تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 53 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من قصد خرید 47 sony w804 را دارم، میخاستم بپرسم: درحالی که در تهران این محصول 3800 قیمتشه و فروشنده میگه از بانه آورده و فقط 150 کرایه بار بهش اضافه کرده، یعنی قیمت در بانه 3800-150=3650 هست؟! چون من قصد خرید از بانه دارم و فکر میکنم اگه خودم برم و بخرم خیلی ارزونتر باشه. درسته؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.[/QUOTE]
    Last edited by mrhamed; 28-11-2013 at 14:29.

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

دوستان تا حالا کسی تصویر تلویزون سونیw800 با ال جی la86000 رو مقایسه کرده کدوم سرتره؟؟؟میخوایم یه 47 بگریم .دوستانی که مدل سونی رو دارن میشه بگن کیفت تصویر دوبعدیش چجوریه؟؟منو فارسی داره یا نه؟
    Last edited by bi poli; 28-11-2013 at 23:05.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

من قصد خرید 47 sony w804 را دارم، میخاستم بپرسم: درحالی که در تهران این محصول 3800 قیمتشه و فروشنده میگه از بانه آورده و فقط 150 کرایه بار بهش اضافه کرده، یعنی قیمت در بانه 3800-150=3650 هست؟! چون من قصد خرید از بانه دارم و فکر میکنم اگه خودم برم و بخرم خیلی ارزونتر باشه. درسته؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.
    [/QUOTE]

دوست عزیز اگه خودتون ماشین دارین که هیچ.. ولی اگه میخوای با حمل و نقل عمومی بری بهتره که همون تهران بخری..من خودم سنندج هستم .سال گذشته که میخواستیم یه مقدار شیشه دکور به اندازه یک تلویزیون 42 اینچ بفرستیم بانه 40 هزار تومان ازمون گرفتن اونم تازه با هزار منت..تازه ماشینی که وسیله رو قبول کرد یک اتوبوس قدیمی بود و به بار هم اسیب زده بود.در مورد خرید از بانه هم باید بگم که اگه به یک سایت بانه ای مراجعه کنی و به شماره تماسی که تو سایت هست تلفن بزنی، میتونی پایین ترین قیمت محصول رو بپرسی و اگه ارزش داشت بعدش بری بخریش..ومهم تر اینکه اون قیمت همکاره بود نه مشتری واسه همین هیچ وقت با اون قیمت به شما نمی دن. من تو سنندج دیروز قیمت کردم بهم گفتن4 میلیون.فروشنده تهرانی ، که خیلی با انصاف تر بوده.

4. این کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز اگه خودتون ماشین دارین که هیچ.. ولی اگه میخوای با حمل و نقل عمومی بری بهتره که همون تهران بخری..من خودم سنندج هستم .سال گذشته که میخواستیم یه مقدار شیشه دکور به اندازه یک تلویزیون 42 اینچ بفرستیم بانه 40 هزار تومان ازمون گرفتن اونم تازه با هزار منت..تازه ماشینی که وسیله رو قبول کرد یک اتوبوس قدیمی بود و به بار هم اسیب زده بود.در مورد خرید از بانه هم باید بگم که اگه به یک سایت بانه ای مراجعه کنی و به شماره تماسی که تو سایت هست تلفن بزنی، میتونی پایین ترین قیمت محصول رو بپرسی و اگه ارزش داشت بعدش بری بخریش..ومهم تر اینکه اون قیمت همکاره بود نه مشتری واسه همین هیچ وقت با اون قیمت به شما نمی دن. من تو سنندج دیروز قیمت کردم بهم گفتن4 میلیون.فروشنده تهرانی ، که خیلی با انصاف تر بوده.
    با تشکر از جوابتون ولی اگر حتی 100 هزار تومان هم کرایه بدهم و اگر مثلن تفاوت قیمت 1میلیون تومان باشد! همچنان مقرون بصرفه خواهد بود

