اينم از گيم اسپات و گيم اينفورمر كه به هر سه نسخه 7 دادن...
Gamespot - 7/10
Gameinformer - 7/10
+
GamesRadar - 7/10
اينم از گيم اسپات و گيم اينفورمر كه به هر سه نسخه 7 دادن...
Gamespot - 7/10
Gameinformer - 7/10
+
GamesRadar - 7/10
Last edited by hosseincode2008; 16-03-2011 at 14:34.
حسین بازم که داری اشتباه می کنی! آخه چه قدر اشتباه : دیالان كه من دارم فكر ميكنم ميبينم كه اونموقع منظورم دور و ور 9 بوده كه اشتباه تايپي شده انگار
الان میانگین امتیازش تقریبا دور و ور 7 هستش برای 360 Xbox فعلا از 38 نقد میانگینش 7.1 هست
حالا باز اون اظهار نظر های اولیه تو یکمی نزدیکتر به واقعیت بود. اینو گفتم که یه وقت نری معتاد بشی : دی
ولی با این جال در کل امتیاز های بازی رو بذارین کنار بچسبین به خود بازی. بازی هایی مثل killzone 3 و bulletstorm و da2 هم تقریبا امتیازشون خیلی فوق العاده نیست و از این نظر این سه تا عین هم هستن ولی خیلی ها باهاشون حال می کنن
بابا اينقدر تو و مسعود گير دادين كه ديگه من بحران هويت پيدا كردم الان نه حرفي كه زدم يادمه نه منظورم نه حرفاي جديدي كه بعدا زدم و نه اينكه اسمم چيه و كجا زندگي ميكنم و دارم چيكار ميكنم و الان چي ميخواستم بنويسم كه اينا رو دارم مينويسم و اصلا چرا دارم مينويسم و به جاش نميرم يه ليوان آب بخورم؟
هر چي كه هست، باشه به من چه !!!!
یه بازی چرت دیگه از THQ .
THQ ، تو لیست بازی های آشغالش، یه FPS کم داشت که با عرضه ی Homefront ، این لیست کامل شد!
به اون اشغالی هم که شما میگید نیست داستان و تم جالبی داره Multiplayer اش هم بد نیست کلا از THQ و KAOS نباید بیشتر از این انتظار داشت ....![]()
دوستانی که بازی کردن ، بازی چه جوری هس ؟
میبینم که امتیازهای گیم اسپات از 9 به 7 اومدهفکر کنم 1 ماه دیگه بشه 5
Last edited by taghdirrr; 17-03-2011 at 16:04.
سلام i`m BACK . البته فعلا تا 3 روز . بچه ها این بازی تو چه مایه هایی ( البته مایه هایشو میدونم ) منظورم ارزش داره بگیرم یا نه ؟
فقط ضدو نقیض جواب ندید . من می خوام برم برا گرفتنش هرچی نباشه یه FPS که من خوشم مساد کلا از این سبک . راستی کدوم نسخه رو پیسنهاد میکنید ؟ کنسول یا PC ؟
Last edited by mosolim; 17-03-2011 at 21:46.
100% اصلا به نظرات دیگران کاری نداشته باش : دیمنظورم ارزش داره بگیرم یا نه ؟
بازی داستان شاخی داره , گرافیکش هم در حد و اندازه ایی هست که بشه قبولش کرد ..
مولتی پلیر هم واقعا عالی شده![]()
دوستان واسه 360 آپدیت میخواد بزنیم اپدیت کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)