لالالا
هدددددددددددددددددددددددد ددف هدف هدف , یا الللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللللله الله
فقط واسه خندیدن خوبه
لالالا
هدددددددددددددددددددددددد ددف هدف هدف , یا الللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللللله الله
فقط واسه خندیدن خوبه
بچه ها این دسته کامپیوتر گزینه تکنیک نداره که بشه تنظیمش کرد ولی با کیبرد میشه .
چه جوری میشه حلش کرد ؟
سلام چگونه ميشه با دسته در فيفا دريبل زد لطفا راهنماييم كنيد تشكر
من هم گزارشگر عربی.فرانسوی.ایتالیایی و عربی ندارم......
دو تا انگلیسی دارم.روسی.لهستانی.چکی و........
فکر کنم مال من نسخه شرق اروپا و این طرف ها باشه....
لینک ها رو داخل کد زیر قرار بدیدچشم ناظر عزیز ولی یه توضیح بدید چطور لینک بذارم چون من یبار لینک گذاشتم ولی عجیب غریب لینک اومد دورش هزارتا نوشته اومده بود یه توضیح بده که به صورت لینک و با ضمینه ی آبی بتونم لینک بدم
تازه خیلی ها لینکی بذاریم نگاه نمیکنن لینک رو ولی اینجوری همه میرن نگاه میکنن همینجا عکس ها گذاشته بشه
حتی می تونید رو عکس کلیک راست کنید و گزنیه copy image location/address رو بزنید و اینجا paste کنید. اگه دیدید که لینک به هم خورده داخل اون کدی که اول گذاشتم لینک ها رو بزارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من اگه قرار باشه هرکی کلی عکس نیم مگی بزار اون وقت شما حساب کن یه بنده خدا با دیال آپ که بخواد بیاد چی میکشه و حتی با همین نت به اصطلاح پر سرعت هم لود صفحات طول میکشه...واسه همین لینک بزارید خیلی خیلی بهتره.
+
در ضمن دوستان توجه کنید که تاپیکی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داریم. پس لطفا هرچی سوال در مورد سیستم من میکشه و چرا دسته اینطوریه و تنظیمات فلان نداره و کرک و سریال و این چیزا رو همه داخل همون تاپیک ح مشکلات مطرح کنین
ممنون از توجه همگی
دوست حوبك اگه بزارم روي legacy deening چه فرقي ميكنه؟recommended option چي ميتونه باشه واسه اين؟
چشم قند عسلم ولی نگفتی تو چی قرار بدیم لینک رو
بعدش بگو چطور لینک دانلود بذارم که درست دیده شه تو چه کدی لینک دانلود رو بذارم؟
میخوام لینک خنده دار از باگ های دمو فیفا 12 بذارم که توسط موتور جدیدش بوجود اومده بود.
Last edited by ahmad rezaa; 01-10-2011 at 15:14.
من نسخه xbox دارم اما گزارشگر عربی نداره لطفا من رو راهنمایی کنید که از کجا باید بیارم ؟
ممنون میشم.
نقل و انتقالات در کریر مود یک کم عجیب غریبه
رونی از منچستر رفت بارسا - پاتو از میلان به لاتزیو با 54 میلیون !!!!
اسنایدر از اینتر به من سیتی و خیلی نقل و انتقالات عجیب دیگه...
نمیشه کاری کرد که این نقل و انتقالات روند معقولانه ای داشته باشه؟؟؟
آخه معلومه این گرفیک کم میاره برا این بازی.:-j
نهایتا میشه برای دیدن فیلم HD استفاده کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)