بازی خیلی جالبیه من که خوشم اومد مخصوصا غولهایی که توی بازی هستن خیلی جالب طراحی شدنسري لاست پلنت چطوريه؟
فقط حیف که کامپیوترم نتونست خوب اجراش کنه و تیک میزد منم نتونستم تمومش کنم
سري رزيدنت اويل
سري دويل مي كراي
لوست پلانت Lost Planet
سري اونيماشو
بازی خیلی جالبیه من که خوشم اومد مخصوصا غولهایی که توی بازی هستن خیلی جالب طراحی شدنسري لاست پلنت چطوريه؟
سلام
حیف این تاپیک نیست که با این همه محتوا و اسم یک شرکت بزرگ و برتر از همه خاک بخوره؟
کسی اطلاعات جدید از کپ کام نداره؟![]()
آره از كپكام فقط اويل رو بازي كردم!![]()
آره ميخوام برم بگيرمش![]()
از اين كه از شماره ي اول بازي شروع نكنم متنفرم! ولي چاره چيه!
من دوست دارم بازي يكم رمز و راز داشته باشه و يكم از مخمون استفاده كنيم!![]()
واقعا حيفه.نه من ندارم.شما اگه داري بزار.شما كه دست به قلمت خوبه![]()
حسین جون شما که کارتون توی سایت خوبه توی کار بازی هم هستی حتما بیشتر از ما میدونی
DMC اینطوری هست.من دوست دارم بازي يكم رمز و راز داشته باشه و يكم از مخمون استفاده كنيم!![]()
ای گفتی.منم میخواستم همینو بگم.به نظر من هیچ چی از RE کم نداره.البته به جز نسخه ی سوم که به نظرم خیلی بد هست.(البته من نسخه ی 3 رو بازی نکردم اما تریلرهاش رو دیدم و از دیگران هم شنیدم که بده)بنظرم سري داينو كرسيس رو توي ليست مي ذاشتي بهتر بود
البته تلفظ صحیحش دینو کریسس هستش به معنای بحران دایناسور.
به مگی هم پیشنهاد می کنم حتما اینو بگیری و بازی کنی.اگه خوشت نیومد پولی رو که برای خرید دادی من بهت دو برابرش رو می دم.مخصوصا نسخه 2 که خیلی باحاله.
خوب منم نسخه های 1 و 2 را در ps1 بازی کردم که می توانم بگم که یکی از بازی های موفق در ps1 بود
مال چه كنسوليه؟ طبق معمول پلي 1 حتما!بازی خیلی جالبیه من که خوشم اومد مخصوصا غولهایی که توی بازی هستن خیلی جالب طراحی شدن
شماره سوم كه مال پلي 2 بود رو مي گي؟ آره چيز مزخرفي بود در هر حال بنظر من كه بازي بايد ادامه داشته باشهای گفتی.منم میخواستم همینو بگم.به نظر من هیچ چی از Re کم نداره.البته به جز نسخه ی سوم که به نظرم خیلی بد هست.(البته من نسخه ی 3 رو بازی نکردم اما تریلرهاش رو دیدم و از دیگران هم شنیدم که بده)
آخر شماره دوم خيلي مبهم تموم شد. اسم دختره كه توي شماره 1و 2 بود چي بود؟يادم رفته!
پلی 1 ؟!مال چه كنسوليه؟ طبق معمول پلي 1 حتما!
نه بابا مال XBOX 360 , PS3 ,PC هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید ها ولی تا جایی که من می دونم تلفظ آمریکاییش داینو هست بریتیش اش رو نمی دونم! ولی مهم نیست. هر دو شون تو صحبت منظور رو می رسونند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)