نه قرار بوده بیاد نه اینکه قراره در آینده بیاد ! Only On PS3 !
نه قرار بوده بیاد نه اینکه قراره در آینده بیاد ! Only On PS3 !
بچه ها کسی نیست متال رو تموم کرده باشه و جواب سوال ما رو هم بده
بازم سوالم رو مینویسم:
مرحله:ACT4
من تو بازی متال و اکت چار بازی گیر کردم
او نجایی که تو برف هستش من می رم تو یه فضای سر پوشیده و اون یارو که سگ جون هستش(اسمش:VAMP هست)
به اون میرسم حدود ده یا بیست بار میکشمش ولی بازم زنده میشه
از دوستانی که بازی رو تموم کردن در این مرحله تقاضای کمک می کنم
بازی چن تا ACT داره
آره دوست عزیز فقط به خاطر رعایت نکردن قانون کپی رایت در دنیای عزیز pc اینقدر ما داریم چوبشو میخوریم
اگر این بازی برای pc میامد حتی اگر کرک هم نمیشد من حاضر بودم نسخه اصلشو با یک وامی از کمیته امداد
بخرم اما صد حیف که pc این همه زیبایی میافرینه اما خودش اینقدر تو سر ی خوره تا اینکه یک بازی ریلیز میشه
اونو اگر عشقشون بکشه 100 سال بعدش برای pc اونم با هزار منت میدن بیرون تازه اگر یک موتور گرافیکی
مخصوص خوده pc باشه وگر نه اگر از روی کنسول بازی اونو ریلیز کنن هزار یک مشکل داره هی باید پچ نصب کنی اما من خیلی خوشحالمحداقل از بازی evil 5 محروم نیستیم بازی کردن حق مسلم ماست
![]()
دوست عزیز شما باید اول اون وکسنی رو که نایومی بهتون داده آماده کنید.بعد ومپ رو بکشید که برای اینکه راحت تر کشته بشه به سرش شلیک کنید چون سریع تر می میره.وقتی که بمیره دوباره از سر جاش بلند می شه و در همین حین جونش پر میشه شما باید اون رو از پشت بگیرید و واکسن رو بهش تزریق کنید
Metal Gear Solid 4:Guns Of Patriots
بین ما گیمر هر کسی یک بازی انجام داده که برای اون نسبت به بقیه ی بازی ها ممکنه بهترین باشه.من یک روزبهترین بازی که انجام دادم PRINCE OF PERSIA 3 بود.بعدا بازی های CALL OF DUTY 1-2-3 به دل من نشست.بعد از اون بازی GOD OF WAR 2 که یک حماسه ی به تمام معنا بود.تا همین پارسال GEARS OF WAR 2 منو به شدت جذب خودش کرد.بعد از اون KILL ZONE 2 با گرافیک فوق العادش و امروز هم METAL GEAR SOLID 4
چند وقت پیش وقتی که می خواستم بازی بخرم به هر بازی فکر می کردم به جز MGS4 .با دوستانم مشورت کردم.مثلا این عین جمله ای بود که نوید به من گفت MGS4 رو حتما بگیر چون اوج بازیه.بقیه ی دوستان منم همینو می گفتن.تا اینکه این بازی رو به همراه بازی های دیگه سفارش دادم و برام رسید.بازی های PS3 رو عصر بازی کردم و اولین بازی که بین بازی های جدید روی PS3 گذاشتم همین بازی MGS4 بود.منهنوز هم شک داشتم.من کلا از سری بازی های MGS خوشم نیومده بود.از MGS 3 متنفر بودم!و الان هم نگرانی داشتم از همین که از MGS4 هم خوشم نیاد. من وارد منوی بازی شدم.اولین چیزی که شما رو تحت تاثیر قرار میده آهنگ زیبای بازیه که بسیار غمگینه.واقعا آهنگ زیباییه.بعد وارد ACT 1 بازی شدم اسنیک پیر در حالی که در ماشینی نشسته و دارن به محل جنگ میرن.بعد از اینکه شما کنترل اسنیک رو در دست میگیرید بلافاصله متوجه می شید که دوربین بازی نسبت و نسخه های قبلی خیلی بهتر شده و این برای من یک نکته ی مثبت بود.کمی بعد از جلو رفتن شما در بازی روبات های غول آسا وارد صحنه می شن.شما باید با مخفی کاری اون بخش رو به اتمام برسونید من که تازه کار بودم کشته شدم بار اول و بعد از کشته شدنم OTOCON با حالت فریاد داد زد SNAKE YOU CANT DIE. SNAKE! SNAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
