ببینم حداقل رم مورد نیاز این بازی چیه؟ساده بگم با 256 میاد بالا
ببینم حداقل رم مورد نیاز این بازی چیه؟ساده بگم با 256 میاد بالا
اخه می دونی مشکل کجای هست
من تمام اون قسمت رو گشتم و زیر آب هم رفتم و یه راه پیدا کردم رفتم اون طرف ولی این دفعه دیگه راهی وجود نداره
عکس شماره 3 که گذاشتم رو نگاه کن
اقا من این بازی رو از فروشگاه p30world گرفتم. ولی نمیدونم چه طوری میتونم team fortress 2 رو بازی کنم. هر چقدر می گردم نیست.
نه فکر نکنم .ببینم حداقل رم مورد نیاز این بازی چیه؟ساده بگم با 256 میاد بالا
حداقل 512 میخواد .
قابل توجه دوستانی که در این باز گیرکردند.
من امروز این بازی رو گرفتم ولی شب نصب میکنم و بهتون خبر میدم و اگه خودم جایی گیر نکردم حتما کمکتون میکنم
فروشگاه p30world این بازی رو تو یه DVD عرضه کرده واین ها رو نداره و فقط بازی half-life 2 episode two داره
من خودم از پی سی خردیم.
موفق باشی
اگه اشتباه نکنم از زیر آب باید بری اون طرف اون سنگها درست یادم نیست![]()
اره همین جا هست میرم اون طرف ولی راحی وجود نداره![]()
دوست عزیز اینی که شما گرفتی یک DVD هست و فقط بازی Half Life 2 Episode Two هست .اقا من این بازی رو از فروشگاه p30world گرفتم. ولی نمیدونم چه طوری میتونم team fortress 2 رو بازی کنم. هر چقدر می گردم نیست.
پک کامل این بازی شامل 3 بازی هست ( Portal , Half Life 2 Episode Two , TeamFortres 2 ) که 2 تا DVD هست .
راستی من این نسخه ای که گرفتم 2 دی وی دی هست ! مگه نگفتید 3 تا هست ؟!
در مورد بازی :
من هر 3 تا بازی پک رو بازی کردم .
Half Life 2 : گرافیکش که خیلی بهتر شده . گیم پلی که همونه . داستانش که تمام شدنی نیست !
راستی Alex که مرد ! مگه نگفتید که نمیمیره ؟! البته واسه من هنوز معلوم نیست چون من هنوز اون قسمتی هستم که اون موجوده میاد بدن الکس رو با خودش میبره .
Team Fortres 2 : این هم بازی خیلی جالبی هست ! فقط حیف که شبکه و اینترنتی میشه بازی کرد . راستی نمیشه مثل Condition Zero ( کانتر استریک ) با بوت بازی کرد ؟
راستی در این بازی به استقلال و پیروزی هم اشاره شده ! چون 2 گروه قرمز و آبی داره !!!!
Portal : این هم بازی خوبی هست . یه بازی فکری که 19 مرحله داره . من فعلا مرحله 11 هستم .
کسی تونسته تا آخر ببره ؟!
آقا کسی میتونه به من کمک کنه؟من این بازی رو خریدم سه تا دی وی دی هستش.ولی فقط episode2وportal اجرا میشه.یعنی فایلهای hl2وepisode1 هست ولی وقتی مثلا میرم توی بازیhl2 میزنم new game هیچی نمیاد و دوباره برمیگرده توی منوی بازی.داخل episode1 هم که تا میرم زود از بازی میاد بیرون.حتی توی منوی بازی هم نمیره
اره! من تمومش کردم!
half-life 2 episode 2 هم رسیدم under radar
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)