تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 359 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بله.... میشه بدون PC Suit هم کانکت شد.
    کافیه شما یه کانکشن دیال آپی رو شروع به ساختن کنین و اسم کانکشنتون رو MTNirancell بگذارین و بدون یوزر و پسورد و فقط با شماره ای که مشخص هست کانکت بشین. واسه همراه اول هم جای اسم شرکت باید بگذارین Mcinet
    همین.
    البته اینم بگم
    بخاطر اینکه برای شناسایی USB از طریق کابل هر ورودی یه شماره داره ( یعنی Usb های پست کیس مثلا Usb1 , Usb2 و مثلا جلویی ها 3 و 4 و اینطروی هست.
    شما همیشه از یه ورودی استفاده کنین چون شناسایی از اون پرت سریعتر انجام میشه..

سلام دوستان من ساکن اهوازم با نوکیا n82 به نت وصل میشم و روی لب تاپم استفاده میکنم اما سرعت دانلودم ابتدا 8 وتقریبا بعد از چند دقیقه به 3یا 2 kb میرسه . در صورتی که علامت "e " رو گوشیم دارم . و از edge ایرانسل استفاده میکنم البته بدون برنامه pc suit کانکت میشم .در ضمن من پستهای قبلی رو خوندم که احتمال داره مکالمه در این منطقه زیاد باشه و...ولی تو ساعات مختلف تست کردم تغییری نداشت اگه دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن کمکم کنن ممنون میشم .
    شما اگه گوگل مپ داری با اون تست کن و ببین از کدوم BTS سرویس میگیری. اگه هم روی گوشیت مشخص میکنه که از چه آنتنی سرویس میگیری، ببین اونجا بهت نزدیک هست یا دوره؟ باید حداقل یک کیلومتر باهات فاصله داشته باشه.

البته اینم بگم. چون برنامه ی گوگل مپ رایگان نیست و پولی هست و یه سری برند ها مثل سامسونگ امتیازش رو خریدن نمیشه جدا نصب کرد. البته من باز میگردم ببینم پیدا میشه یا نه!!

اگر کسی هم پیدا کرد زودتر لطف کنه بگذاره که دیگه جمع برنامه هامون تکمیل بشه!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

کافیه شما یه کانکشن دیال آپی رو شروع به ساختن کنین و اسم کانکشنتون رو MTNirancell بگذارین و بدون یوزر و پسورد و فقط با شماره ای که مشخص هست کانکت بشین.
    اون اسم که اهمیتی نداره... کدی که باید به عنوان شماره تلفن وارد بشه در مورد Motorola, Samsung, SE این کار میکنه و نوکیا رو نمیدونم (موتورولا با اینکه تحریمیم به طور کامل برنامه تش ایرانو ساپورت میکنه!) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته باید تنظیمات GPRS توی گوشی به درستی انجام گرفته شده باشه (در واقع خود گوشی بتونه بره تو اینترنت) و بعدش انتظار داشته باشید کامپیوترم از اون طریق وصل بشه...

بسیاری از گوشی ها یه قسمتی دارن به اسم Connectivity یا USB Connection و چنین چیزی و دو نوع اتصال به عناوین Mass Storage و Modem (همچین چیزایی) دارن... ولی خیلی از گوشیای دیگه اینو حذف کردن و هر دو نوع اتصال با هم کار میکنن... به هر حال واسه نوع اول باید ابتدا گوشی رو روی حالت مودم گذاشت...
    Last edited by Cleeev; 21-10-2010 at 12:59.

3. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من بعضی وقتا که با Internet download Manager یه فایلی رو دانلود می کنم به صورت لحظه ای سرعت تا 45kb/s می ره بالا قند تو دل آدم آب می شه. کاش می شد همیشه سرعت همونطوری بمونه
    ولی معمولن حد نهایت سرعت موقع دانلود حول و حوش 20kb/s می باقی می مونه. گوشی nokia 5800، اتصال از طریق کابل usb محل سکونت: آران و بیدگل، فاصله از محل آنتن حداکثر 60 متر.
    اگه بقیه هم تجاربشون رو با جزییات اینجا بگن شاید بشه مشکل بعضی هارو راحتتر حل کرد.
    Last edited by majidbbc; 21-10-2010 at 14:24.

5. این کاربر از majidbbc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنونم اقا میلاد از راهنمایتون بله حق با شماست فاصلم با bts زیاده باید از خیر edge بگذرم

7. این کاربر از ali_a1354 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بسیاری از گوشی ها یه قسمتی دارن به اسم Connectivity یا USB Connection و چنین چیزی و دو نوع اتصال به عناوین Mass Storage و Modem (همچین چیزایی) دارن... ولی خیلی از گوشیای دیگه اینو حذف کردن و هر دو نوع اتصال با هم کار میکنن... به هر حال واسه نوع اول باید ابتدا گوشی رو روی حالت مودم گذاشت...
    اگه بود واقعا خوب بود.
    میدونی
    بعضی وقتا بدون PC Sudioمن به نت وصل میشم. ولی بعضی وقتا خطا میده و عمل نمیکنه.
    ولی با ینحال باید چشم امیدمون به 3G هم باشه
    امیدوارم تو اون سیستم بخش آپلود درست بشه
    هرچی میکشیم از آپلود داغونه
    من به این نتیجه رسیدم که یاهو مسنجر هم که برای بعضی ها دچار مشکل شده بخاطر سرعت پایین آپلود هست.
    این موضوع توی همراه اول خیلی خیلی شدیدتره تا حدی که من چند بار نتونستم تستم رو با استپید تست بگیرم. تو بخش آخر که آپلود هست گیر میکنه!!
    ولی بازم نسبت به کیفیت ( کلا ) ایرانسل جلو تره!!
    خطوط ارتباطی توی ایرانسل خلوت تره نسب به همراه اول.

