دوستان Xbox دار تا به حال دقت کردین وقتی دارین بازی میکنید و توپ دست حریف هست با زدن دکمه Back سوییچ میشه رو دروازه بان ! یعنی میتونید Play as Goalkeeper بازی کنید !
دوستان Xbox دار تا به حال دقت کردین وقتی دارین بازی میکنید و توپ دست حریف هست با زدن دکمه Back سوییچ میشه رو دروازه بان ! یعنی میتونید Play as Goalkeeper بازی کنید !
اين تاكتيكال ديفندينگ رو از كجا ميشه عوضش كرد؟
شرمنده احتمالا سوال تکراریه!
امسال نسخه ی pc با xbox فرق داره؟
مثل پارسال با کارتای ati مشکلی نداره؟
توی قسمت کنترل ستینگ . گزینه اخر رو بزار روی Legacy Defending
بابا من موندم چرا یه سری FAQ راجع به بازی به پست اول اضافه نمیشه . هر کی میاد اولین سوالاش همینه .
نسخه کامپیوتری با کنسولی هیچ تفاوتی ندارد!
تو کامپیوتر هم هست البته اگه دسته درست تنظیم باشه
محتوای مخفی: چمن
چقدر دفاع کردن سخت شده!!!!!
سلام
این سیستم منه
سلام
مشخصات سیستم من اینه
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ x 2 (2.10Ghz)
ram = 2.0 GB
GPU= NVIDIA GeForce 9500 GT (PS3.0/VS3.0)
VRAM = 1.0 GB
حالا چند تا سوال
1 - چطوری میتونم روش دفاع و سانتر و غیره رو تو یه آموزش خود بازی ببینم کجاست ؟ بصورت فیلم یا نوشنازی؟ کسی میتونه همینجوزی هم بگه؟
2 - من فیفا 11 رو با کمترین درجه گرافیک با لگ بازی میکردم با همین سیستم ولی الان عالیه فقط نمیدونم چرا 3 یا 4 بار در بازی بعضی جاها کمی گیر میکنه بعد سریع میشه؟(جاش تو پرسش و پاسخ بود ولی دیدم همراه بازیه گفتم شاید تو تنظیمات بشه برای همین اینجا گفتم)
واقعا فاصله فیفا 11 کامپیوتر با 12 برای من بسیار زیاد بود و کلی حال کردم عجب بازییه این فیفا
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
راستی نتونستم ویرایش کنم
پارسال یکی از دوستان نمیدونم کجا گفته بود که میموری رمش رو میفرسته روی حافظه و اون رو با رم کامپیوتر مچ میکنه ولی روشش رو یادم نیست کسی میدونه؟
مطمئن باش با این سی پی یو جواب نمیده..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)