ممنون از پاسخگویی دوستان
خودم می خواستم بازی کنم
چرا کسی جواب سوال لامصب ما نمیده بابا ...چرا کسی جوابگو نیست !!!!!!!!.... ?؟؟؟ یکی بگه ایا صحنه های مستهجن این بازی برا چشم ضرر داره ؟ میگن هر کی صهنه های مستهجن این بازی رو نگاه کنه چشاش از کاسه در میاد ؟ ایا این درسته ؟ این حقیقت داره ؟
یه کمی بیشتر از یه خورده بودا
صحنه های مستهجن رو خیلی از بازی ها دارن ، اینم مثل بقیه
Last edited by Lonely Victor; 09-07-2012 at 21:03.
خانوما جیغ میزدند؟
Tomb Raider رو میخوای چطوری بازی کنی؟![]()
بدون صدا
فکر کنم Left Ctrl بود
Last edited by Lonely Victor; 09-07-2012 at 21:29.
من آخر چپتر 9 هستم فکر کنم! اونجا که یه بنده خدایی هست (!) با شمشیر و مکس هم دست خالی باید مبارزه کنه! درست برام نمینویسه باید چه دکمه هایی رو بزنم و زود هم میره! ولی متوجه شدم اول باید کلید سمت راست موس رو نگه دارم و بعدش چپ. و بعدش مدام دکمه F و کلید سمت راست موس رو بزنم تا اینجاش بالاخره شمشیر رو از طرف میگیره و یه لگد هم میزنه به طرف ولی بعدش باید چه دکمه ای بزنم؟ بعد این کارها اون بنده خدا مکس رو با تفنگ میکشه بعدش...! اگه بعدش هم باز باید دکمه ای بزنم لطفا بگید. چون درست برام نمینویسه دکمه ها رو... دکمه ها بازی رو تغییر ندادم و همون دکمه های اصلی هست...
ممنون.![]()
ویرایش..
.آهان...گرفتم..پست بالاییش نوشتشو ویرایش کرده و سوال ایشونو پرت کرده توی پستش که الکی یه پست دیگه نداده باشه
البته هر کسی بود به اشتباه می افتاد و فکر می کرد دوبار پست داده...![]()
Last edited by ali_agha1981; 10-07-2012 at 21:25.
پست بالاییش نوشتشو ویرایش کرده و سوال ایشونو پرت کرده توی پستش که الکی یه پست دیگه نداده باشه
من دیروز بازی مکس پین 3 خریدم 7تا dvdهفت هزار تومان الان chapter5هستم دوستانی که این بازی تمام کردن روی چه حالتی تموم کردن روی hardکسی تمومش کرده بازی رو؟
رو هارد تموم کردم ...اینقدرام ک میگن سخت نی ...به نظر من متوسط هسش بیشتر !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)