تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 359 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

10 مگ میخوای آپلود کنی دهن آدمو به **** میده... 60 بار قطع میشه ترنسفر.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Variable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام من هم یه مدتی هست که از این EDGE استفاده میکنم اوایل که سرعت افتضاح بود بیشتر از 4kb نمی شد...! بعد به فکر افتادم از گوشی دومم استفاده کنم دیدم به به سرعت بهتر شده 11kb الان با بلوتوث کانکت کردم جای گوشی رو عوض کردم به 36 kb هم رسیده ولی بالا پاین میشه یه نرم افزار هست میشه نزدیکترین انتن رو روی گوشی انتخاب کرد که فقط از اون دکل انتن بگیره کسی اینو نداره ؟ اگه نرم افزارش پیدا شه عالــــیه
    بله خیلی عالی میشه . عالی تر از اون زمانیه که حوصله به خرج بدی واولین صفحه از این تاپیک رو بخونی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب اولین موضوعی که باید چک کنین فاصله ی BTS از منطقه تون هست . واسه این کار باید از برنامه ی Google map استفاده کنین که بهتون BTS ی که ازش دارین سرویس میگیرن رو نشون میده!

بله میشه!!
    میگه چقدر مصرف کردین و چقدر مونده و اینا!!
    اگه وصل نمیشه مطمعنا اختلال شبکه هست. دارن شبکه رو ارتقاء میدن و ممکنه چند روزی قطع بشه. با اینکه من یک هفته ای قطع بودم ولی الان حسابی راضی هستم از این قطعی سرعتم از 20 رسید به 35

اس ام اس فعال سازی اومد؟
    فکر نکنم کم کنه ها!!!
    شما سیم کارتت فعال باشه و بعد از فرستادن کد پیغام فعال سازی واستون بیاد مشکلی نیست!!
    من واقعا واسم عجیبه که چطور این طوری میشه!!
    من همراه اول که ی ماهه فعال کردم واسه مشکل اختلال شبکه زنگ زدم پشتیبانی ،؛ میدونست کی فعال کردم. تا کی هست چقدر استفاده کردم!!
    البته نامحدود هست ولی خوب واسه اینکه مطمعن بشه که من این بسته رو خریدم رفت تو ریز مصرف!!!
    گفت شما توی این یک هفته 800 مگ دانلود داشتین!!
    واقعا هم همینطور بود من اون هفته ی اول کاری نکردم زیاد!!
    شما روی سیم کارت اعتباری تست کن و بیش از اون اعتبار تو سیم کارتت شارژ نگه ندار. اینطوری دیگه از همه چیز مطمعن میشی!!
    من شارژ که کردم 900 تومن تو حسابم موند!!
    یک قرون هم کم نکرد تا آخرش!!تازه یه ماهم بیشتر شد فکر کنم یه 30 ساعتی بیشتر از یک ماه شد که فعال بود بستم !!!
    سلام ،دوست عزیز امکانش هست بفرمایید که چطور میشه موقعیت BTS رو گوگل مپ دید؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من از يواس پي هايEDGE دارم برام از دبي اوردن با سيم كارت ايرانسل راحت وصل ميشم اما با همراه اول نميتونم بايد چيكاركنم؟ در ظمن سيم كارت همراه اول GPRS فعاله اما نميتونم وصل شم در ظمن سرعتم تو روز خيلي كمه اما شب ها خيلي خوبه ايا اين راه كاري داره يا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کشفی کردیم بس عظیم که زبان از گفتنش قاصر است و اذهان از درکش عاجز
    اونهایی که بعد از دانلود چند مگابایت اتصالشون قطع میشه یا سرعتشون به ۱ کیلو میرسه باید از پراکسی استفاده کنند . تو گوگل جستجو کنید free prox. بعد اون را در برنامه مدیریت دانلود وارد کنید. مشکل من با این روش حل شد.
    دوست عزیز می تونی دقیقن بگین چه کاری انجام می دین؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام ،دوست عزیز امکانش هست بفرمایید که چطور میشه موقعیت BTS رو گوگل مپ دید؟؟؟؟
    Google map یه برنامه ای هست که روی گوشی هست. روی تمام گوشی های سامسونگ و بعضی نوکیا ها وجود داره.
    واسه پیدا کردن BTS شما روی My location میزنی. نقطه ای که چشمک زن هست اون BTS ی هست که ازش سرورس میگیرن. و محدوده اش هم با دایره ای که دورش هست مشخص میشه. با شعاع 1 کیلومتر.

سلام من از يواس پي هايEDGE دارم برام از دبي اوردن با سيم كارت ايرانسل راحت وصل ميشم اما با همراه اول نميتونم بايد چيكاركنم؟ در ظمن سيم كارت همراه اول GPRS فعاله اما نميتونم وصل شم در ظمن سرعتم تو روز خيلي كمه اما شب ها خيلي خوبه ايا اين راه كاري داره يا نه؟
    باید تو بخش تنظیمات همراه اول حتما نام شرکت ( اپراتور) mcinet رو بزنین.

7. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ من جای سیم کارت داره ولی با اینکه نرم افزار درایورش را نصب کردم اصلا سیم کارت را نمیشناسه.
    هم همراه اول و هم ایرانسل امتحان کردم
    به نظر شما مشکل چی می تونه باشه و اصلا کسی تا حالا سیم کارت را روی لپ تاپ نصب کرده؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من نصب کردم. یه یه مدل لپ تاپ به نام FUJITSU M9400 و خیلی هم خوب جواب داد.
    اگه نصب نمیشه یا شناسایی نمیشه یعنی سخت افزار داخلی رو نداره. فقط اسلات رو داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

بله خیلی عالی میشه . عالی تر از اون زمانیه که حوصله به خرج بدی واولین صفحه از این تاپیک رو بخونی
    گوشی من جاوا هست اکه میشه واسه گوشی های جاوا بزارید

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

میشه با استفاده از کامپیوتر تو گوگل مپ موقعیت bts ای که ازش استفاده میشه رو بدست اورد؟
    Last edited by samfisher7; 18-10-2010 at 16:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •