پدرو دیگه جایی تو بارسا نداشت و باید به به تیمی میومد که در شان یک بازیکن در تیم ملی اسپانیا باشه که لیگ جزیره رو انتخاب کرد بنظرم تو چلسی ابدا نمیتونه موثر باشه میتونست بیاد یونایتد توی من یونایتد میتونست به یه بازیکن بزرگ تر تبدیل شه ولی تو چلسی هنوز تو سطح خودش خواهد ماند .... حالا میبینید ....![]()
درسته با 3 تا بازی چیزی مشخص نمیشه ولی به نظر تیم به شدت در گلزنی ضعیفه و آمار هم با توجه به 3 تا بازی اینو تایید میکنه......
الان فکر کنم با وضع رونی اگه هرناندز از اول مهاجم ثابت باشه بهتره....
و در آخر چی میشه اگه نیمار بگیرن...
فنخال: منچستریونایتد به مهاجم جدید نیاز ندارد
وبسایت رسمی برنامه نود - در روزهایی که زمزمههایی در خصوص تلاش منیونایتد برای جذب مهاجمانی همچون توماس مولر و نیمار به گوش میرسد، سرمربی هلندی این تیم گفت مهاجم جدید نمیخواهد.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، تساوی بدون گل منچستریونایتد در خانه برابر نیوکاسل در هفته سوم لیگ برتر پس از دو پیروزی یک بر صفر برابر تاتنهام و استونویلا بار دیگر ضعف خط حمله شیاطین سرخ را به تصویر کشید، هرچند لوئیز فنخال، سرمربی هلندی منیونایتد معتقد بود که مهاجمان فعلی تیمش برای رسیدن او به هدفش کافی هستند و تیم به خرید یک مهاجم جدید نیازی ندارد.
در فاصله یک هفته به پایان بازار نقلوانتقالات فوتبال باشگاهی اروپا، شایعات فراوانی درباره تلاش منچستریونایتد برای خرید بازیکنانی مانند توماس مولر و نیمار شنیده میشود و این در حالی بوده است که پیش از این هم گفته میشد فنخال به جذب پدرو رودریگس، مهاجم اسپانیایی پیشین بارسلونا که به چلسی پیوسته است، تمایل دارد.
فنخال که در خط حمله تیمش تنها یک مهاجم طراز اول یعنی وین رونی را دارد، به شبکه اسکای اسپورتس گفت: ما احتیاجی به خرید یک مهاجم جدید نداریم چون در سه هفته سپری شده از آغاز لیگ برتر، سه بار تیم برتر میدان بودیم. نگرانی من از این است که باید بر حریف مسلط شویم و این همان کاری بود که مقابل نیوکاسل، برابر استونویلا، برابر تاتنهام و برابر بروژ انجام دادیم.
سرمربی هلندی شیاطین سرخ در ادامه به گلی که وین رونی در دقیقه چهارم بازی برابر نیوکاسل زد، اما آفساید اعلام شد نیز اشارهای داشت و گفت از تصمیم اشتباه کمک داور ناراضی است.
او گفت: وین گل زد اما قبولش نکردند. صحنه مشکوک بود و قوانین میگویند زمانی که حضور یک بازیکن در موقعیت آفساید قطعی نیست، نباید پرچم زد. با این حال فوتبال همین است و من بارها گفتهام که باید امکانات بیشتری در اختیار داوران و دستیاران آنها قرارداد، چون کارشان اصلاً آسان نیست.
===
به شخصه دلیل فن خال برای نخریدن مهاجم رو درک نمی کنم !! یعنی تسلط بر تیم مقابل کافیه؟ تسلط بر تیم مقابل بدون زدن گل چه سود و ارزشی داره؟ منچستر اینقدر خوب بازی می کنه که بر تیم مقابل مسلط باشه ولی مشکل ما الان این نیست و مشخصا اونطور که همه دارن دادش می زنن عدم گلزنی هست. یعنی دوباره فن خال داره به سبک خودش رویه نظراتش پافشاری می کنه ؟!
مشکل ما الان این هست که همه دارن در یه سطح بازی می کنن. وقتی رونی، دپای و یانوزای به عنوان سه امید اول گلزنی ما گل نمی زنن و هرناندز وارد زمین میشه، هرناندز هم در گلزنی ناکام عمل می کنه تا عملا به گلزنی هیچکس امیدی نداشته باشیم. این فقط به بازی با نیوکاسل محدود نمیشه. هفته اول تاتنهام رو با گل به خودی خودشون بردیم. این تاتنهام تا هفته سوم یه برد هم نداره. هفته دوم استون ویلا رو با یه گل بردیم، تیمی که همیشه جلو ما بازندست. این هفته هم که مقابل نیوکاسل اینطوری؛ نیوکاسلی که سوانسی 2-0 برده بودش. ما تا بدینجا فقط یه بازی خوب اونم مقابل بروخ داشتیم ولی ما برای کسب جام و موفقیت به این تک بازی نیاز نداریم، بلکه به یه روند خوب و مداوم نیاز داریم.
