کلا تو این سریال تیکه کلام ها و توهین هایی که به کار می برن خیلی هاشون جدید هستش.
از این نظر نویسنده خیلی عالی کار کرده.
کلا تو این سریال تیکه کلام ها و توهین هایی که به کار می برن خیلی هاشون جدید هستش.
از این نظر نویسنده خیلی عالی کار کرده.
كلا نبوغ بي بديلي در مشنگ فرض كردن مخاطب ديده ميشه! از اين حيث دست 5 كيلومتر تا به درك و ...بسته!
اینا دارن به معتادها اموزش میدن که اگر پلیسی نزدیکشون شد سریع امپول ایدزیشونو بچپونن تو بدن پلیس بدبخت که ایدز بگیره ...... خانوادش بدبخت بشن .
واقعا برای این فیلم باید تاسف خورد .....
برای تشخیص آزمایش ایدز باید حتما 6 هفته گذشته باشه تا انتی بادی ها قابل شناسایی باشه و الایزا نتیجش قابل قبول باشه البته بین 2 تا 4 هفته میتوان آزمایش آنتی ژن p24 رو انجام داد .
برای تشخیص زودتر باید بعد 1 هفته آزمایش PCR انجام بده .
بعد از 1 روز ، الایزا نتیجه 100 درصد قابل قبولی نداره .
آزمایش الایزا بعد از 8 هفته در 99 درصد قابل قبول هست .
من با نظرت موافقم .اینا دارن به معتادها اموزش میدن که اگر پلیسی نزدیکشون شد سریع امپول ایدزیشونو بچپونن تو بدن پلیس بدبخت که ایدز بگیره ...... خانوادش بدبخت بشن .
واقعا برای این فیلم باید تاسف خورد .....
میدونی داستان چیه ، ماها جنبه نداریم . قبول کن از امروز یه عده سرنگ تو جیبشون میزارن برا همچین مواقعی !
بعضی چیزها را نباید نشان داد
من میدونم ایدز اخرش به طاها هم سرایت میکنه ......![]()
داره داداش ! با شناسنامه ي اون بود كه دخترشون رو به جاي باران جا زدن ديگه !
در كل مشكل اصلي بيشتر سريال هاي ايراني هيجاني اينه كه نويسنده ها 40 قسمت مردم رو پي خودشون با كش دادن بيخود داستان ميكشونن كه در نهايت تو همون يه قسمت آخر حرفشون رو بزنن و كل 40 قسمت و هيجان رو تو همون قسمت آخر تموم كنن ! اونم نه توه 40 دقيقه بلكه تو 5 دقيقه ي آخر قسمت آخر !
خوب اين اشتباهه .. شما چرا هر قسمت با حل كردن يكي از معما ها و مشكلات داستان نميتوني بهش هيجان بدي ؟ چرا همه ي شوك سريال بايد بمونه براي قسمت آخر ؟
گند بگیرن بابا این سریال مزخرفو.
آخه تا کی میخوان کش بدن...
بابا این پیشنهاد و انتقادی که میذارن اینهمه واسشون مینویسیم چرا اصلا اهمیت نمیدن خب؟؟؟
چقد سریال های دو زاری باید ببینیم ازین تلویزیون...
یه داستان آبکی رو چند ماه دیگه میخوان کش بدن من نمیدونم والا...
آقا : اینقدر این موضوع رو کش ندیدگند بگیرن بابا این سریال مزخرفو.
آخه تا کی میخوان کش بدن...
بابا این پیشنهاد و انتقادی که میذارن اینهمه واسشون مینویسیم چرا اصلا اهمیت نمیدن خب؟؟؟
چقد سریال های دو زاری باید ببینیم ازین تلویزیون...
یه داستان آبکی رو چند ماه دیگه میخوان کش بدن من نمیدونم والا...![]()
مجبور كه نيستي عزيز نبين خوب
خیلی دلم برای کیانوش سوخت حقش نبود بمیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)