برید داخل این لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برید داخل این لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان،
Alucard جان منم بالاخره G10 گرفتم،اگه ممکن دوباره بهترین تنظیماتشو میزاری پیداش نکردم،با عرض پوزش البته.
در ضمن اگه میشه یه DVD player خوبم معرفی کنید،راستش دنبال 610 pioneer بودم تو بازار نبود مدل جدید 420 اورده بودن،به نظر دوستان این مدل خوبه یا 5996 philips یا مدل دیگری؟
از همه دوستان ممنون که کمک می کنند .
lمن جی 10 دارم وقتی بازی Need For Speed Shift رو اجرا میکنم ..تصویر کلا سیاه میشه..یعنی نمیتونه اون ریزلوشن رو بیاره..ومن مجبور میشم با contol alt delete از یازی بیام بیرون و بازی رو ببندم..کسی میدونه باید چیکار کنم تا این مشکل حل بشه..با کابل D-sub هم وصل کردم..وقتی بازی اجرا میشه تی وی نمیتونه خودشو با اون ریزولوشن تطبیق بده..و تصویر سیاه میشه.
وضوح رو بذار روی 768پی - 720پی،
اگر خروجیدیجیتال داری با رابط اِچدیاِمآی باید برنی تا 1080پی بشه. چند تا عکس هم از پانل هنگام پخش بگیر.
از تبدیل DVI بهHDMI میتونم استفاده بکنم؟؟؟
توی دفترچه راهنمای پنلتون لیست رزولوشنهایی رو که پنل از کابل RGB ساپورت میکنه زده شما باید روی یکی از رزولوشنهایی که پنل قبول میکنه رزولوشن بازیتون رو set کنید کلا این موضوع در مورد هر HDTV که میخرید صدق میکنه.
در مورد پنل G10 رزولوشن 1080p رو فقط از درگاه HDMI قبول میکنه.
درسته ولی من چطور قبل از اینکه بازی رو اجرا کنم رزلوشن رو set کنم(بازی نید فور اسپید همچین تنظیمی نداره قبل از اینکه اجرا بشه..رزلوشن رو تنظیم کرد)..فوتبال رو میتونم با رزلوشن set کنم..ولی این نید فور اسپید رو نمیدونم باید چیکار کنم.
سازنده های بازی احتمالا این مشکل رو برای بازی پیش بینی نکردن البته ممکنه ایراد از درایور کارت گرافیکتون هم باشه چون معمولا نمایشگرهایی که به کارت گرافیک وصل میشن رزولوشنهای قابل نمایششون توسط کارت detect میشه به هر حال اول از همه ببینید رفرش ریت کارت رو روی رزولوشنی که بازی رو run میکنید روی چند قرار دادین باید سعی کنید بازی رو safe mode اجرا کنید میتیونید تو فروم بازیها در این مورد تحقیق کنید.
ولی راه دیگه این هست که رزولوشن بازی رو روی مانیتور تغییر بدین بعد بازی رو روی TV اجرا کنید.
آره دقت کن رابط، اِچدیسیپی هم پشتیبانی کنه؛ خروجی وضوح غیر متناسب با نمایشگر تخت(برای شما 1080پی) نسبت به تلویزیونهای معمولی پرتوافکن(پروجکشن) هم ضعیفترهست.
اساتید محترم، لطفا راهنمایی کنند!
من میخوام یه پلاسما پانا بگیرم... نظرم اینه که 50 اینچ باشه. اما انگار سری G10 تو ایران بالای 42 نداره!
الان بدجور سر دوراهی هستم... موندم که آیا برم S10 رو بگیرم 50 اینچ یا G10 بگیرم 40اینچ؟
50G10 الان 1770 من قیمت دارم... 42G10 هم 1560. نمیدونم چی کار کنم! همش نقصیر شماست! اینقدر از این G10 تعریف کردید که آدم میترسه بره S10 بگیره!
اینطوری که من تو سایت ها دیدم، پنل جفتشون G12 Progressive هست...
من رو اینکه کیفیت بالا باشه بیشتر پافشاری می کنم تا اینکه تی وی 50 باشه. اما خوب باید واقعا این تفاوت کیفیت محسوس باشه.
باید بگم که من با تی وی، PS3 بازی میکنم، فیلم هم میبینم! از نوع بلوری!البته در کنارش هم SD دارم واسه رسیو**ر و VHS.
از اونجایی که هنوز ملوم نی این بانیان میخواد چی کار کنه سر این V10، نمیتونم صبر کنم که 50 اینچش بیاد. تازه اگر هم بیاد، من بالای 2500 نمیتونم پول بدم واسه تی وی. اینطوری که بوش میاد، باید بالای 2500 باشه واسه 50 اینچش
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by Johnny Depp; 07-12-2009 at 04:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)