چرا اعلام شد وحید عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست ابتدایی صفحه قبل تاریخ دقیقش رو اعلام کرد![]()
چرا اعلام شد وحید عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست ابتدایی صفحه قبل تاریخ دقیقش رو اعلام کرد![]()
عرض کردم که کار کار اینگیلیسیاست![]()
من که رسما گند زدم ، من فکر کردم سبک ورزش 3 فوتبال فانتزیش اونجا بازیکن ذخیره نمیتونستی بیاری کاپیتان نمیشد عوض کرد ، کاش یکی میگفتتتتتت ، کلا یه دور عقب افتادم![]()
خب یه شروع شدی، داره تموم میشه ای اخه!
واقعا که بابا....مگر اینکه اینجوری بتونن کسب مقام کنن![]()
اینجا باس خودت همه چیز رو بفهمی و کشف کنی
اما جدی مرتب بچه ها توضیح دادن .
بری بخونه متوجه میشی.البته با شیطنتی خاص![]()
یادم رفته بود کوشیلنی و همسیک رو دوباره بیارم تو و 16 امتیاز پرید !
موقعی که ترنسفر بازه بعد از انجام یه نقل و انتقال میشه گزینه وایلدکارت رو فعال کرد و به طور نامحدود در اون دور ترنسفر انجام داد
درسته قبل دور حذفی طبق قانون میشه نامحدود ترنسفر انجام داد ولی این بحثش جداست و بهتره توی یه دوری که لازم بود از این قابلیت استفاده کرد
شاید موقع مناسب همین دور دوم یا سوم گروهی باشه که بشه مثلا امتیاز بیشتر بدست اورد
یا مثلا مرحله حذفی توی مراحل بالاتر اگه دیگه تعداد نقل و انتقال مجاز جواب نداد
معمولا وایلدکارت توی فوتبال فانتزی هایی که یه فصل لیگ مثلا 38 هفته ست خیلی حیاتیه ولی خب اینجا مراحل خیلی کمتره
دقیقا بالا همون صفحه من کامل توضیح دادم و اطلاع رسانی کردم و وقت زیادی هم برای نقل و انتقالات وجود داشت
وقتی فقط پست برادران آلمانی رو می خونی این مشکل هم پیش میاد![]()
آقا واضح و بدیهیه که وقت تعویض واسه یه راند، از اتمام راند قبلی شروع میشه تا شروع راند جدید دیگه.
از مهمترین ویژگیهای یه فانتزیباز خوب، حواس جمع و دقت به زمان بازیها و ترکیب و تعویضه.![]()
نفر اول پی سی ورلد بشیم جایزه نمیدین ؟؟!!![]()
قبل از بازی انگلیس و ولز وقتی از عادل خواستن نتیجه رو پیش بینی کنه گفت 1 - 0 برای انگلیس به خاطر فانتزیم ( که انگلیس گل نخوره و کلین شیت کنه : دی )
ماموریت دوستان پیدا کردن تیم عادل در فانتزی یوفا
+
بلاخره یه انگلیسی یه جا بدرد من خورد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)