این واقعا در نوع خودش جالب بود.مرگ اسنیک = فاجعه ی بزرگ.دوباره همون بخش رو اومدم و این باز موفق شدم ردش کنم.در اونجاست کهCUT SCENSE بازی بازی بیش از پیش خودنمایی می کنه.CUT SCEENS ابتدایی بازی با صحبت های اسنیک شروع میشه و با آهنگ غمگینی که با صحبت های اسنیک همراه میشه شما به این نتیجه می رسید که بازی با نوعی تاسف شروع میشه.WAR IS CHANGED.OUR TIME IS FINISHED .اما شما بعد عبور از بخش اول وبه نمایش CUT SCENSE که OTOCON و کلنل به دنبال اسنیک میان متوجه کیفیت CUT SCENSE ها می شید.موقعی که هلیکپتر اومده کت اسنیک چنان زیبا و طبیعی تکون می خوره که آدم باز هم باید اعتراف کنه این بازی فوق العادس.سپس شما بعد از دیدن این صحنه ها بازی رو در دست می گیرید.در بازی راه های مختلفی برای عبور وجود داره و هنوز کانال ها هم وجود داره که می تونید به طور سینه خیز ازش عبور کنید و دید شما اول شخص میشه.شما در بازی تحت تاثیر لباس اسنیک قرار می گیرید وقتی که روبات های غول آسا اسنیک رو ئنبال می کردند اسنیک با کمک همین لباس از دید اونها پنهان شد.لباسی که با هر چیزی که تماس پیدا کنه به همون رنگ در میاد.گرافیک بازی فوق العادس به همراه کویری جنگ زده و خشک که رو به نابودیه.کمی در بازی پیش می روید و OTOCON با دست پر میاد.او برای شما دو اسلحه به همراه یک روبات و SOLID EYE رو فرستاده.این روبات قابلیت های بسیار عالی داره.نمونه ای از این قابلیت ها:نامرئی میشه.می تونه به دشمنان یک نوع شوک وارد کنه که باعث بیهوشیه اونا میشه.می تونه صدا ایجاد کنه تا دشمن منحرف بشه و شما از پشت سر دشمن رو بکشید.می تونید به وسیله ی اون ببیندی در جلوی شما چه اتفاقاتی می یفته و حتی کدوم مسیر برای عبور بهتره و جمع کردن مهمات.SOLID EYE هم بسیار کار آمده.در 3 حالت می تونید ازش استفاده کنید یک حالت در همون دید سوم شخص خودتون که می تونید باهاش مهمات رو پیدا کنید.یک دید دیگه دید اول شخصه که به شما میده و در حالت سوم یک جور دوربین سبز رنگ(دید در شب نیست) هست که با اون دشمنان رو به راحتی می تونید تشخیص بدید.اسلحه ها هم که که یکی از اون ها می کشه و دیگری با شلیک تیرش و اصابت به دشمن اون به خواب میره.شما با تجهیزات FULL به سراغ دشمنان میرید.تا اینکه به MERYL می رسید و او حیران میشه از این چهره ی پیر و فرسوده ی شما.تا همین جا دشمنانی سریع با هوش مصنوعی بسیار بالا به شما حمله می کنن و در اینجا بازی از حالت مخفی کاری به حالت شوتر تبدیل میشه.یک تبدیل هنرمندانه.باید با سیاست خاصی برید جلو تا جونتون هدر نره و بازی ادامه پیدا می کنه.در همین جا با شخصیتی مثل AKIBA آشنا می شدید.یک کار فوق العاده ی دیگه هم این بود که سازندگان بازی داستان بازی رو طوری ساختن که شما در هر لحظه ممکنه یک حال باشید.این AKIBA اوج کمدی داستانه ولی اتفاقاتی هم در بازی میفته که شما رو تا پای اشک ریختن می بره!در حین ACT 1 با شخصیتی به اسم DREBIN آشنا میشید که خیلی به شما کمک می کنه.شما وقتی دکمه ی START رو می زنید در بخش های متنوعی رو می بینید CODED که برای مکالمه هاست.یا اینکه لباستون چه جوری باشه یا اینکه اسلحه هاتون رو تنظیم کنید یک بخش هم DREBIN SHOP هست که متنوع ترین اسلحه ها رو به همراه دوربین و صدا خفه کن.