثلا موقعي كه تصوير از حالت Demo در می یاد و باید فرار بکنیم اصلا یه ذره هم مکث نمیکنم ولی وقتی به اون زندان میرسم و میخوام در برم دیگه صخره ها امون به من نمیدن . حالا شما تا کجاش رفتی؟نوشته شده توسط oomidd
سلام
بچه ها مژده مژده من تونستم اين قسمت رو رد كنم يه راه حل هم بيشتر نداره تا جايي كه ميتونيد از وقتي كه زيردريايي اژدر ميزنه تا اون دروازه بپريد آره تاجايي كه ميتونيد بپريد يادتون نره به جلو نگاه كنيد نه به بالا نه به پايين تا سرتون هم گيج نره. نبايد زخمي هم بشيد بعده اون قسمت هم خيلي راحته فقط بايد سريع باشيد . راستي مژدگوني يادتون نره![]()
ممنون
Last edited by oomidd; 11-08-2006 at 22:58.
سلام
يه خبر بد. بعد اين مرحله اين بازي تمام ميشهيكي از بهترين بازيهايي بود كه تا امروز بازي كردم .اميدوارم قسمت بعدي اين بازي هم به زودي بياد
![]()
ممنون
Last edited by oomidd; 11-08-2006 at 23:24.
man to gta voic city gir kardam ta onjaie raftam ke ba motore daste khrgooshi mosabeghe midi bad az on to naghshe vaghti be ghesmati miram ke alamatesh take pik hast savare motor mishi va 1. 2 daghighe vaght dari vali malom nist bayad chikar koni mano rahnami konid
سلام آقا امید . بهتون تبریک میگم . این بازی رو هیچ کس نتونسته بود تا آخر بره . واقعا کارتون درسته . ولی من طبق گفته شما هر چی پریدم بازم نشد که نشد ولی با یه روش دیگه این بازی رو تونستم تمومش کنم که درپست بعدی توضیح میدم .نوشته شده توسط oomidd
با سلام خدمت دوستان . من دیشب داشتم این بازی رو تو سایتهای خارجی مرور میکردم که راه حلی برای پایان این بازی پیدا کنم . خدمت شما عرض کنم که تایمر مرحله آخر بازی طبق سایتهای خارجی خوب تعریف نشده و به گفته آنها نویسندگان این بازی گویا patch برای این بازی ارائه داده اند که با نصب کردن این patch شما میتوانید مرحله آخر رو راحت تر تمام کنید . ولی به محض اینکه patch رو پیدا کنم در اختیار شما قرار میدم ( البته اگر وجود داشته باشه . من از گفته آنها اینطور برداشت کردم )
تو یه سری سایتهای دیگه یه روشو گفته بودن که من از طریق اون روش تونستم بازی رو تا آخر تموم کنم . این روش به این صورته که شما باید size و resolution بازیتونو تا اونجایی که میتونید بیارید پایین . مثلا قبل از داخل شدن به بازی اونو روی 60*480*640 بگذارید . در این صورت سرعت شما تو بازی یه مقدار زیاد میشه . ممکنه که شما با این تنظیمات هم برید بازی کنید و ببینید که هم سرعت شما و هم سرعت بازی زیاد شده و ممکنه زیاد فرقی نداشته باشه ولی مطمئن باشید در حد قابل قبولی راحت تر میشه . امتحان کنید و جوابشو بدید .
آقاي Rezamjir خواهش میکنم بدون کمک شما. آقای بایرن ودیگر دوستانی که در این تاپیک پوست دادند گمون نمیکنم تا دو سه ماه دیگه هم میتونستم این بازی رو تمام کنم
ممنون
آقای Rezamjir گمون نمی کنم بشه اگه اشکال از سرعته من سیستممو کاملا برای بازیهای آینده بالا بردم و اصلا توی بازی سیستمم کم نمیاورد و کاملا روون بازی رو اجرا می کردم ولی توی این قسمت بازم بموقع به دروازه نمی رسیدم تا وقتی که به صورت کانگورو این قسمت رو رد کردم .راستی کسی میدونه داستان بازی چهجوریه چون من اصلا داستان بازی رو نفهمیدم اگه کسی بلده به ماهم بگه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)