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

با تشکر از جوابتون ولی اگر حتی 100 هزار تومان هم کرایه بدهم و اگر مثلن تفاوت قیمت 1میلیون تومان باشد! همچنان مقرون بصرفه خواهد بود
    یک میلیون تومان؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز تفاوتش در نهایت میتونه 200هزار باشه اونم اگه بهت بدن.(به سایت میهن مارکت برو متوجه میشی که من چی میگم اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قیمت جهانی w804 چیزی در حدود1100 دلاره.پس دلت رو خوش نکن. در ضمن باید بگم که من هم میخواستم یک 47 اینج این تلویزیون رو بخرم که حالا پشیمونم.به یه سایت خارجی مراجعه کردم کنتراستش 1000 بود(کنتراست واقعی نه داینامیک)در حالی که مدل ال جی 86000 کنتراستش 1130 بود.تازه عمق سطح مشکی سونی 0.20 کاندلابود که از سطح مشکی ال جی که 0.18 کاندلا هستش کمتره. اگه بخوام ال ای دی بگیرم مدل ال جی رو میگیرم. ولی تو اون سایت کمی گشتم و متوجه شدم کنتراست پلاسمای پانا st60 حدود5000 هزار بود و عمق مشکیش 0.03 کاندلا بود که این خیلی عالیه.واسه همین میخوام صبر کنم تا این مدل بیاد تو بانه.باید بدونی کنتراست f6400 سامی البته مدل پلاسماش تو اون سایت که اندازه گرفتن 3000 بوده. اگرم اون سایت رو خواستی ببینی بگو تا برات لینکش رو بزارم.

7. 2 کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یک میلیون تومان؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز تفاوتش در نهایت میتونه 200هزار باشه اونم اگه بهت بدن.(به سایت میهن مارکت برو متوجه میشی که من چی میگم اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قیمت جهانی w804 چیزی در حدود1100 دلاره.پس دلت رو خوش نکن. در ضمن باید بگم که من هم میخواستم یک 47 اینج این تلویزیون رو بخرم که حالا پشیمونم.به یه سایت خارجی مراجعه کردم کنتراستش 1000 بود(کنتراست واقعی نه داینامیک)در حالی که مدل ال جی 86000 کنتراستش 1130 بود.تازه عمق سطح مشکی سونی 0.20 کاندلابود که از سطح مشکی ال جی که 0.18 کاندلا هستش کمتره. اگه بخوام ال ای دی بگیرم مدل ال جی رو میگیرم. ولی تو اون سایت کمی گشتم و متوجه شدم کنتراست پلاسمای پانا st60 حدود5000 هزار بود و عمق مشکیش 0.03 کاندلا بود که این خیلی عالیه.واسه همین میخوام صبر کنم تا این مدل بیاد تو بانه.باید بدونی کنتراست f6400 سامی البته مدل پلاسماش تو اون سایت که اندازه گرفتن 3000 بوده. اگرم اون سایت رو خواستی ببینی بگو تا برات لینکش رو بزارم.
    ممنون از پاسختون + من خیلی از کلمات فنی که گفتین نمی شناسم...
    نمیدونم چرا تعجب کردین ولی اگه مثلن کالا 6 تومن باشه حتمن 1 تومن تفاوت داره + من با شخصی صحبت کردم که یکماه-نیم پیش w804 42 از بانه 3100 گرفته بود و میگفت تهران 3800 بوده و میگفت مرز بسته بود و کالا کمیاب و اگه مرز باز بود حتی 2800 هم میشده که بخره... پس میبینی که براحتی 1 میلیون تفاوت داشته + منطق هم همینو میگه که وقتی تو خیابان جمهوری w804 47 میدن 3800 خب پس حتمن 800 تومنش سوده.

با تشکر
    Last edited by mrhamed; 01-12-2013 at 20:58.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

ممنون از پاسختون + من خیلی از کلمات فنی که گفتین نمی شناسم...
    نمیدونم چرا تعجب کردین ولی اگه مثلن کالا 6 تومن باشه حتمن 1 تومن تفاوت داره + من با شخصی صحبت کردم که یکماه-نیم پیش w804 42 از بانه 3100 گرفته بود و میگفت تهران 3800 بوده و میگفت مرز بسته بود و کالا کمیاب و اگه مرز باز بود حتی 2800 هم میشده که بخره... پس میبینی که براحتی 1 میلیون تفاوت داشته + منطق هم همینو میگه که وقتی تو خیابان جمهوری w804 47 میدن 3800 خب پس حتمن 800 تومنش سوده.