البته بازم بستگی به منطقه داره!!

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

سلام

دوستان من ماهیانه اکتیو کردم چقدر ترافیک دارم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خیلی قدر!!
    تا حالا خیلی ها گفتن محدودیت داره ولی به شخصه که پدر دانلود GPRS رو آوردم جلو چشمام تا حالا محدودیتی ندیدم.
    شما استفاده کن حالشوو ببر...فقط اصراف نکن
    واسه دانلود تورنت از ووزه استفاده کن.هم سرعتش بالاست هم خیلی کار باهاش راحت تره. میتونی برنامه اش رو از سایت Vuze.com بگیری
    Last edited by Milad4171; 22-10-2010 at 12:43.

12. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال portal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من ساکن اهوازم با نوکیا n82 به نت وصل میشم و روی لب تاپم استفاده میکنم اما سرعت دانلودم ابتدا 8 وتقریبا بعد از چند دقیقه به 3یا 2 kb میرسه . در صورتی که علامت "e " رو گوشیم دارم . و از edge ایرانسل استفاده میکنم البته بدون برنامه pc suit کانکت میشم .در ضمن من پستهای قبلی رو خوندم که احتمال داره مکالمه در این منطقه زیاد باشه و...ولی تو ساعات مختلف تست کردم تغییری نداشت اگه دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن کمکم کنن ممنون میشم .
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم تا قبل مهر سرعتم رو 25 - 30 بود 15 مهر دوباره فعال کردم سرعت از 2 بالاتر نمیره

مشکل از ویندوزم نیست؟ شاید ویروس داشته باشه؟؟

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

منم دقیقا همین مشکل رو دارم تا قبل مهر سرعتم رو 25 - 30 بود 15 مهر دوباره فعال کردم سرعت از 2 بالاتر نمیره

مشکل از ویندوزم نیست؟ شاید ویروس داشته باشه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

میخواهم تجربه خود را برای تمام کسانی که از بسته های نامحدود ایرانسل استفاده میکنند ارئه دهم:
    بنده اتفاقا یک بسته gprs ایرانسل به مبلغ ۳۰۰۰ تومان خریداری نمودم.این بسته ۳۰رزه،در مدت ۱۵ روز تمام شد بگو چرا:
    چون به ازای خریدن هر بسته معادل همان بسته به ازای آن بپول جهت استفاده از اینترنت به حساب شما واریز میگردد(البته واریز پول دیدنی نیست ).مثلا با خرید این بسته شبانه نامحدود مبلغ حدودا ((۷۴۳۰۰۰ )) هزار تومان به حساب شما واریز میگردد.باتوجه با اینکه هر کیلو بایت ۲ ریال میباشد در حقیقت به ازای۷۴۳۰۰۰۰ هزار ریال=========
    ۷۴۳۰۰۰۰*۲=۳ گیگ و ۷۱۵ مگابایت میباشد.پس اگر کسی گفته نامحدود یا اشتباه گفته یا می خواسته سر بنده کلاه بذاره اشتباهی یاهر چیز دیگری
    دقیقا درست میگی حالا ما اگه یه بسته زود تموم کنیم میشه واسه 15 روز بعدی میشه دوباره بسته گرفت؟ با نامحدود روزانه چند گیگ میشه استفاده داشت؟

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    بچه ها یادمه یکی از بچه ها یک نرم افزار تورنت معرفی کرد به اسمlime wireو گفت که با اون سرعت دانلودش از حدودای20 پایینتر نمیاد منم اونو دانلود کردم به شما هم پیشنهاد میکنم دانلودش کنید اینم لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اولش باهاش 2 3تا اهنگ 3الی5مگا بایتی دانلود کردم واسه من که سرعت دانلودم با اینترنت دانلود منیجر(idm)تو اون موقع از 12بالاتر نمیرفت با سرعت 20 خوب بود .
    بعد رفتم سراغ اینکه یه فایل تقریبا حجیم دانلود کنم رفتم یه انمیشن 200مگا بایتی دانلود کنم اولش تونستم بین ساعتای 7:30تا 9 با هزار بدبختی و قطعی فقط30 مگا بایتشو دانلود کنم.

نصفه شب ساعت 3 گذاشتمش واسه دانلود صبح ساعت 7 7:30 دیدم همش دانلود شده
    (قبول دارم زمانش زیاد طول کشیده ولی شاید زودتر دانلود شده بوده من که خواب بودم)

به اونایی که تو روز مشکل دانلود دارن که سرعتشون پایینه پیشنهاد میکنم که شب (2تا2:30به بعد)حتما یه امتحان کنن .توی منطقه ی ما که قبلا هم امتحان کرده بودم تا ساعتای 1 1:30 نصفه شب هم سرعت دانلود بد بود.

دقت کنید اگه خواستید از این استفاده کنید از فایلهایی دانلود کنید که تعداد کاربرایp2pدر حال دانلودش حداقل 3تا باشن تا سرعت خوب داشته باشید

خلاصه پیشنهاد میکنم که این روش را رو امتحان کنید.

با تشکر ازMilad_4171که این نرم افزار رو تو تایپیک معرفی کرد.
    Last edited by samfisher7; 22-10-2010 at 16:06.

16. این کاربر از samfisher7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •