خوبه كه خودت گفتي Easy تمومش كرديدوست عزیز من این بازی رو رو ایزی رفتم و بعد 1 هفته تمومش کردم . کلا 10 تا مرحله داشت .
به نظر من که خیلی اسون بود .
من يادم نمياد تو Easy بازي را تموم كنم
هميشه يا مديوم و يا هارد
خوبه كه خودت گفتي Easy تمومش كرديدوست عزیز من این بازی رو رو ایزی رفتم و بعد 1 هفته تمومش کردم . کلا 10 تا مرحله داشت .
به نظر من که خیلی اسون بود .
من يادم نمياد تو Easy بازي را تموم كنم
هميشه يا مديوم و يا هارد
آیا تو این نسخه عین نسخه های اولیه این بازی امکان جابجایی فرماندهی بین سربازان وجود نداره؟
دوستان سلام
من دنبال مولتی این بازی هستم
مثلا من cod 4 به صورت مولتی دارم بازی میکنم و شدیدا دوست دارم این باز هم تحت شبکه انجامش بدم
تواینترنت خیلی گشتم تا بتونم در موردش چیزی پبدا کنم
مثلا پچ بازی برای مولتی که چه ورژنی باشه چه سربالی باشه ندارم و هنوز نتونستم جایی و پیدا کنم
میشه راهنمایی کنید برای بازی مولتی این بازی کجا مطب نوشته و چی کار کنم ؟
ممنون میشم.![]()
نه همچین امکانی نداره
تازه اینطوری طبیعی تره
همیشه فرمانده ثابته...نمیشه که هر دقیقه یه نفر فرمانده بشه
با سلام
من این بازی رو تازه گرفتم فقط هر کاری کردم نفهمیدم چجوری وقتی که خودم و یارم آسیب می بینند بهبودشون بدم؟
ممنون میشم...
نمیشه کسی رو مداوا کرد تواین بازی. افرادت هم یه جورایی Lizard هستن .
اوه
برای من یکی که تمام بازیها رو توی easy بازی می کنم یه کابوسه...(واقعا به خودم خسته نباشید میگم
)
شما اگه یاراتون رو خوب فرماندهی کنین کمترین اسیب رو می بینین
هم خودتون و هم افرادتون...فقط سنگرهای مناسب رو براشون انتخاب کنید . بهشون دستور بدین که اونجا بمونن
خودتون هم یک جای مناسب پیدا کنین و اونجا افرادتون رو پوشش بدین
اگه درست باهاشون کار کنی بازی خیلی زیبا میشه
من که عاشق این بازیم
سلام دوستان من این بازی رو تازه دانلود کردم و میخوام نصبش کنم اما id اش رو نمی تونم پیدا کنم.
یک چندتا id رو امتحان کردم اما جواب نداد میشه کمکم کنید. این id های مرسوم رو اینترنت جواب نمیده منظورم همونیه که با HQ شروع میشه.
دوستان سیستم مورد نیاز برای این بازی چیه ؟؟؟
اگه بخواییم سیستم AMD داشته باشیم و با بهترین کیفیت بازی کنیم ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)