بر می گردیم به بازی.شما در بازی می تونید از بشکه هم استفاده کنید که خیلی کار آمده.البته همون دشمنان با درجه یک شما که قابلیت پرش ها بلند استتار و هوش مصنوعی بالا رو دارن.بعد از شکست دادن BOSS بازی در ACT 2 با این دشمنان دوباره برخورد می کنید با این تفاوت که این بار می تونید در مقابل اونها از مخفی کاری هم استفاده کنید که البته خیلی سخته.من از بشکه استفاده کردم تونا هم داشتن می مدن گفتن بشکه اینجا چی کار میک نه و بعد بشکه رو با پا انداختن و من لو رفتم 3-4 بار هم بین علف ها قایم شده بودن که اصلا و ابدا قابل تشخیص نبودن.قسمت هایی که نوشتم بخش بسیار کوتاهی از ACT 2 و خلاصه ای از ACT 1 بود.حالا ببینید با چه شاهکاری طرف هستید!
نگاه کلی من به بازی:
موزیک بازی:موزیک های بازی عالیه.بی نظیره و همچنین تاثیر گذار.من هر بار وارد بازی می شدم آهنگ منوی بازی رو گوش می دادم خیلی قشنگ بود.در حین بازی موزیک به اضافه ی اتفاقاتی که میفته شما رو به شدت تحت تاثیر قرار میده.من GOD OF WAR رو به خاطر آهنگ های حماسی بازی دوست داشتم ولی آهنگ های این بازی فراتر از این حرفاست...
گرافیک بازی: گرافیک بازی و جزئیات در بازی بی نظیر کار شده من همین بازی رو انجام دادم بعد خواستم یه مقداری RAINBOW SIX VEGAS بازی کنم ولی به این نتیجه رسیدم که چه قدر VEGAS کم جزئیاته و اصلا به دلم ننشست.محیط اطراف بسیار عالی کار شده.گرافیک بازی باعث من در کل بسیاری از بازی هایی رو که قبلا از لحاظ گرافیکی قبول داشتم فراموش کنم
گیم پیلی: شما در بازی با یک گیم پلی معتاد کننده طرف هستید مدام دوست دارید با مخفی کاری مراحل رو پیش ببرید.اگر اصول مخفی کاری رو رعایت کنید به کشتن یک نفر هم نیازی نیست.حتی یک نفر ولی در بعضی مواقع باید دست به کار بشید.و حداقل یک نفر ور بی هوش کنید چون خیلی مزاحمه.شما در بازی می تونید دشمن رو خفه و بی هوش کنید.به زمین بندازید.گروگان بگیرید و یا حتی بکشید.که البته کشتن توصیه نمی شه چون دشمنان بلافاصله با HQ تماس می گیرن و بعد شما باید یه 5 دقیقه ای عین سنگ بشینید تا اونها برن و اگه شانس بیارید سربازان اضافه ای که فرستاده شدن بهتون شک نکنن.در کل بازی 5ACT داره که من با مخفی کاری تمام برای هر ACT چیزی حدود 5 ساعت وقت گذاشتم.همچنین در بازی می تونید از مجله های س---ک---س---ی--- هم استفاده کنیدبه این شکل که اون رو سر راه قرار می دید دشمن خدا زده هم میاد نگاه می کنه و بالای سرش یه علامت قلب وجود داره حالا شما 2 راه دارید 1 عبور کنید 2 به وسیله ی یکی از راه هایی که در بالا اشاره کردم پدرشو در بیارید
CUT SCENSE : اینها رو هم براتون توصیف کردم که چه کیفیتی داره
داستان بازی:این بازی منو از خودم بی خود کرده ولی من فقط 50-60 درصد بازی رو فهمیدم!متاسفانه بازهم این زبان انگلیسی کار دست ما داد.داستان بازی بسیار جالب و عمیقه ولی بعیده که ما گیمر های ایرانی به بتونیم داستان رو به طور کامل بفهمیم.در کل داستان بازی بسیار عالیه ولی اگه از من بپرسن اینجا باید یک تقدیر بزرگ از GEARS OF WAR 2 به عمل آورد چون که شما داستان بازی رو بدون نیاز سطح سواد انگلیسیه بالا می فهمیدید.واقعا من هنوز بازی ندیدم که بتونه مثل GEARS OF WAR 2 چنین داستان تاثیر گذار و روانی رو داشته باشه.