با تشکر
    اگه قیمتی که گفتی درست باشه که من میرم و یک 55 اینج میخرم ولی اینطوری نیست .یه دوستی دارم که تو بانه هستش اگه شانس بیارم و سر کار نباشه بهش زنگ میزنم و ازش میخوام یه پرسو جوی بکنه.در مورد کنتراست باید بگم که این عدد هر چقدر بیشتر باشه کیفیت تصویر دو بعدی بهتری خواهی داشت مثلا تو این سایت که لینکش رو میزارم کنتراست w800 رو 1000 بدست اوردن در حالی که کنتراست مدل ال جی رو 1130 بدست اورده.در مورد عمق ساهی هم باید بگم که این عدد هر چقدر کوچکتر باشه رنگ سیاهی که پخش میشه سیاه تر هستش که رو کل تصویر تاثیر میزاره.مثلا مدل سونی 0.20 هستش ولی مال ال جی 0.18.در ضمن یادت باشه که اگه یه مشگلی برای تلویزیون سونی پیش بیاد قطعه براش پیدا نمیشه و میره قاطی باقالی ها.

مدل ال جی 86000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدل سونی 800 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی میخوای ازش برای ماه-واره استفاده کنی یا میخوای شبکه ملی رو ببینی؟این سوال خیلی مهمه...من با یه فروشنده ی بانه ی حرف زدم بهم مدل فیلیپس 8008 رو پیشنهاد داد و گفت ----- داخلی هم داره.
    Last edited by bi poli; 01-12-2013 at 22:45.

10. این کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگه قیمتی که گفتی درست باشه که من میرم و یک 55 اینج میخرم ولی اینطوری نیست .یه دوستی دارم که تو بانه هستش اگه شانس بیارم و سر کار نباشه بهش زنگ میزنم و ازش میخوام یه پرسو جوی بکنه.در مورد کنتراست باید بگم که این عدد هر چقدر بیشتر باشه کیفیت تصویر دو بعدی بهتری خواهی داشت مثلا تو این سایت که لینکش رو میزارم کنتراست w800 رو 1000 بدست اوردن در حالی که کنتراست مدل ال جی رو 1130 بدست اورده.در مورد عمق ساهی هم باید بگم که این عدد هر چقدر کوچکتر باشه رنگ سیاهی که پخش میشه سیاه تر هستش که رو کل تصویر تاثیر میزاره.مثلا مدل سونی 0.20 هستش ولی مال ال جی 0.18.در ضمن یادت باشه که اگه یه مشگلی برای تلویزیون سونی پیش بیاد قطعه براش پیدا نمیشه و میره قاطی باقالی ها.

مدل ال جی 86000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدل سونی 800 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی میخوای ازش برای ماه-واره استفاده کنی یا میخوای شبکه ملی رو ببینی؟این سوال خیلی مهمه...من با یه فروشنده ی بانه ی حرف زدم بهم مدل فیلیپس 8008 رو پیشنهاد داد و گفت ----- داخلی هم داره.
    سلام
    ممنون از جواب های شما...
    نه یه گیرنده قدیمی sd دارم و اونقدرا وقت تماشاهم نیست + پ.ا.ر.ازیت هم که خیلی شدیده :( من بیشتر قصد تماشای فیلم توسط usb دارم.
    طبق جستجویی که من کردم متوجه شدم بهترینهای تکنولوژی تولید صفحه نمایش درحال حاضر sony و samsung هستند. البته هنوز تصویر سونی w و یا الجی 8600 رو ندیدم و البته آنچنان هم متخصص نیستم که...
    در مورد Phillips 8008 هم توی یکی از تالارها فردی پیشنهاد داده بود و تاجایی که یادمه حتی گفته بود که هم سامسونگ داشته هم سونی و برای پدرشون Phillips گرفته و از هردو بهتر بوده! حالا شما که سررشته دارین و ریزبین هستین Phillips 8008 چه مزیتهای فنی دیگه ای داره؟ ( من شماره تماسمو براتون پ.خ میکنم اگه مایل بودین sms بدین خودم تماس میگیرم+خدارو چه دیدی شاید قسمت شد باهم رفتیم )

باتشکر

داره خودمونی میشه ice-man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی میدونه قیمت دوربین اسکایپ سونی برای w804 چنده(تهران یا بانه)

در آغاز فعالیت سعید چریک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام بچه ها
    من چند روز پیش این پرسش رو پرسیدم ولی کسی کمکم نکرد و حالا دوباره میپرسم
    آیا مشکل زیرنویس فارسی w800 a قابل حل شدن هست یانه؟
    لطفا راهنمایی کنید
    یاعلی مدد

14. این کاربر از سعید چریک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •