با سلام خدمت همه دوستانمیخواستم ببینم اگه بخوام اینترنت(gprs) رو توی گوشی P1 فعال کنم، چه مراحلی رو باید برم؟ممنون
با سلام خدمت همه دوستانمیخواستم ببینم اگه بخوام اینترنت(gprs) رو توی گوشی P1 فعال کنم، چه مراحلی رو باید برم؟ممنون
سلام به همگی...
من موفق شدم واکمن ورژن 3 رو رویه گوشیه خودم نصب کنم ! عالیه !
سلام دوستان من با وجود درساي اين ترمم كمتر وقت ميكنم بيام سر بزنم! راستي دوستاني كه واكمن 3 نصب كردن مثل آقا محمد توضيح بدن چجوري نصب كنيم و اينكه از كجا فايلشو ميتونيم دانلود كنيم!؟ با تشكر
دوست عزیز میشه توضیح بدید چطوری نصب کردید و کار کرد؟
البته من خودم میدونم که باید گوشی رو اول هک کنم تا به فایل های سیستم دسترسی داشته باشیم و قبلا هم
این کار رو کردم و به همه فایل های سیستمی هم دسترسی داشتم و بعد همه فایل های گفته شده رو در مسیر
خودشون که از روی پوشه معلوم میشه در داخل گوشی درایو سی کپی کردم اما با وجود ظاهر شدن آیکون واکمن
پلیر برنامه قادر به باز شدن نبود.
حالا میشه با توجه به توضیحات بالا دقیقا بگید چکار کردید؟
با تشکر...![]()
سلام...
چشم...سعی می کنم آموزشش رو تا اونجایی که می تونم قرار بدم...
من بدون کوچکترین مشکلی نصبش کردم و واقعا هم عالی کار می کنه ! اصلا با داشتن این برنامه یه دنیای دیگست!
كساني كه واكمن 3 رو نصب كرىن ده تعييراتي روي موبايلشون بوجوى اومده؟
1- به Control Panel / Connections / Internet accounts برويد.با سلام خدمت همه دوستانمیخواستم ببینم اگه بخوام اینترنت(gprs) رو توی گوشی P1 فعال کنم، چه مراحلی رو باید برم؟ممنون
2- از منوي بالا گزينه ي New account و سپس روي Data كليك كنيد.
3- يك نام براي اين اكانت انتخاب كنيد و روي Save كليك كنيد.
4- بعد از اينكه روي Save كليك كرديد يك پيغام به شما ميده كه اون متن به اين اشاره ميكنه كه : " شما براي اينكه بتونيد از يك اكانت استفاده كنيد بايد اون رو در يك گروه ثبت كنيد . آيا ميخواهيد به گروه اينترنت اضافه بشه؟" كه شما روي Yes كليك ميكنيد و اكانت رو در گروه Internet اضافه ميكنيد.
5- اكانتي كه شما ساختيد نياز به هيچ تنظيمي نداره و ميتونه كانكت بشه و شما كافيه در اينترنت اكسپلورر گوشيتون آدرس يه سايت رو بنويسيد تا خودكار به اينترنت وصل بشه.
منبعش رو یادم نیست.
تغییری در موبایل ایجاد نمیشه جز اضافه شدن برنامه Walkman 3.0...
Music Player خود گوشي چي سر جاشه؟يا غير فعال ميشه ؟ نخنديدا از پرسيدن عيب نيست واسه محكم كاري پرسيدم!
بله...عرض کردم تغییری در موبایل جز نصب برنامه واکمن نخواهید دید...مطمئن باشید با استفاده از این برنامه موزیک پلیر P1 رو فراموش می کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)