تنوع دشمنان : تنوع دشمنان در بازی خوبه ولی بعضی وقتا شما چنا گرم مخفی کاری میشید و چنان وارد بازی می شید که دیگه اصلا که دیگه به چهره یا لباس دشمنان توجهی نمی کنید.من وقتی داشت مم رحله آخر بازی رو با مخفی کاری انجام می دادم دوست من اومد و باهاش دست دادم اون هم گفت چرا این قدر داغ شدی؟تب داری؟گفتم آره تب MGS4 مارو هم گرفتهدشمنان شما در مراحل اول آدم ها هستن.در بعضی مراحل هم در حالی که دو گروه با هم در حال جنگ هستن باید عبور کنید که بسیار جالبه هیچ یک از دو گروه نباید شما رو ببینن.در بازی شما می تونید دو نوع سینه خیز برید سینه خیز تند و کند که در حالتی که باید مواظب باشید تا دو طرف در حال جنگ شما رو نبینن من سینه خیز کند رو توصیه می کنم.BOSS های بازی هم کمی یکنواخت ولی هر کدام با ویژگی های خاص خود به سراغ شما میان.از هر کدوم از اونها چیزی رو به عنوان غنیمت بر می دارید.به نظر خود من کارامد ترین اون ها رو اسنیک از BOSS بازی در ACT 2 بر میداره یک ماسک که مانند لباس اسنیک تغییر رنگ کی ده و دشمنان خیلی خیلی کتر به شما شک می کنن.از بقیه معمولا اسلحه بر می داره.
تنوع مراحل:من که خودم از مراحل بازی واقعا لذت بردم
ACT 1 در مناطق کویری
ACT 2 در مناطق سر سبز و نیمه جنگلی
ACT 3 در شهر
ACT 4 در کوهستان های برفی و سفید پوش
ACT 5 در کشتی لیکوئید
ACT 1.2 رو قبلا توضیح مختصری دادم
ACT 3 که در اون باید تماما از مخفی کار بهره ببرید برای اینکه به BIG MAMA برسید باید یک نفر رو تعقیب کنید.این مرحله هم باید خیلی محتاط باشید
ACT 4 هم خیلی قشنگه در ACT 4 باید با 2 BOSS رو برو بشید یک فرد گرگ مانند که اسمشو یادم نیست و VAMP .من خودمم اول ندونستم که باید چه جوری بکشمش بعد از طریق CODED با OTOCON تماس گرفتن و اون خدا زده هم بعد از کلی حرف مفت بهمون میگه که باید چه کار کنیم.در پایان ACT 4 هم باید با روبات METAL GEAR REX به جنگ METAL GEAR RAY برید که کمی آدم رو یاد اون بروماک واری GEARS OF WAR 2 می ندازه البته نه به اون عالی و جالبی.البته واقعا با این کار سازندگان بازی سنگ تمام گذاشتن و تنوع مراحل کامل میشه
در ACT 5 دشمنان شما با هوش مصنوعی درجه یکی که دارن دنبال شما می گردن اونا می دونن که شما حضور دارید ولی نمی دونن کجا هستید.من اومدم و با خودم گفتم این مرحله که دیگه مخفی کاری نداره دشمنان رو می کشتم و می رفتم ولی اونا بازم میومدن.در کل دیدم که در این حالت هم مخفی کاری می تونه اتفاق بیفته ولی با یه تفاوت اینکه خیلی زیبا تر جذاب تر دوست داشتنی تر هست که من حسرت می خورم که چرا همه ی مرحله ها اینطوری نبود!
اتفاقات خاص بازی که منو حیران وتعجب زده کرد و منو در ساعت 3 بعد نصف شب به دست زدن برای بازی وادار کرد:
در ACT 4 یک چیز توجه منو جلب کرد.صفحه سیاه شد.رفت روی یک بازی دیگه!!!نه صبر کنید یک بازی دیگه نبود اون METAL GEAR SOLID 1 بود!!!
من عکس های MGS 1 رو توی مجله ی بازی رایانه دیدم و فهمیدم که این همون بازیه.اما چرا؟؟؟!؟!؟! یک بخش کوتاه رفتم جلو و به این نتیجه رسیدم که بازی خیلی سخت هم بوده.خوب نا گهان اسنیک از خواب پرید.بله اسنیک خواب جونی هاش رو می دید!خیلی جالب بود چهره ی اسنیک در MGS 1 که روی تنه ی اسنیک بود ناگهان تبدیل به چهره ی پیراسنیک تبدیل شد!!!از اون چهره ی بی جزییات و نامعلوم و تار که روزی اوج گرافیک بود حالا اومدیم سر چهره ی پر جزییات و با گرافیک اسنیک پیر(آدم به فکر فرو می ره که آیا ممکنه روزی برسه که چهره ی اسنیک پیر هم کم جزییات و تار به نظر بیاد؟کسانی که MGS 1 رو بازی می کردن الان چی می گن؟!؟!)خوب ما ACT 4 رو شروع کردیم اما به یک بخش بازی رسیدیدم به خاطر هوای برفی یه کمی نا معلوم بودبعد یک پله بود رفتم بالا.ناگهان یک آهنگ فوق العاده زیبا و دوست داشتنی در بازی پخش شد.محیط خیلی آشناست که ناگهان توجهم به یک چیزی جلب شد بله خودشه MGS 1 همون مرحله ای که در MGS 1 رفته بودید و الان هم خوابشو دیده بودید دوباره طی کردید.این خیلی خیلی برای من جالب بود.
اما از قابلیت SIXAXIS دسته های PS3 هم در بازی استفاده شده بود اما نه خیلی زیاد نه!مثلا بازی HEAVENLY SWORD از قابلیت SIXAXIS خیلی استفاده می کنه اما در MGS 4 خیلی کمتر مثلا یک نمونه برای کشتن یکی از BOSS های ACT 5
و میریم سر مطلب اصل کاری اسنیک در مرحله ی آخر در حالی که صفحه ی تلویزیون به دو قسمت تقسیم شده بود پیش می رفت.اسنیک دیگه جانی نداره.داره نابود می شه.حالش خیلی بدهشما فقط باید دکمه ی مثلث رو پشت سر هم فشار بدید اول اسنیک نیمه جان بعد می یفته بعد سینه خیز و درآخر با تمام وجود پیش میره تا به بخش اصلی و پایانی بازی برسه خیلی صحنه ی تاثیر گذاریه مخصوصا اینکه در نیمه ی بالایی صفحه داره کشتی همرزمان شما رو نشون می ده که به وسیله ی دشمنان مورد حمله قرار گرفته و داره نابود میشه و اگه شما خودتون رو نرسونید همه ی دوستان شما از بین می رن.آهنگ غم انگیزی پخش میشه اسنیک به زحمت فراوان خودش رو به اتاق اصلی می رسونه به سختی هرچه تمام ترو و قضیه به خوبی و خوشی تموم میشه ولی اسنیک حال بسیار بدی داره بسیار بد... که ناگهان لیکویید میاد بالای سرش و بهش می گه بذا ببینم چه قدر توانایی داری برادر بهش 2 تا از اون واکسن ها رو تزریق می کنه و اسنیک سر حال میاد وای میسه به جنگیدن در ACT 4 لیکویید بد جوری اسنیک رو شکست داد ولی الان به نظر می رسه اسنیک از لحاظ توانایی هیچ گونه کمبودی نسبت به لیکویید نداره و به خوبی داره می زنتش یک مبارزه ی تن به تن اما ناگهان کنترل اسنیک در دستان شما.3 سبک در یک بازی مخفی کاری-شوتر-فایتر!!!حالا شما باید وایسید عین بازی TEKEN یا STREET FIGHTER با لیکوئید بجنگید.من شروع کردم به دست زدن برای این بازی.این بازی به این شکل تحسین منو بر انگیخت
سخن آخر:
من چیز هایی رو که در این بازی دیدم هرگز فراموش نخواهم کرد.تغییر سبک بازی در موارد مختلف تحسین منو به شدت بر انگیخت .یک بازی کامل و بی عیب و نقص.فهمیدم که چه اشتباهی می کردم.اگر من این بازی رو نخریده بودم بهترین بازی عمرمو از دست داده بودم.من از بازی های جدیدی که خریدم راضی بودم و عالی نبودند MGS 4 جبران همه ی این کاستی هارو کردMGS 4 فقط یک بازی نبود برای کسانی که با تمام وجود بازی کنند یک دنیا بود!اگر انگلیسی شما هم قوی باشه و داستان رو کامل بفهمید دیگه بعید می دونم توی زندگی از بازی دیگه ای خوشتون بیاد مگر METAL GEAR SOLID 5 البته با حضور اسنیک هر چند اسنیک خود کشی نکرد و زنده موند در پایان بازی ولی آیا باز هم ادامه خواهد داد؟
این متنیه که پشت کاور بازی نوشته شده بود
A HERO MUST STAND ALONE IN HIS FINAL BATTLE
چرا واژه ی FINAL ؟
من که دیگه بعید می دونم یه بازی بتونه این طوری منو تحت تاثیر خودش قرار بده و مجذوب کنه!
