تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 461 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان بخش انلان چه خبر امکان شبیه ساز سرور وجود داره ؟!

داره خودمونی میشه amir_p30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم نسخه ای که الان تو ایران هست کامل و نهاییه هستش؟ چون برخی از دوستان نوشتن که گزارشگر عربی، اسپانیایی یا فرانسوی رو ندارن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من صبح دانلودم تموم شد.

خیلی بازی بهتر شده.میتونم بگم فوق العاده شده.هیجان بازی ، سیستم دفاعی ، حمله ها ، سرعت بازی ، منوی جدیدش کلا با همه چیزش بجز پاس های در عمق حال کردم.

نمیدونم شاید من هنوز باهاش عادت نکردم ولی تا الان به نظرم کیفیت چندانی ندارند.

خودم فقط تویه پی سی بازی کرده بودم فیفا رو.از فیفا 98.نسخه 2010 روی ایکس باکس بازی کردم فهمیدم چه کلاهی سره پی سی گذاشتن! 2011 که نسخه پی سی تا حدودی شبیه نسخه ی کنسول ها شد اصلا نمیتونستم بازی کنم! تا 2010 خیلی راحت بود دریبل زدن میشد از اول زمین دریبل کرد تا دروازه بان حریف.2011 باید خودتو میکشتی از یه بازیکن رد بشی!وقتش رو هم نداشتم بشینم حسابی بازی کنم تا راه بیافتم.خلاصه نسخه 2011 رو خیلی بازی نکردم.

ولی این نسخه واقعا عالی شده.همه چیز متناسبه.

به بازی امتیاز 9.5 میدم.به همه هم توصیه میکنم از دستش ندید.
    Last edited by king 2009; 01-10-2011 at 14:00.

4. 5 کاربر از king 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دیشب نصب کردم... چقدر طول کشید! : دی بازی عالی... چه سختی شیرینی داره... خصوصا تو سیستم دفاعی، مثل گذشته نیست که با زدن دو تا دکمه توپ رو از حریف بگیری، به معنای واقعی باید مثل حمله کردن برنامه داشته باشی برای دفاع کردن و خلاصه حواست جمع باشه... : دی احساس می کنم وینگر ها بیشتر میتونن تو 12 مانور بدن تا نسبت به 11... تو 11 توپ میرسید دست وینگر، تکل رو میزدن بهت.. سیستم پنالتی زدن هم خیلی خوب شده! خوشمان آمد! واقعا دم EA و سازندگان FIFA بعد از سال 2010 درد نکنه... خداییش سال به سال واقعی تر شده... فرضا نحوه پاسکاری و حفظ توپ بازیکنا خیلی نزدیک شده با چیزی که با واقعیت میبینیم... یا سابق راحت میشد با زدن Sliding Tackle سه سوت توپ رو گرفت و خطا هم نکرد... اما الان Sliding Tackle عملا کم رخداد ترین اتفاق در خط دفاع شده... درست عین واقعیت که بازیکنا سعی می کنن با جا گیری مناسب و بستن فضاها در خط دفاع و با تحت فشار قرار دادن مهاجم مالک توپ شوند..
    این پرتاب سریع اوت و دراپ بال داور (قطع بازی به هنگام مصدومیت) که دوستان تو همین تاپیک راجع بهش صحبت کرده بودند واقعا شیک و باکلاسه!
    +
    امروز چند بار با سیتی باز کردم گزارشگر چند بار اول و حین بازی به سیتی تیکه می انداخت و می گفت United's "Noisy Neighbours"... چقدر انرژی می گرفتم با این جملش!
    +
    دوستان من یه مشکلی دارم... البته حدس می زنم از چی باشه... موقع نصب یه ارور اومد، من ایگنورش کردم... وقتی میرم تو بازی صدای تماشاگرا رو ندارم و فقط وقتی میرسم پشت محوطه یا لب دروازه، صدای تماشاگرا بلند میشه (که البته فکر کنم این یه کانال صوتی دیگست)... به نظرتون مشکل از همون ارورست؟ dvd ها رو ببرم واسه تعویض؟!

6. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من نسخه xbox دارم اما گزارشگر عربی نداره لطفا من رو راهنمایی کنید که از کجا باید بیارم ؟

ممنون میشم.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

منم نصب کردم.
    فقط نمیدونم چطوری باید جای کلیدهای کنترل رو عوض کنم.
    واسه نسخه 2011 راحت بود اما این فقط 2 تا عکس Joystick گذاشته و هیچ کاری نمیشه کرد.
    من میخوام کلیدهای کنترل رو جاشون رو عوض کنم چون فقط با کیبورد بازی میکنم.
    راهنمایی کنید ممنون

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

نسخه ی xbox بازی الان رسید دستم و فوری اوردم بازی کنم که گفت باید اپدیت کنی دستگاه رو!!!
    دوستان برم lt1.9 بریزم و بازی کنم یا وایستم تا lt2 بیاد و تا اون موقع رو pc با تنظیمات مدیوم به پایین بازی کنم؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

واقعاْ برای کسایی که عاشق زبان عربی هستند متاسفم.

با این سیستم بازی بالا میاد؟
    CPU : Intel p6200
    VGA : Intel HD Graphics
    RAM : 2GB DDR3
    Last edited by afshin-434; 01-10-2011 at 14:10.

داره خودمونی میشه amirhoseinn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

بازیه من گزارشگر عربی،اسپانیایی و فرانسوی نداره،قضیه چیه؟؟
    میشه دانلودشون کرد؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چطوری میتونم روش دفاع و سانتر و غیره رو تو یه آموزش خود بازی ببینم کجاست ؟ بصورت فیلم یا نوشنازی؟ کسی میتونه همینجوزی هم بگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •