در واقع Be a player Manager ترکیبی از اون دوتاس ! یعنی هم میتونی بازی کنی هم میتونی مربیگری کنی !
در واقع Be a player Manager ترکیبی از اون دوتاس ! یعنی هم میتونی بازی کنی هم میتونی مربیگری کنی !
Ultimate Team واسه بخش آنلاین هست که برای شروع یه تیم بی نام و نشان رو باید هدایت کنید و بازیکنا رو پرورش بدین و ...
Career Mode هم دوستان گفتن شبیه Master league در PES هست
Creatin Centre هم واسه بخش آنلاین هست که واسه بازی کردن این قسمت باید به سایت اصلی EA برید ! تا اونجایی که من میدونم یه تیم یا یه بازیکن واقعی رو برمیدارید .
Be a pro : Player هم میتونید یه بازیکن رو انتخاب کنید از یک تیم و فقط با اون بازی کنید
Pro club مد آنلاین هست که میتونید با Virtual Pro ای که ساختین تو یه باشگاه ساختگی که خودتون هم میتونید بسازید عضو بشید .معمولا هم Overall تون باید بالای 85 باشه تا قبول بشید !
اون مورد آخر رو چون تازه اضافه شده خبری ندارم چون تابه حال 12 آنلاین نزدم ! هر کدوم رو که متوجه نشدین بگین بیشتر توضیح بدم !
تو پنالتی گرفتن دوستان گفتن که باید از آنالوگ سمت راست استفاده کنی ولی تو دسته من آنالوگ مثل 4 دکمه اصلی (شوت و پاس و .. ) کار میکنه چی کار باید بکنم ؟
سلام.
چند تا سوال:
میشه با مهاجم تو محوطه جریمه dive کرد و پنالتی گرفت؟ اگه آره با چه کلیدی ؟
سوال دیگه هم اینکه اگه تو قسمت control شوتو رو manual تنظیم کنم، فقط رو به دروازه میشه گل زد!؟؟ آخه من از هر جا شوت می زنم توپو با اختلاف می زنند بیرون، فقط زمانی گل میشه که درست و مستقیم رو به دروازه ی حریف قرار داشته باشم و شوت بزنم. تو سانتر هم همین طوره!1
توضیح من واسه نسخه 360 هست باید با PC مطابقت بدی : برو تو Arena .تو بخش Practice set piece menu گزینه Penalty kick رو برینید تا بره تو تمرین پنالتی ! حالا با زدن دکمه LT یه دایره آبی ظاهر میشه که خودتون ببینید متوجه میشید طرز Penalty زدن رو ! واسه دروازه بانی هم باید RS رو چپ یا راست ببری !
تا اونجایی که من میدونم تمارز واسه PES بود و تو FIFA چنین چیزی نداشت . اگه جهت رو ، رو Manual بذاری باید جهت دقیق رو بدی یعنی هر جهتی بدی میره همون طرف بدون اینکه کمکی بشه !
یه سوال:
فیفا 09 چمن سه بعدی داشته؟!
سلام یک سوال
من همین الان دیسک بازی رو گرفتم هنوز ننداختم تو دستگاه... ال تی پلاس ایکس باکس 1.90 هست (1.91 نه ها) قبلیه
مشکلی که پیش نمیاد؟ یه نفر ال تی پلاس 1.10 داشت براش آپدیت اینا کرده بود و این حرفا برای من که مشکلی نداره اگه کسی اطلاع دقیقی داره بگه که خراب کاری نکنم هنوز تو شرکت خونه نرفتم
خدا پدرتو بیامرزه به هر کلکی شده بازی بکن بلکه بیای یه نقد از بازی بنویسی
راستی یادمه برا fifa 11 نقدهای قشنگی توسط بچه های همین سایت نوشته شده بود چرا برا 12 نمینویسید.
نقدی که مسعود نوشته واقعا خوب و کامل هست...
اگه با ال تی پلاس 1.90 بالا نیاد وقتم رو با ال تی 1.91 تلف نمی کنم منتظر ال تی مکس میشم چون فعلا دارم یه بازی دیگه انجام میدم...
اگر بازی کنم حتما نقد و اطلاعات مفید رو توی تاپیک درج می کنم... به روی چشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)