این سری هم فک کنم بتونه موفقیتای سری دوم رو تکرار کنه ... با یه بازیه متفاوت و جذاب و جالب طرفیم....خوشم میاد تو این بازار تکراری و تقلیدی یه بازیه متفاوت میبنم !
این سری هم فک کنم بتونه موفقیتای سری دوم رو تکرار کنه ... با یه بازیه متفاوت و جذاب و جالب طرفیم....خوشم میاد تو این بازار تکراری و تقلیدی یه بازیه متفاوت میبنم !
جالبه که همچنان و با وجود سلاح های گرم ، شخصیت اصلی از اسلحه گرم استفاده می کنه و جنگ تن به تن.
اصول خودش رو حفظ کرده همچنان این بازی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از چهره ی کانر یه عکس بی پده دارید بزارید بینیم به پای اتزیو میرسه حیبتش!![]()
به نظر من بیشتر به الطایر شبیه تا اتزیو ...
بابا از کجا فهمیدیییییییییییییییییییی یییییییی! به ما ام عکس بدید اگه دارید !
من تواین عکسا که به جوونی هردو شون شبیهش کردم!![]()
الطیر خیلی با ابهت تر از ازیو بود
به نظرم کانر از جفتشون خفن تره![]()
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
تریلرش خیلی قشنگ بود چیزی که بیشتر از همه بهم فاز داد اون صحنه کشتنش روی اسب بود
با این حساب بازی باید ازسری های قبلی خودش یکم سخت تر باشه اگه مثل این تریلری که دیدیم یک لشگر دور آدم بگیرن![]()
Last edited by clau; 15-05-2012 at 22:49.
دارم لیک های تریلر جدیدش را آماده میکنم
چند لحظه دیگه میگذارمشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)