ای بابا کسی از بچه ها نیست جواب بده
میخوام ببینم این فوتبالی که دست منه کامله یا نه چون میگن تو نسخه کاملش گزارشگر عربی وجود داره
گزارشگرای من 3 تا بیشتر نیستن
در ضمن بازی من نسخه xbox360 هست
ممنون
ای بابا کسی از بچه ها نیست جواب بده
میخوام ببینم این فوتبالی که دست منه کامله یا نه چون میگن تو نسخه کاملش گزارشگر عربی وجود داره
گزارشگرای من 3 تا بیشتر نیستن
در ضمن بازی من نسخه xbox360 هست
ممنون
کامل بودن بازی فکر نکنم ربطی به گزارشگر داشته باشه!! اگه همه مودها کار میکنه یعنی کامله دیگه!
واسه من علاوه بر 2تا گروه انگلیسی،czech، hungry russiun و dutch و یه زبون دیگه یادم نیست ،تو همین مایه هاست داره. البته من نسحه pc دارم.
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
کسی اینو نصب کرده ؟؟؟ لگ ها کم میشن یا خالی بندیه ؟؟؟
محتوای مخفی: عربی
الان یه بازی دوستانه با رئال مادرید کردم خودم هم بارسلون بودم در حالت PROOFESSIONAL
با اجازتون 6-2 بردمش.... ولی خدایش گل زدن خیلی هیجان انگیزه مثله قدیم نیست یه چیز عادی باشه و بشه چشم بسته گل زد....باید با فکر بازی کنی.....
سلام .
دو تا سوال : چمن 3d رو کجا میتونم فعال کنم ؟
گزارشگر ها رو کجا تغییر بدم .
ممنون
داوریش نسبت به 11 ضعیف تره ..
خیلی پنالتی میگیره + پنالتی های بی مورد
مثلا امروز داشتم بازی میکردم 3تا پنالتی واسه حریف گرفت !! به جان خودم یدونش هم تکل نزدم .. یکیش که هند شد .. اون دوتا هنوز هم نمیدونم چرا پنالتی گرفت ! از این موارد زیاد واسم پیش اومده ..
(ولی بازم سرور pes ه )
دوست عزیز برای بازی کردن با دسته و دریبل زدن برو به این لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور از لگ چیه؟
خوب حرکت های خطرناک هم خطاست و حتی موقع ارسال سانترهای حریف وقتی بپری ضربه سر بزنی اگه روی بازیکن حریف پرش بزنی باز هم خطا گرفته میشه داوری هیچ مشکلی نداره
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
داداش شماهم داری فیفا باز میشی؟
بیا با ما خوش اومدی
لگ به یه سری مشکل ها میگن مشکل در اجرای بازی و ترکیبو هزارتا چیز دیگه توضیح دادنشو من بلد نیستم یکی لطف کنه کامل توضیح بده
یک شیر پاک خورده بیاد این اصطلاح هایی که نوشتمو هر کدوم در یک جمله توضیح بده که تو هر کدوم باید چیکار کرد
یعنی هدف در اون مد چی هست
Ultimate Team
Career Mode
Creation Center
Be A Pro : Player
Pro Clubs
Head To Head Season
من یک سال هست فیفا 11 آنلاین بازی میکنم برای همین اصلا به گرینه های دیگه بازی کار نداشتم برای همین نمیدونم هر کدوم چی هستن
در ضمن من قبل اینکه فیفا 11 بیاد 2 ماه پی ای اس 10 بازی کردم اونجا یک چیزی داشت به اسم مستر لیگ
تو فیفا 12 مستر لیگ کدومه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)