ضمن تایید حرف شما منم مشکل داشتم اصلا با ctrl که باید بدوه نمی دوید. یک بار وارد تنظیمات شدم و دوباره ctrl سمت چپ رو به عنوان اون حرکت شناسوندم مشکل حل شد. در حالی که از همون اول همین دکمه بود اما کار نمی کرد.
ضمن تایید حرف شما منم مشکل داشتم اصلا با ctrl که باید بدوه نمی دوید. یک بار وارد تنظیمات شدم و دوباره ctrl سمت چپ رو به عنوان اون حرکت شناسوندم مشکل حل شد. در حالی که از همون اول همین دکمه بود اما کار نمی کرد.
آقااااااا . . .
بازی تموم شد . . .
با تیکه آخرش بیشتر حال کردم . . .
I LOVE YOU PMC
![]()
چرا 20 تا شوت میزنیم نمیمیرن؟اخه این که نشد وضع؟مراحل بالاتر میره تعداد تیرها باید بالاتر بره...
برای اینکه مراحل آخر همه پلیس هستند... لباس ضد گلوله تنشون هست..به این دلیل هست..سعی کن فقط هد شات کنیچرا 20 تا شوت میزنیم نمیمیرن؟اخه این که نشد وضع؟مراحل بالاتر میره تعداد تیرها باید بالاتر بره...
حتما مشکل اون هم همین بوده... باید بره تو تنظیمات کنترل رو دوباره بشناسونه به بازی..ضمن تایید حرف شما منم مشکل داشتم اصلا با ctrl که باید بدوه نمی دوید. یک بار وارد تنظیمات شدم و دوباره ctrl سمت چپ رو به عنوان اون حرکت شناسوندم مشکل حل شد. در حالی که از همون اول همین دکمه بود اما کار نمی کرد.
کلا بازی باگ و مشکل زیاد داشت..منم یه مشکلی داشتم اینکه نمیونستم جای دکمه ها رو عوض کنم رو کیبورد..هر کاری میکردم باز برمیگشت به حالت اول...
اقا من که نتونستم این اول چپتر نه رو رد کنم دکمه ها رو هم میشناسونم بازم عمل نمیکنه یکی از دوستان سیو اون قسمت رو رد شده نداره برام بزاره با مسیر سیو بازی که من الباقی رو بتونم بازی کنم
دمتونم گرم
سلام دوستان
کسی داستان کامل فارسی بازی رو نداره؟
هرکی لینکی چیزی داره بذاره
لطفا سریعتر خیلی تو کف این بازی هستم ولی تا داستان رو ندونم بهم حال نمیده
با تشکر
سلام .من نسخه 3 ذی وی دی را خریدم ولی دوستم 7 دی وی دی خریده .فرقشون چیه ؟کدوم را نصب کنیم؟هر دو هم 4.7 هست دی وی دیش
برو توی تنظیمات کنترل ctrl سمت راست رو به عنوان اون حرکت بشناسون راحت ردش کنی من با همین روش ردش کردم اون مرحله رو
اگه نسخه سه دی وی دی هم 4.7 گیگه به احتمال زیاد نسخه بلک باکسی چیزی هست. که معمولا دموها رو حذف می کنن یا حجمشون رو میارن پایین بی کیفیت می شه و زبان های بازی رو حذف می کنن و از این کارا. نسخه 7 دی وی دی نسخه کاملشه همون رو نصب کنین.
گروه بلک باکس فقط زبانهای بازی به غیر از انگلیسیو حذف میکنه+کیفیت ویدئوهارو کم میکنه
در ضمن بازیهای بلک باکس دیگه دردسر کرکو مرکو آپدیتو ......ندارن.راحت نصب میشن
به عبارتی:هلو................برو تو گلو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)