اگه فن خال اعتقاد داره که به مهاجم نیاز نداره خب به عنوان سرمربی قطعا مختار هست و امیدوارم بعدا بتونه جواب هواداران و باشگاه رو بده ! این فصل دیگه فصلی نیست که عدم نتیجه گیری به هر دلیلی رو تحمل کنیم !
این یوسفی حالش خوب بود به نظرتون !!!؟
اشتباه گفتن اسم بازیکنا به کنار
یه بار گفت دخیا که رفتنش قطعی شده ! من نمی دونم تا اونجا که اطلاع دارم آخرین مصاحبه قبل بازی فن خال گفته بود نمی فروشیمش.
بعدشم گفت احتمال داره پدرو به یونایتد بپیونده !!!!!!!! این مگه نرفت چلسی ؟
خب عزیز من می خوای بیای گزارش کنی یکم وجدان کاری داشته باش 2 تا خبر بخون ...
بازی دیروز من یاد بازی های فصل قبل انداخت که هر تیمی جلو ما بسته بازی میکرد به مشکل برمیخوردیم مثل بازی با ساهتمپتون در اولد ترافورد که کل بازی دست ما بود و موقعیت های زیادی داشتیم و ساهتمپتون با یک شوت در چارچوب و سر یک ضد حمله یک گل به ما زد و بازی 1.0 باختیم که اگه دیروز اون ضد حمله نیوکاسل گل میشد دقیقا همون سناریو برا تیم تکرار میشد این بازی هم که خبری از اشلی یانگ و هررا دو تا از بهترین بازیکنای یونایتد در فصل قبل در ترکیب اصلی نبود و حتمن فن خال میخواد هررا و اشلی یانگ دوباره خودشون به این مربی ثابت کنن تا جایی بهش در ترکیب اصلی تیم بده - واقعن درک کردن فن خال و فلسفه بازی روی مخش خیلی کار سختیه بهترین بازیکن فینال چمپیونز لیگ 2سال قبل که بهش دادیم اینقد پستش عوض کرد و محدود کرد بازیش فراریش داد اینم وضعیت امسال هر کس فهمید این 2نفر چرا تو ترکیب اصلی نیستن به ما هم بگه
خط حمله تیم در بدترین وضعیت چند سال اخیرش قرار داره با افت محسوسی که رونی کرده به ویلسون و چیچا هم در بازیهای حساس و بزرگ فصل اعتباری نیست اگه مهاجم جذب نکنن از همین الان مشخصه چه سرنوشتی در آخر فصل در انتظار فن خاله - هنوز توجیه نشده انگار اینجا لیگ با کیفیت هلند نیست که به سادگی آب خوردن قهرمانی توش آورد لیگ انگلیسه
کاری به مصاحبه های فن خال که فقط خودش ازش سر در میاره هم ندارم
Last edited by clau; 23-08-2015 at 19:13.
البته اگه نیاز هم باشه نمیاد مستقیما بگه ما میخواهیم مهاجم بخریم که بعد باز قیمتهای مهاجمان کاذب بره بالا.یک روز قبل از امضای قرارداد با منچستر،فن خال گفته بود هیچ مذاکره ای باهم نداشته ایم!اگه فن خال اعتقاد داره که به مهاجم نیاز نداره خب به عنوان سرمربی قطعا مختار هست و امیدوارم بعدا بتونه جواب هواداران و باشگاه رو بده ! این فصل دیگه فصلی نیست که عدم نتیجه گیری به هر دلیلی رو تحمل کنیم !
مدیریت صحیح لازمه و فکر میکنم این صحبتها هم برای همین بوده.هنوز 8 روز تا پایان نقل و انتقالات باقی مانده و صعود منچستر به لیگ قهرمانان هم قطعی نشده که مطمئنا تاثیر زیادی در روند نقل و انتقالات خواهد داشت.
امسال رقابت در خط میانی خیلی زیاده و با توجه به بازیکنان فعلی،نیمکت نشینی این بازیکنان چیز عجیبی نیست.الان در مقطعی هستیم که امتیاز گرفتن از هر چیز دیگه مهمتره و نمیشه ریسک کرد.در ادامه و بخصوص در مقاطعی که بازیهای فشرده ای داریم میشه از باقی بازیکنان هم استفاده کرد.این بازی هم که خبری از اشلی یانگ و هررا دو تا از بهترین بازیکنای یونایتد در فصل قبل در ترکیب اصلی نبود و حتمن فن خال میخواد هررا و اشلی یانگ دوباره خودشون به این مربی ثابت کنن تا جایی بهش در ترکیب اصلی تیم بده
الان بین دیپای و یانگ مسلما دیپای انتخاب اول خواهد بود که یکی از مزیتهاش نسبت به یانگ،شم گلزنی اش هست.در میانه زمین هم،شواینی و اشنایدرلین که خصوصیات دفاعی بیشتری نسبت به هررا دارند در الویت هستند و برای پشت مهاجم هم که فعلا یانوزای و ماتا جلوی هررا هستند.
