پس میشه گفت اونایی که بازی رو تونستن نصب کنن فقط نسخه بلک باکس داشتن
سر کاریه اصن این بازی نصب نمیشه![]()
پس میشه گفت اونایی که بازی رو تونستن نصب کنن فقط نسخه بلک باکس داشتن
سر کاریه اصن این بازی نصب نمیشه![]()
آره یه جورایی
کلا من نسخه بلک باکس میگیرم همیشه.چون هم کارش درسته هم دیگه دردسر نداره.
خیلی اعصاب خورد کنه نصبش
درست مثل بت.ل.فیلد 3
از این به بعد منم بلک باکس می گیرم
من شانسی دانلود کردم اصلا نمیدونم نسخش کدومه.نصب هم شد الانم داره کار میکنه
هرچه سریع تر پست بالا رو حذف کنید
دوستانی که نصب کردن این بازی رو و موفق شدن از هفتخوان نصبش( ! ) بگذرن بگن از چه نسخه ای استفاده کردن؟بلک باکس یا...؟
سلام من بازی مکس پین 3 نسخه کاملش که 7dvdبود رو نصب کردم یک فایل textراهنمای نصب بازی بود داخلش راحت بازی اجرا شد بدون هیچ مشکلی![]()
دقیقا منم همون نسخه هفت دی وی دی رو دارم.ولی مشکلم خیلی عجیبه که کسی ندیده ظاهرا.پوشهsocial club توی مای داکیومنت برام ایجاد نمیشه![]()
اگر در مسیر Documents > Rockstar Games پوشه ی Social Club وجود نداره، اون رو به صورت دستی بسازید و پوشه ی profiles مریوط به کرک رو در اون قرار بدید. برای من هم پوشه ی Social Club وجود نداشت، اما همین کار رو کردم و جواب داد.
پست بالا تایید میشه ...
منم حودم دستی پوشه رو درست کردم ..چون اگه اصلا تو بازی نری و سیو نکنی که اصلا چنین پوشه ای ساخته نمیشه..
اگه مشکل دیگه ای داری تو تاپیک حل مشکلات خود بازی بگو....این نسخه که شما داری.. 7 تا dvd هست و کاملترین و بدون ایرادترین نخسه هست ..باید مثله باقلوا بدون هیچ مشکلی نصب بشه و اجرا بشه...
دوستانی که مشکل ساخته نشدن Rockstar Games رو دارند ؛ یکبار وارد بازی بشید و جایی که ازتون می خواد Sign in کنید ؛ از بازی خارج شوید ...
حالا این پوشه ساخته شده است و ....
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)