تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 359 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان با اين edge ايرانسل ميشه روزي 100مگ براي وبگردي و دانلوداي كوچيك استفاده كرد ؟
    البته با سرعت و پينگي كه شما ميگيد .

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

فقط دقت کنین.
    Lime Wire یه برنامه ی P2P هست. یعنی فقط فایلهایی که مال خودش هست رو به اشتراک میگذاره.
    (البته نسخه هایی هم داره که فایلهای تورنت رو پشتیبانی میکنه ولی نسخه ی رایگان این قابلیت رو نداره)

اگه دقت کنین یه برنامه ای رو که امسال دانلود کردین اگه باز سرچ کنین هنوز هم اون رده ی اوله و هیچ برنامه ی مشابه دیگه ای جایگزینش نشده!!!

ولیVuze وutorent ؛ یوتوپ ، کیک اس تورنت و تورنت و خود ووزه و یه سری سایت های دیگه رو ساپورت میکنه!!
    البته میتونین فایل تورنتی رو با لایم وایر بگیری ولی خودش نیتونه بازش کنه ( من نتونستم یعنی)

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

دوستان با اين edge ايرانسل ميشه روزي 100مگ براي وبگردي و دانلوداي كوچيك استفاده كرد ؟
    البته با سرعت و پينگي كه شما ميگيد .
    100 مگابایت رو که صد البته. من 100 مگابایت رو توی یک ساعت و ربع دانلود میکنم .با افت و خیزی که داره. ولی در بهترین حالتی که داشتم 1 ساعته دانلود کردم!!
    البته اینم در نظر بگیرین که با دانلود کل پهنای باند شما درگیر میشه و سرعت صفحات وب خیلی کم میشه مگه شما تو دانلود منیجرتون سرعت دانلود رو کم کنین که همه ی پهنای باند اشغال نشه ولی خوب بیتشر طول میکشه که دانلود بشه!!

3. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

من یه مشکل دارم...
    وقتی که دانلود میکنم یا تو وب مچرخم سرعت 14 تا 21 متغیر هست ولی یهو مببینم سرعت میفته پایین 2kb تا 5kb میشه بعد کلی با گوشی م پی سی ور میرم چتر بار dc میکنم تا خوب میشه !! این مشکلش چی هست ؟

با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

100 مگابایت رو که صد البته. من 100 مگابایت رو توی یک ساعت و ربع دانلود میکنم .با افت و خیزی که داره. ولی در بهترین حالتی که داشتم 1 ساعته دانلود کردم!!
    البته اینم در نظر بگیرین که با دانلود کل پهنای باند شما درگیر میشه و سرعت صفحات وب خیلی کم میشه مگه شما تو دانلود منیجرتون سرعت دانلود رو کم کنین که همه ی پهنای باند اشغال نشه ولی خوب بیتشر طول میکشه که دانلود بشه!!
    چه باحالی تو
    گوشی ت چیه؟
    سرعتت چقدره واسه دانلود؟
    با چه نرم افزاری دانلود می کنی؟
    با usb وصل می کنی گوشی ت رو؟
    چه ساعت هایی اینطوریه؟
    محل سکونتت کجاست؟

6. این کاربر از majidbbc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکر کنم جمعه ها و 5شنبه ها سرعت میاد پایین. احتمالا به علت اینه که بیشتر مردم بسته های سه تومنی فعال میکنن!
    با اون عکسی که شما گذاشتی فکر کنم اگه واسه ایرانسل بفرستی ماکزیمم سرعت رو واسه شما فعال کنه!!!! خیلی مخلصیم علی آقا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یه مشکل دارم...
    وقتی که دانلود میکنم یا تو وب مچرخم سرعت 14 تا 21 متغیر هست ولی یهو مببینم سرعت میفته پایین 2kb تا 5kb میشه بعد کلی با گوشی م پی سی ور میرم چتر بار dc میکنم تا خوب میشه !! این مشکلش چی هست ؟

با تشکر.
    سرعت بستگی به آنتنی داره که گوشی بهش وصل میشه! اگه گوشیت symbian دار باشه میتونی یه برنامه نصب کنی و آنتن رو اتخاب کنی! روی گوشیت نام آنتن میاد؟
    راه دیگه هم اینه که جایی که گوشیت هست رو عوض کنی و بذاری جایی که به آنتن پرسرعت رو بگیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط ali_z051
    من یه مشکل دارم...

