به عقیده من نرم افزار چون من با درساش بیشتر حال میکنم(نسبتا شیرینتر وساده ترن)
![]()
به عقیده من نرم افزار چون من با درساش بیشتر حال میکنم(نسبتا شیرینتر وساده ترن)
![]()
اگه کاردانی کامپیوتر داری نرم افزار خیلی ئاست بهتره
اگه نه یه رشته دیگه ای کاردانیته اون دیگه بستگی به هوش و سطح معلوماتت داره
سخت افزار من پارسال قبول شدم 1 ترم رفتم مخم سوتید انصراف دادم
کامپیوتر رشته ایه که الان خیلی سخت واسش کار گیر میاد، اما نرم افزار هنوز وضعیت خیلی بهتری به سخت افزار داره. اما نه اینکه رشته سخت افزار خوب نباشه، اتفاقاً در خارج از ایران سخت افزار یکی از بهترین رشته هاست، اما توی ایران نرم افزار بهتره.
به هر حال اگه به کامپیوتر علاقه داری بهتره بری سراغ IT. چون هم از نظر علمی بالاتره و هم در حال حاضر خیلی راحت میتونی باهاش استخدام شی.
خیر، نرم افزار هیچ ارتباطی با الکترونیک نداره. فقط چند تا از واحدهای اولیشون مثل هم هستن وگرنه اصلاً ربطی به هم ندارن.نکته مهم اینه که سخت افزار میان رشته ای هست و شما با یه کمی چینج کردن تو درسهایی که میخونی میتونی هم از الکترونیک سر در بیاری و هم از نرم افزار .
اتفاقا بله!!!خیر،
اگه اهلش باشه واسه چی نشه!؟
فقط کافیه که آدم کنجکاوی باشی و کتابهای الکترونیک رو هم بخونی.
بعدشم موضوعهایی مثل مدارهای منطقی و میکروکنترلر ها هم که تقریبا مشترکه.
خوب اگه اهلش باشه میتونه بره رشته پزشکی و در کنارش الکترونیک یاد بگیره! لطفاً جواب قبلیم رو کامل بخونید!
این چارت درسی شاید قبلا دیده باشی
اومدی سخت افزار ریاضیات هم باید توپ باشی البته فکر ارشد هم باش
اگه به رباتیک هم دوست بیا سخت افزارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیز دیگه هم بگم تو این رشته کامپیوتر هر چی بخونی بازم کم خوندی اصلا نمیتونی به معلومات دانشگاه اکتفا کنی
Last edited by Luxe; 06-09-2008 at 23:04.
به نظر من سخت افزار جالب تره ...
بعضی دروس بین مهندسی های کامپیوتر مشترکه ولی دروس اختصاصی سخت افزار کمی دشوارتره
با سلام...
نه ،ديپلم رياضي هستم .
پارسال به كارشناسي كامپيوتر-گرايش سخت افزار قبول شدم.
||سپاس**
//يا حق:.
با سلام...
بله همين طور هستش دوست عزيز.
تقريبا 4يا5 ترم مشترك هستند.
||سپاس**
//يا حق:.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)