آره جوردن توماس گفته بوده که این بازی به مراتب ترسناکتر از بازی قبلی هست!!!من عاشق اینجور جوها هستم!!!
البته بگم اون تریلر ناقص هست چیزی مشخصه افراد گیم اسپات تریلر کامل را دیدن که ما ندیدیم!!
من Interview یی که گیم اسپات گذاشته بود را دیدم بعضی صحنه هاش جدید بود!!صحنه بیرون از رپچر واقعا شگفت انگیز هست!!!
یک جا دیگه نشون داد که بازیباز در را با دریل نابود کرد و از بالا افتاد میان چندتا اسپلایسر بعد اولین اسپلایسر را دریل را کرد تو شکمش بعد دریل را کار انداخت و دریل اسپلایسر را ساقط کرد قشنگ حدود چند لحظه دریل تو بدن اسپلایسر داشت میچرخید و اسپلایسر خونش هم صحنه را پر کرد!!
بعد دومین اسپلایسر را با دریل بهش ضربه فوق العاده محکم زد این دفعه دریل اصلا نمیچرخید با یک ضربه پرتش کرد روی زمین!!!اونم اونجا ساقط شد!!
یکی را هم با پلاسمید ؟آتش که اینبار عین شعله افکن کار میکنه گرفت روی اسپلایسر سومی اونم اونجا کباب شد!!
بعد چهارمین اسپلایسر را من هنوزم در کف این حرکت هستم!!به نظر من فوق العاده بود!
از پشت سوتن داشت نگاه میکرد حدودا چند متری فاصله داشت!!و داشت نگاه میکرد که ما یعنی بازیباز دخل اون یکی اسپلایسرها را اورده!!
بازیباز به سمت اون اسپلایسر نگاه کرد و به سمتش دریل را روشن کرد و به طور تهدید امیزی رو به اون اسپلایسر دریل را به شدت چرخان و کار انداخت!!
اسپلایسر از ترس جونش فرار کرد!!
-----------
شاید BioShock 2 نتونه موفقیت شماره اول را تکرار کنه اما به مراتب از اون بازی بهتر خواهد بود!!