دوستان بخش انلان چه خبر امکان شبیه ساز سرور وجود داره ؟!
دوستان بخش انلان چه خبر امکان شبیه ساز سرور وجود داره ؟!
سلام میخواستم بدونم نسخه ای که الان تو ایران هست کامل و نهاییه هستش؟ چون برخی از دوستان نوشتن که گزارشگر عربی، اسپانیایی یا فرانسوی رو ندارن.
من صبح دانلودم تموم شد.
خیلی بازی بهتر شده.میتونم بگم فوق العاده شده.هیجان بازی ، سیستم دفاعی ، حمله ها ، سرعت بازی ، منوی جدیدش کلا با همه چیزش بجز پاس های در عمق حال کردم.
نمیدونم شاید من هنوز باهاش عادت نکردم ولی تا الان به نظرم کیفیت چندانی ندارند.
خودم فقط تویه پی سی بازی کرده بودم فیفا رو.از فیفا 98.نسخه 2010 روی ایکس باکس بازی کردم فهمیدم چه کلاهی سره پی سی گذاشتن! 2011 که نسخه پی سی تا حدودی شبیه نسخه ی کنسول ها شد اصلا نمیتونستم بازی کنم! تا 2010 خیلی راحت بود دریبل زدن میشد از اول زمین دریبل کرد تا دروازه بان حریف.2011 باید خودتو میکشتی از یه بازیکن رد بشی!وقتش رو هم نداشتم بشینم حسابی بازی کنم تا راه بیافتم.خلاصه نسخه 2011 رو خیلی بازی نکردم.
ولی این نسخه واقعا عالی شده.همه چیز متناسبه.
به بازی امتیاز 9.5 میدم.به همه هم توصیه میکنم از دستش ندید.
Last edited by king 2009; 01-10-2011 at 14:00.
دیشب نصب کردم... چقدر طول کشید! : دی بازی عالی... چه سختی شیرینی داره... خصوصا تو سیستم دفاعی، مثل گذشته نیست که با زدن دو تا دکمه توپ رو از حریف بگیری، به معنای واقعی باید مثل حمله کردن برنامه داشته باشی برای دفاع کردن و خلاصه حواست جمع باشه... : دی احساس می کنم وینگر ها بیشتر میتونن تو 12 مانور بدن تا نسبت به 11... تو 11 توپ میرسید دست وینگر، تکل رو میزدن بهت.. سیستم پنالتی زدن هم خیلی خوب شده! خوشمان آمد!واقعا دم EA و سازندگان FIFA بعد از سال 2010 درد نکنه... خداییش سال به سال واقعی تر شده... فرضا نحوه پاسکاری و حفظ توپ بازیکنا خیلی نزدیک شده با چیزی که با واقعیت میبینیم... یا سابق راحت میشد با زدن Sliding Tackle سه سوت توپ رو گرفت و خطا هم نکرد... اما الان Sliding Tackle عملا کم رخداد ترین اتفاق در خط دفاع شده... درست عین واقعیت که بازیکنا سعی می کنن با جا گیری مناسب و بستن فضاها در خط دفاع و با تحت فشار قرار دادن مهاجم مالک توپ شوند..
این پرتاب سریع اوت و دراپ بال داور (قطع بازی به هنگام مصدومیت) که دوستان تو همین تاپیک راجع بهش صحبت کرده بودند واقعا شیک و باکلاسه!
+
امروز چند بار با سیتی باز کردم گزارشگر چند بار اول و حین بازی به سیتی تیکه می انداخت و می گفت United's "Noisy Neighbours"... چقدر انرژی می گرفتم با این جملش!
+
دوستان من یه مشکلی دارم... البته حدس می زنم از چی باشه... موقع نصب یه ارور اومد، من ایگنورش کردم... وقتی میرم تو بازی صدای تماشاگرا رو ندارم و فقط وقتی میرسم پشت محوطه یا لب دروازه، صدای تماشاگرا بلند میشه (که البته فکر کنم این یه کانال صوتی دیگست)... به نظرتون مشکل از همون ارورست؟ dvd ها رو ببرم واسه تعویض؟!![]()
من نسخه xbox دارم اما گزارشگر عربی نداره لطفا من رو راهنمایی کنید که از کجا باید بیارم ؟
ممنون میشم.
منم نصب کردم.
فقط نمیدونم چطوری باید جای کلیدهای کنترل رو عوض کنم.
واسه نسخه 2011 راحت بود اما این فقط 2 تا عکس Joystick گذاشته و هیچ کاری نمیشه کرد.
من میخوام کلیدهای کنترل رو جاشون رو عوض کنم چون فقط با کیبورد بازی میکنم.
راهنمایی کنید ممنون
نسخه ی xbox بازی الان رسید دستم و فوری اوردم بازی کنم که گفت باید اپدیت کنی دستگاه رو!!!
دوستان برم lt1.9 بریزم و بازی کنم یا وایستم تا lt2 بیاد و تا اون موقع رو pc با تنظیمات مدیوم به پایین بازی کنم؟؟؟
واقعاْ برای کسایی که عاشق زبان عربی هستند متاسفم.
با این سیستم بازی بالا میاد؟
CPU : Intel p6200
VGA : Intel HD Graphics
RAM : 2GB DDR3
![]()
Last edited by afshin-434; 01-10-2011 at 14:10.
بازیه من گزارشگر عربی،اسپانیایی و فرانسوی نداره،قضیه چیه؟؟
میشه دانلودشون کرد؟؟
چطوری میتونم روش دفاع و سانتر و غیره رو تو یه آموزش خود بازی ببینم کجاست ؟ بصورت فیلم یا نوشنازی؟ کسی میتونه همینجوزی هم بگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)