واکمن 3 رو نصب کردم . خیلی توپههههههههه
فریمور گوشیتون چی هست؟اگر جدید باشه که نیازی نیست.من گوشیمو اپ گرید کنم یا نه حالش بد نشه یک وقتی بعد یک صفحه ای بود در مورد اموزش اپگرید اونو برام بزارید بگید اپ کنم یا نه
من براتون PDF آموزش آپدیت رو گذاشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام این اطلاعات گوشیم هست چی کار کنم اپ کنم یا نه
کلا خوبه گوشیم یا به من انداختن
phone cxc162037 r9k009
organiser 162108 r6g04
cda 162022/9 r6g02
ا گوشی شما آخرین نسخه فریمور رو داره.
نیازی به آپدیت نداری.
چی و انداختن.گوشی از این بهتر یافت می نشود.خیلی هم خوبه.
خودم هم میدونستم داشتم شما دوست خوبم رو امتحان میکردم از پی 1 مگه چیز بهتری هم هستش
سلام دوستان!!!!!!
می خواستم walkman 3.0 رو نصب کنم یکم ترسیدم.کسایی که نصب کردن مشکل نداشتن؟(برای آپدیت و ...)
میشه حذفش کرد؟
سلام majid عزیز
لطفا به طور کامل برام توضیح میدی که چطوری واکمن 3 رو نصب کردی ، آخه من فایلشو دانلود کردم اما بلد نیستم بریزم توی گوشیم
چه فرقی با قبلش می کنه
لطفا فریمور گوشیتو هم بنویس
لطفا تا جمعه جوابمو بده جمعه میرم![]()
دوستان سلام کسی هست که هندزفری به من معرفی کنه که خودش همه کارها را انجام بده رفتن به آهنگ قبلی بعدی
چون وقتی میخای آهنگ را عوض کنی واقعا ازیت میشی ...... لطفا اگر کسی اطلاع داره قیمت بذاره ممنون.
وقتی برای من SMS میاد، گوشیم SMS جدیدُ نمیگیره؛ باید یه بار گوشیمُ خاموش و دوباره روشن کنم، وقتی روشن کردم SMSهای رسیده برام میاد
خواستم بپرسم چی کار باید بکنم؟
قابلیت هایی رو که گفتید این 2 هدفون قرار داده شده توسط شما میتونند به خوبی انجام بدند.
هدفون اولی که قرار دادید یعنی HPM-82 رو من از همون روزهای اول که پی1 رو خریدم اینم خریدم. صداش از هدفون
ساده خودش خیلی بهتره و میشه باهاش آهنگ ها رو عقب و جلو برد و یا صدا رو کم و زیاد کرد.
هدفون دومی هم یعنی HPM-90 همه کارهایی رو که HPM-82 انجام میده رو اینم انجام میده به اضافه اینکه اسم و
شماره تلفن کسی رو که تماس میگیره رو هم نشون میده و همچنین در مورد اس ام اس های رسیده هم خبر میده.
تا حالا من این هدفون رو نداشتم و در مورد صدا و کیفیتش نمیتونم نظری بدم.
اما بعد از خرید HPM-82 وسوسه شدم که یک هندزفری بلوتوث هم بگیرم و من هم DS980 رو خریدم. این هندز فری
کارهای زیر رو انجام میده.
1. نشون دادن دفترچه تلفن از طریق خود هندزفری و بدون دست زدن به گوشی.
2. نشون دادن اسم و شماره تلفن تماس های دریافتی و ارسال شده.
3. نشون دادن آلبوم آهنگ ها و انتخاب کردنشون برای پخش کردن از طریق خود هندزفری.
4. کم و زیاد کردن صدا
5. داشتن میکروفن نویز گیر و صدا صاف کن برای بهتر شدن کیفیت صدا در صحبت کردن.
6. عوض کردن آهنگ
7. داشتن بند مخصوص و مناسب برای آویزان کردن هندزفری از گردن.
8. کیفیت صدا و بلندی صدا در این هندزفری راحت 2 برابر HPM-82 هست.
الان نزدیک به 4 ماهی میشه که دی اس980 رو دارم و 8 ماهی هم میشه که HPM-82 رو دارم. پس مزایا و معایب
هر کدوم رو از نظر خودم براتون توضیح میدم.
HPM-82
مزایا ....
کم مصرف کردن باطری گوشی در هنگام گوش دادن به موزیک با حداکثر صدا.
داشتن کیفیت و صدا بیشتر نسبت به هدفون اورجینال پی1.
معایب ...
نداشتن ال سی دی برای نشان دادن اسم آهنگ های و تماس ها.
کیفیت صدا کمتر نسبت به هندزفری DS980.
و اما DS980
مزایا ...
کیفیت و بلندی صدای بیشتر در حد 2 برابر نسبت به تمام هدفون های موجود در بازار چون هدفون گوشی دبلیو
850 رو هم امتحان کردم.
داشتن ال سی دی برای راحتی کار.
معایب ...
مصرف باطری زیاد از گوشی در زمان گوش دادن به آهنگ با حداکثر صدا. تا حدی که با یک فول شارژ شاید بشه
5 تا 6 ساعت موزیک گوش داد اما با HPM-82 و کلا هدفون های سیم داری که به خود گوشی وصل میشند راحت
میشه 10 تا 15 ساعت موزیک گوش داد.
عیب دیگه اش اینه که زیر نور آفتاب مستقیم ال سی دی این هندزفری خیلی ضعیف دیده میشه.
در کل من برای مسافرت های طولانی مثلا مسافرت هایی که 10 تا 15 ساعت طول میکشه
تا به مقصد برسم از HPM-82 استفاده میکنم اما روزهای معمولی که 7 الی 8 ساعت بیرونم
از DS980 استفاده میکنم. چون میدونم در این 8 ساعت میتونه نیاز های منو از گوش دادن به
موزیک و تماس هام برطرف کنه.
در ضمن آدم که مداوم و پشت سر هم موزیک گوش نمیده. گاهی شده کلی موزیک گوش دادم
و چند تا تماس هم داشتم اما وقتی برگشتم خونه نصف باطری گوشی مونده بود. آمار مصرف
زیاد باطری رو در صورتی گفتم که شما مداوم موزیک گوش بدید.
از قیمت هاشون در ایران هم اطلاعی ندارم. فقط توضیحات رو دادم که بدونید کدومش به درد
شما میخوره و بعدا پشیمون نشید.
Last edited by zhina_gian; 08-05-2008 at 21:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)