این بازی بازیه که تکرار نمیشه
و هیچ بازی نمی تونه جای MGS 4 رو برای من بگیره
MGS 4 یک شاهکار بی نظیر بوده هست و خواهد بود
به امید روزی که یک بار دیگه اسنیک رو در سری بازی های MGS ببینیم
موفق باشید
یحیی
قربونت برم مهدی جان.خودت عزیز ترینی
من چنان تحت تاثیر این بازی قرار گرفتم که واقعا نمی دونم چی کار کنم
احساس می کنم اگه 100 بار دیگم این بازی رو تموم کنم کمه .یک احساس خاصی در بازی به شما دست میده.نمی دونم شاید به خاطر جو و داستان بازی باشه ولی باید تبریک گفت به سازندگان بازی که چنین بازی بی نظیر و شاهکار فراموش نشدنی رو ساختن
پیشنهاد می کنم اگه بازی رو گرفتید با آخرین درجه برید بعد از پایان بازی یک درجه ی دیگه هم باز میشه
ترتیب درجات
بعد از پایان بازی درجه ای که با قرمز نوشتم آشکار میشه
LIQUID EASY
NAKED NORMAL
SOLID NORMAL
BIG BOSS HARD
THE BOSS EXTREME
سلام
میگم منم تو کف این بازیم واقعا دلم نمیخواهد تمومش کنم ولی چاره ای نیستببخشید این bassکه کنترل ادمارو به دست میگیره رو باید چهجوری کشت هر کاری میکنم نمیتونم باتیر بزنمش همون که دوتا عروسک از دستش اویزونه رو میگم اعصابم رو خورد کرده
میشه کمکم کنید
![]()
سلام دوست من
اول باید تبریک بگم چون بازی رو تا به اینجا پیش آوردید
بعد هم باید تسلیت بگم چون این شاهکار داره تموم میشه.اما جای نگرانی نیست هنوز هم یک سورپرایز در بازی باقی مونده
خوب بریم سراغ این boss :
این boss کلا boss سختی نیست ولی یه کم ریزه کاری داره که باید بهش توجه بشه
اول شما اگه توجه کنید می ینید افرادی که هاله آبی دورشون رو فرا گرفته به وسیله ی عروسک آبی و MERYL به وسیله ی عروسک نارنجی (یا قرمز) کنترل میشه.علتی که شما نمی تونید به این BOSS شلیک کنید اینه که اون داره کنترل شما رو ازتون می گیره و شما درگبر یک نوع بی تعادلی می شید.
اینجاست که باید یک بار دیگه دعا کنید به جان نایمی خدابیامرز که اون واکسن( یا همون سورنج تلفظ فارسی سرنگ) رو به شما داد.راه فرار از این بی تعادلی اینه که شما از سرنگ استفاده کنید.به طوری که انتخابش می کنید و با دکمه ی ضربدر ازش استفاده کنید.حالا شما می تونید به راحتی به این BOSS شلیک کنید.
