سلام من فردا میخوام برم یه م600 بگیرم به نظرتون کار خوبیه آخه خودم بین م600 و w900 شک داشتم که م600 رو انتخاب کردم البته میدونم که کلاس کاریه این دو تا با هم خیلی فرق میکنه اگه میشه کمک کنید ممنون
سلام من فردا میخوام برم یه م600 بگیرم به نظرتون کار خوبیه آخه خودم بین م600 و w900 شک داشتم که م600 رو انتخاب کردم البته میدونم که کلاس کاریه این دو تا با هم خیلی فرق میکنه اگه میشه کمک کنید ممنون
سلام دوست من، خوش اومدی!
باید بگم همون طور که خودت گفتی این دو تا قابل مقایسه نیستند، به هیچ وجه!
در مورد خرید گوشی باید ببینی چی از گوشیت انتظار داری، بعد ببینی کدوم یکی از این دو تا می تونند براورده اش کنند.
اگر می خوای گوشیت دوربین داشته باشه و واکمنw900 وگرنه m600 بهترینه!
اگه خاموش كنم هم صبح كه بيدار ميشم نميفهمم گي بهم زنگ زده!![]()
منم اوایل اینجوری بودم، بعد کم کم به توصیه بابام گوش کردم گوشیمو خاموش می کنم!
هم باطری کمتر مصرف می شه، هم دغدغه ات راحت تره!
چند شب اول سخته بعد عادت می کنی.
یک کار دیگه هم می تونی بکنی کنار گوشیت نخوابی!
گوشیتو silent کن بگذار تو کمد بعد بخواب!
نمی دونم چرا ماها عادت کردیم باید با گوشیمون بخوابیم!
سلام من خوشحالم كه شما فهميديد كه يه godدست ميگيريد . اين گوشي در نوع خودش عاليه.
من سفيدشو دست ميگيرم.اما ميخوام مشكيشو بگيرم.قيمت قابشو ميخواستم؟؟؟؟![]()
قاب فابريكش كه قيمتش بايد بالا باشه.وقاب غير ارجينال هم من براش نديدم.اگه هم باشه كه خيلي بي كيفيته.من اگه بودم همون سفيدا دستم ميگرفتم.
راستي بچه ها فريم وير گوشي هاي شما چنده؟
ماله من R3a004 هست.
تو يه سايت خوندم كه جديد ترينشr9ea001 هست.شما ها اطلاع نداريد كه جديدتر از اين اومده يا نه؟
اگه من بخواهم گوشيما آپديت كنم گارانتي برام انجام ميده يا نه؟گارانتي گوشيم سيتادل هست.
Last edited by choory; 06-02-2007 at 16:56.
منم حرف دوستمون رو تایید می کنمو به نظر من اصلاً سفیدش زشت نیست که بخای بری عوض کنیريال اتفاقاً تکه، خیلی هم کلاس داره!
در ضمن فکر نکنم به این راحتی ها هم بشه قابش رو عوض کرد! کلاً اکثر گوشی های سونی اریکسون اینجوریند، یعنی قابشون به این راحتی ها عوض نمی شه.
ماله منم همونه!
احتمالاً باید برات آپدیت بکنه، البته پولش رو هم می گیرند.
من نمی دونستم فریم ویر جدیدش اومده! حتماً ماله خودمو فردا آپدیت می کنم.
اگه آپديت كردي حتما خبرشا بده .و بگو چه تغييراتي توش حس ميكني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)