دوست عزیز واقعا امروز پدرو برای ما ابدا موثر نبود![]()
یکی از بهترین بازی هایی بود که از پدرو تا حالا دیده بودم . دیگه قرار نیست وقتی بازیکنی که یک ماهه دنبالشین و نیومد تو تیمتون این طور دنبالش صحفه بزارین
هر چند که منچستر هم بازیکن های خوبی گرفته و امسال مدعی هستش
سلام![]()
فن خال واقعا یک دندگی های خودش را داره و چه بخواهیم و چه نخواهیم این جزئی از ذات این آدمه و جالب اینکه این لجبازی ها و پیروی از منطق خودش انصافا یه جاهایی هم ختم به افتخارات بزرگی شده . بالاخره باید قبول کرد این آدم هم این مدلیه و سبک کاریش همینه . و انصافا یه جاهایی نتایج استثنایی ای هم گرفته ، سوم شدن هلند در جام جهانی و اون 2 برد تاریخی اسپانیا و برزیل و تحقیر شدن اون 2 تا تیم ( هر چند خب تو یکی 2 بازی بازی تیم رو مخ بود) . یا قهرمانی آژاکس در سال 95 و نایب قهرمانی اون تیم در سال 96 در اروپا !
یا همین لیگ هلندی که به نظرم با توجه به هزینه ای که در اون می شه و در قیاس با سیار لیگ ها نه تنها کیفیت پایینی داره ، بلکه نسبت هزینه و کیفیت رو وقتی بسنجیم از خیلی از لیگ ها هم به مراتب بهتر هستش ، فن خال همین لیگ رو با تیم AZ تونسته فتح کنه که در حضور تیم های آژاکس ، آیندهوون ، فاینورد و توئنته کار بسیار بزرگی بوده.هنوز توجیه نشده انگار اینجا لیگ با کیفیت هلند نیست که به سادگی آب خوردن قهرمانی توش آورد
یه چیزی که به نظر می رسه اینه که این آدم قطعا نه می خواد خودش رو ضایع کنه و هم اینکه یه چیزی هایی رو می دونه که شاید ما ازش بی خبریم ، بالاخره یه چیزی هست ، وگرنه یه همچین سرمربی بزرگی نمیاد خودش و این تیم بسیار بزرگ رو ضایع کنه. مویس شاید کم تجربه و کم افتخار بود ، اما این مورد انصافا در مورد فن خال صدق نمی کنه. فقط اگه یه مهاجم بخریم خوب می شه .
چند صفحه ی قبل رو حتما بخون عزیز ، فکر می کنم کمتر کسی از اومدن این بازیکن استقبال کرده باشه ، اگه بده واسه شماس ، اگه خوبه هم که مبارکتون باشه ، فقط امیدوارم به سرنوشت دی بروین ، شرله و ... دچار نشه .یکی از بهترین بازی هایی بود که از پدرو تا حالا دیده بودم . دیگه قرار نیست وقتی بازیکنی که یک ماهه دنبالشین و نیومد تو تیمتون این طور دنبالش صحفه بزارین
Last edited by Hamid Hamid; 23-08-2015 at 21:06.
در ادامه بررسی بازیکنان 5 تیم مدعی این فصل یگ جزیره و بعد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در این پست مدافعان رو بررسی می کنیم.
آمار مدافعان این پنج تیم با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شرح زیر هست:
از نظر میانگین سنی آمار بدین ترتیب هست : منچستر یونایند 24.1 (با در نظرگیری بلیند)، لیورپول 25.3، آرسنال 25.8، چلسی 26.6، منچستر سیتی 28.3
لیورپول در خط دفاع 3 ورودی داشته که در بین سایر تیم ها بیشترین تغییر رو داشته. جوان بودن خط دفاع رو معمولا میشه به دو تا فاکتور ارتباط داد؛ یکی تجربه و دیگری دوندگی. جوان بودن خط دفاع منچستر از نظر تجربه می تونه در مقایسه با سایر تیم ها مشکل ساز بشه (اگه اوتامندی الان بجای سیتی در یونایتد بود فکر کنم خط دفاع از هر نظر بی نقص بود !). اما این خط دفاع هماهنگی خوبی داره و اگه رومرو به عنوان دروازه بان اول با خط دفاع کاملا هماهنگ بشه میشه امید داشت ضعف تجربه از نظر نداشتن یه مدافع رهبر جبران بشه. هر چند اضافه شدن بلیند بار تجربه خط دفاع رو بالا برده. یکی از ضعف های بلیند هم قد کوتاهش در مقایسه با سایر مدافعان وسط هست.
با در نظرگیری مجموع آمارها میشه نتیجه گیری کرد که خط دفاع منچستر سیتی و چلسی بیشترین ثبات رو داره و اضافه شدن اوتامندی به سیتی خط دفاع این تیم رو بیش از پیش قوی کرده ! تا اینجای فصل که خط دفاع چلسی ضعیف عمل کرده.
همچنین آمار مصدومیت های مدافعان یونایتد و لیورپول قابل تامل هست.
از نظر میانگین قدی آمار بدین ترتیب هست : چلسی 185.3، یونایتد 185.1، آرسنال و لیورپول 183.2، سیتی 182.6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)