پیشنهاد از خودم:بلافاصله که از حالت بی تعادلی آزاد شدید اول کسانی رو که اطرافشون رو هاله ی آبی فرا گرفته با تیر بزنید تا بیفتن زمین اگه این کارو نکنید مساله ای نیست ولی دلیل من اینه که شما با کشتن این افراد راحت تر میشید BOSS این مرحله بعد از اینکه شما از حالت بی تعادلی خارج شدید اون 5-6 نفر رو متمرکز می کنه و روی سر شما می ریزه به خاطر همین ممکنه مشکل ساز بشن.پس تا از حالت بی تعادلی خارج شدید اول افرادی رو که اطافشون رو هاله ی آبی فرا گرفته بکشید
خوب حالا شما باید یک بار به عروسک قرمز و یک بار به عروسک آبی شلیک کنید توجه کنید که تیر حتما بهشون بخوره.می تونید با تک تیر انداز هم این کارو بکنید (برای راحتی) بعد می بینید که BOSS اون MERYL خدا زده رو مثل سپر میاره جلوی خودش و MERYL هم اسلحش رو به سمت شما می گیره(الان اگه اینجا اون 5-6 نفر رو کشته باشید دیگه راحت هستید! اگه نکشید 5-6 نفری میریزن روی سر اسنیک که این یه کم دردسر سازه.پس سعی کنید همون موقعی که گفتم اونا رو بکشید)حالا شما باید اول مواظب باشید تیر به MERYL اصابت نکنه و بعد یک بار دیگه عروسک قرمز و آبی رو بزنید.این کارو که انجام دادید یک بار دیگه BOSS شخصیت MERYL رو مثل سپر روبروی خودش قرار میده با این تفاوت که این دفعه MERYL به جای اینکه اسله رو به سمت شما بگیره به سمت سر خودش می گیره!
حالا دیگه کار خاصی نمونده این بار فقط باید به عروسک نارنجی شلیک کنید.فقط به عروسک نارنجی.بعد از 2-3 بار شلیک عروسک از دست BOSS میفته و شما باید تا دوباره برش نداشته سریع برش دارید.تا برش داشتید دکمه ی START رو بزنید وارد بخش WEAPONS بشید و اونجا ایت عروسک رو به اسلحه های خودتون اضافه کنید.حالا دیگه خیلی راحت عروسک رو انتخاب کنید به سمت BOSS نشنه برید و شلیک کنید.حالا کنترل BOSS دست شماست.با گرفتن دکمه ی L1 و تکان دادن دسته های PS3 می تونید از قابلیت SIXAXIS دسته بهرهمند شده و با چند بار بالا و پایین کردن دسته BOSS رو نابود کنید.عین تو سری زدن می مونه.این BOSS با اون خنده هاش خیلی منو عصبی می کرد.دلم خنک شد
تذکر:هر چند وقت یک بار ممکنه BOSS یک اشعه ی آبی پرتاب کنه ویکی از اون 5-6 نفر رو دوباره زنده کنه که مشکلی نیست و شما می تونید دوباره اونهایی رو که زنده می شن بکشید
بعضی وقت ها هم ممکنه یک هاله به سمت شما شلیک کنه و در اثر اون شما دوباره دچار بی تعادلی بشید و نتونید بهش شلیک کنید در این صورت دوباره از سورنگ استفاده کنید
اگر همین طوری که گفتم پیش برید هیچ گونه مشکلی نخواهید داشت
ولی اگر بازهم نتونستید بگید تا بهتون کمک کنم
موفق باشید دوست عزیز
بلاخره اين شاهکار تموم شد وارزش داشت که واسه اين بازيps3 بخريمبايد اين رو هم اعتراف کنم که اين قشنگ ترين بازي بود که تو عمرم انجام داده بودم و واقعا از هر جهت عالي کارشده بود گرافيکش طوري بود که انگار واقعا توخود بازي هستي صدا گذاريشم که بااون اهنگها که واقعا ازبس زيبا ودل نشين بودند که ادم دلش ميخواست فقط بشينه اهنگهاي اين بازي رو گوش کنه و از طرف ديگه داستان اين بازي آدمرو مجذوب خودش ميکنه وهمه اينها کنارهم يه بازي بسيار زيبا به نام metal gearsolid4 رو ميسازه
ازشماهم اقا s.y.k تشکر ميکنم که توي اون مرحله منو راهنمايي کرديد واقعا گيرکرده بودما
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)