با تشکر.

سرعت بستگی به آنتنی داره که گوشی بهش وصل میشه! اگه گوشیت symbian دار باشه میتونی یه برنامه نصب کنی و آنتن رو اتخاب کنی! روی گوشیت نام آنتن میاد؟
    راه دیگه هم اینه که جایی که گوشیت هست رو عوض کنی و بذاری جایی که به آنتن پرسرعت رو بگیره
    حوب خودم میخوام جواب سوال خودم رو بدم..!
    این میتونه اشکال از ویندوز هم باشه وقتی که به این مشکل بر خوردیدو با افت سرعت مواجه شدید این کار رو انجام بدید 90% به نتیجه میرسید
    [CODE]Strat > Control Panel > Phone And Modem Option > Modem [CODE]

به این قسمت رفته و روی مودم گوشی Properties زده و در سربرگ Diagnostics در قسمت Loggin > Veiw Log باز کنید و کل اطلاعات داخل فایل تکست را پاک کنید و save کنید...
    حالا Conect شید با بهترین سرعت اگر دوباره افت سرعت پیدا کردید همین کار رو دباره انجام بدید

موفق باشــید

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

چه باحالی تو
    گوشی ت چیه؟
    سرعتت چقدره واسه دانلود؟
    با چه نرم افزاری دانلود می کنی؟
    با usb وصل می کنی گوشی ت رو؟
    چه ساعت هایی اینطوریه؟
    محل سکونتت کجاست؟
    سرعتم میانگین 25 هست واسه دانلود.
    با IDM هم دانلود میکنم
    بله با USB هم وصل میشم.
    راستش زمانش خیلی فرق داره. بعضی شبها خیلی خوبه.بعد از ظهراا 2 و 3 و اینا هم خوبه.
    ولی جمعه ها صبح ها افتضاح شده... بهترین زمانش هم بین ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر جمعه هست که سرعت خوبه!!
    تهرانم دیگه

حوب خودم میخوام جواب سوال خودم رو بدم..!
    این میتونه اشکال از ویندوز هم باشه وقتی که به این مشکل بر خوردیدو با افت سرعت مواجه شدید این کار رو انجام بدید 90% به نتیجه میرسید
    [CODE]Strat > Control Panel > Phone And Modem Option > Modem [CODE]

به این قسمت رفته و روی مودم گوشی Properties زده و در سربرگ Diagnostics در قسمت Loggin > Veiw Log باز کنید و کل اطلاعات داخل فایل تکست را پاک کنید و save کنید...
    حالا Conect شید با بهترین سرعت اگر دوباره افت سرعت پیدا کردید همین کار رو دباره انجام بدید

موفق باشــید
    من که نفهمیدم!!! اون بخش log که توضیحات کلی مودم رو بهت میگه و فایل هایی رو که دانلود کردی و بیشترین سرعتی رو که داشتی رو.
    بهر حال منم تست میکنم نتیجه رو میگم...
    ولی بیشتر این موضوع بخاطر پارازیت ها و اختلالاتی مخابراتی هست که روی این فرکانس اتفاق می افته.

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

من دو سه بار اينجوري(اينترنت موبايل رو كامپيوتر) رو استفاده كردم هربار حدوده يكي دو ساعت...
    اما مشكلم اينه كه گوشيم خيلي داغ ميشد(واقعا داغ ميشدا)
    شماها اين مشكلو ندارين؟؟

پروفشنال portal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همین الان امتحان کردم

درست نشد

13. این کاربر از portal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •