دوستان از کجا باید فهمید تا آنتن چقدر فاصله داریم ؟
تو خونه ی ما که ایرانسل تعطیله.
همراه اول هم یه جاهای خاصی از خونه آنتن داره.
امیدی هست ؟
دوستان از کجا باید فهمید تا آنتن چقدر فاصله داریم ؟
تو خونه ی ما که ایرانسل تعطیله.
همراه اول هم یه جاهای خاصی از خونه آنتن داره.
امیدی هست ؟
گوشی شما چیه؟
گوشی من که تازه سرد تر هم میشه!!!!!!!!!!
ممکنه هست کابلت هم دچار اراد باشه! ولی احتمالش هست که گوشیت واسه این کار یکم ضعیف باشه!!!
خوب البته ممکنه شما گوشیتون خوب آنتن نده ( واسه مکالمه ) ولی شبکه اش خیلی خوب باشه!!
شما قبل از خریدن تعرف ها واسه همراه اول یه تست کنین ببینین روی گوشی صفحات رو چطور باز میکنه
واسه تست سرعت دانلود ( چون مزیت این سیستم سرعت دانلودش هست ) روشی که من به بچه ها میگم سایت یوتوپ هست.
شما با برنامه ی اپرا مینی وارد سایت یوتوپ میشین و یه کلیپی رو به دلخواه اجرا کنین .اگه کلیپ زود بافر شد یعنی شما میتونین سرعتی بالای 12 رو داشته باشین حداقل. اگه نه پس دیگه باید بیخیال بشین!!! و ایرانسل رو چک کنید.
کلا جفتش رو یه چک کنین ببین کدوم بهتره عمل میکنه توی این سیستم
اره هرچی داخلش هست رو پاک کن بعد save کن من خودم سرعتم میاد پاین اینکارو میکنم درست میشه![]()
قطعي ها برا من خيلي كمتر شده.مثلا قبلا توي 2 ساعت 4-5 بار قطع ميشد الان هر 2 ساعت شايد 1 بار قطع بشه.
من mcinet رو وارد ميكنم اما بازم نميشه؟؟؟
برای منم امروزو دیروز عالی بوده کامل بالای 20 بوده و قطعی هم کمتر شده دیروز تا حالا 1 گیگ دانلود کردم
امروز سرعت عالی بود !
منم امروز تونستم اینا رو دانلود کنم تا حالا :
2* 99mb
2*30mb
و کلی7 8 مگی دیگه !
کلا حال خوبی داد بعد از پنجشنبه جمعه که واقعا سرعت بد بود !
سلام تو گوشیهای سونی اریکسون موقع دریافت gprs کنار انتن حرف g میاد و موقع دریافت edge مینویسه e
الان مال من دو سه روزه که اون بالا مینویسه gتازه سرعتش خیلی کمتر از gprs هست
قبلا دریافت edge داشت سرعتش خیلی خوب بود من یه ماهه نامحدود گرفته بودم که الان داغون شده مال شماها هم همینطوره
دزدی چقدر زیاد شده
سلام این نرم افزار واسه جاوا نیست اخه مال من قبلا مینوشت nozarabad b الان شده nozarabad c وسرعت اون طوری شده که بالا نوشتم
سلام
من 5 روز بود که طرح 1 ماهه زده بودم
امروز علاوه بر اینکه طرح خود به خود غیر فعال شده بود شارژم هم تموم کرده بود
1000 تومن شارژ کردم که به 700 زنگ بزنم باورتون نمیشه برام موزیک انتظار گذاشتن تا شارژم تموم شد آخرشم به اپراتور وصل نشدم
لعنت به این ایرانسل دزد
تو روز روشن ازمون دزدی میکنن کسی هم تو این خراب شده نیست به دادمون برسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)