میراث bungie در دستان 343
من از اول کارم تا الان هر جا بحث Halo و اجدادش بوده به حد کافی در روزهای گذشته از پیشینه این بازیو این که چه طور سرامد شده و چگونه بوده که تاپ شده تا تونستم توضیحات زیادی دادم برا همین اینجا مختصری میکنم بر نتیجه ای که من از این بازی گرفتم بعد تموم کردن بازی که الان اواخر دور دوم هستم
'گیم پلی..:
این بازی حتا اگه هیچ تغییری در گیم پلی خودش ایجاد نکنه باز هم انقدر متنوع و جذابیت داره که باعث میشه همیشه از بازی کردنش لذت ببری و Halo 4 باز هم ثابت کرد که این ارزش در این سری باقی مونده و جذابیت بالایی داره
گیم پلی بازی واقعا زیباست ، تنوع بالایی داره و احساس روند تکراری رو اصلا نمی کنی لوکیشن ها و ادوات داخل بازی به همراه وسایل نقلیه ای که درش هست مخصوصا Mantis که این بار به بازی اضافه شده خیلی خیلی هیجان بازی رو افزایش داده توازن فوق العاده قدرت بین شخصیت اصلی و دشمنان بازی به وضوح دیده میشه و چیدمان هر چیزی از کوچکترین عنصر گیم پلی تا بزرگترینش عالی هستن و ایرادی اصلا نمیشه بهش گرفت
تنها نکته ای که من بیشتر توجهم رو جلب کرد این که کلیت گیم پلی انگار یک روند تکراری مراحل Reach رو داشت و یک سیستم رفتن از نقطه A به نقطه B بود که کمی در اواخر بازی بیش از حد شد با این حال همین روند هم به هیچ وجه از ارزش های گیم پلی بازی کم نکرد...
امتیاز...: 10
موسیقی و صدا...: از همون منو اغازین بازی تا انتهای ان از موسیقی بی نهایت زیبای بازی فوق العاده لذت خواهید برد اصلا وضعیت موسیقی بازی طوریه که نمیشه سریع رد شد و ادم دوست داره تا برخی اوقات بایسته و فقط گوش کنه
موسیقی حماسی گونه با ترکیب بندی چند تم از نت های استاد موسیقی این سری یعنی Martin O'Donnell که مو به تن ادم سیخ می کرد رو به بازی تزریق کردن
صدای گذاری بازی هم جای خود داره که از همون ابتدا از صدای زیبای شخصیت زیباتر از خودش رییس چیف هست که کلمه به کلمه حرف زدن این شخصیت هر گیمری رو شیفته خودش میکنه
باز تنها نکته منفی که در این بخش احساس کردم این بود که کارهای مارتین یک فضای متفاوتی داشت
امتیاز...: 10
داستان...: نیازی به داستانی نیست وقتی مسترچیف هست ان هم در کنار کورتانا ، کم و بیش میدونیم که بعد از 4 سال سرگردانی کورتانا چیف رو به دلایلی از خواب چند ساله بیدار میکنه و خبرهایی به او میده که در این بین کورتانا یک هوش مصنوعی که مدت زمانی برای طول عمر خود دارد و این زمان.....
نمیشه زیاد بیان کرد فقط باید بگم روایت و داستان بازی بینهایت زیباست سرشار از دیالوگ های عالی و پراحساس که احساس چند باره تموم کردن بازی رو دو چندان میکنه این در حالیه که صحنه های سینماتیک بازی بسیار زیاد و فوق العاده عالی کار شده
فقط تنها نکته ای که احساس کردم این بود که این بار داستان بازی بیشتر چنبه شخصی به خودش گرفته بود چون هیلو برای نجات دنیا و مردم بنا شده
امتیاز...: 9.5
گرافیک...:
یکی از بهترین گرافیک های کنسول X360 رو میتونیم ببینیم مسترچیف یکی از پرجزییات ترین طراحی های خودش رو در اختیار داره در کنار نورپردازی های بسیار پویا ، محیط هایی وسیع و فیزیکی قابل قبول بدون هیچ گونه افت فریمی که با یکی از بهترین طراحی های محیط و لوکیشن ها در بازی روبرو هستیم تکسچرهایی زیبا و محیطهایی سرشار از ابجکت های فراوان
فقط کمی مشکل دیر لود شدن چند لحظه ای بافت ها ، یک مقدار تکسچرها و بافت های بی کیفیت همراه با یک دست بودن برخی طراحی ها در اکثر لوکیشن ها اما باز بسیار زیبا که فضای درون کهکشان رو این بار از دید چیف لذت بخش تر میشه ببینیم
امتیاز...: 8.8
درسته بازی فوق العاده زیبا بود اما جای خالی bungie رو بدجوری احساس میکنم بانجی هر بار یک مدل خیلی متفاوت از نسخه قبلی رو اارئه میداد در کل 343 نشون داد که به خوبی توانست این میراث گران بها رو با بهترین کیفیت لازم برای ما Halo بازها به ارمغان بیاره و جای تحسین داره
نها نکته خیلی خیلی منفی بازی این هستش که دیگه حسی برای عناوین دیگر تا مدت ها نخواهی داشت و خودت رو غنی از Game میبینی
امتیاز کل...: 9.6
شاهکار