تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 25 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی F.C. Internazionale Milano | نراتزوری ها

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دیه گو فورلان: مشکلی برای پر کردن جای اتوئو ندارم
    فورلان در آخیرن روزهای بازار نقل و انتقالات با قراردادی دوساله از اتلتیکو مادرید به اینتر پیوست و به این ترتیب جای اتوئو را پر کرد که راهی آنژی ماخاچ قلعه شده است

سایت گل - دیه گو فورلان، مهاجم جدید اینتر، اعلام کرد مشکلی برای پر کردن جای خالی ساموئل اتوئو ندارد.

فورلان در آخیرن روزهای بازار نقل و انتقالات با قراردادی دوساله از اتلتیکو مادرید به اینتر پیوست و به این ترتیب جای اتوئو را پر کرد که راهی آنژی ماخاچ قلعه شده است.

این مهاجم اروگوئه ای در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مقایسه با اتوئو؟ این مسئله برای من مشکل ساز نیست. اتوئو بازیکن بزرگی است اما زندگی ادامه دارد.

من می خواهم برای تیم خوب کار کنم و کمک کنم تا به پیروزی برسد. می خواهم خودم را در سری آ نشان دهم. این لیگ، لیگ بسیار دشواری است.

این بهترین فرصت برای من است وموراتی این فرصت را برای من فراهم کرده است."

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

موراتی: خیلی خوشحالم

اختصاصی Inter.ir - ماسیمو موراتی در حالی که بسیاری از طرفداران اینتر از او به دلیل عملکرد بد در فصل نقل و انتقلات دل خوشی نداشتند، این روزها دوباره به مرد محبوب اینتری ها تبدیل شده است.

"این یک مبارزه نقل و انتقالاتی مفید بود. زاراته یک مهاجم وسیع است که ما همچین بازیکنی را نداشتیم. فورلان بازیکنی با کلاس جهانیست که محبوب تماشاگران می شود. اسنایدر نیز با ما ماند چون خودش می خواست اینجا بماند. من از چند روز قبل به نتیجه کارها خوشبین بودم و حالا حتی بیش از پیش خوشحالم چرا که توانستیم تیمی پرقدرت را روانه بازی ها کنیم."

زاراته: اینتر انتخاب اولم بود

اختصاصی Inter.ir - زاراته خرید جدید اینترمیلان مصاحبه ای کوتاه را انجام داده که شما را از جزییات آن مطلع می کنیم.

"من بسیار خوشحالم که به این باشگاه پیوستم و نمی توانم صبر کنم تا خودم را در زمین تمرین ببینم. اینتر انتخاب اولم بود. ما کارهای سختی انجام دادیم تا به اینجا برسیم و می خواهم نشان بدهم که چه ارزشی دارم. من در تیم بزرگی قرار دارم. تعداد زیادی از آرژانتینی ها اینجا هستند؟ بله، و این برای من بسیار خوب است. به زودی با آنها صحبت خواهم کرد."

اینها سخنان زاراته پس از امضای قرارداد 4 ساله با اینتر بودند.

هردو خبر به نقل از:
    کد:

پولی: در مادرید حضور داشتم

اختصاصی Inter.ir - امروز نخستین روز پولی در مرکز ورزشی آنجلو موراتی بود. اینها سخنان پولی با inter channel هستند.

"من بسیار هیجان زده هستتم از این که در اینتر هستم، واقعا هیجان زده هستم." پولی نگاهی به پوسترهای قهرمانی های سه گانه کرد و گفت:" من در مادرید بودم وقتی اینتر قهرمان شد. من برای تماشای بازی به مادرید رفته بودم. آن زمان بسیار هیجان انگیز و آن بازی واقعا بازی رویایی بود. چرا آنجا بودم؟ چون در آن زمان نیز من اینتر را دنبال می کردم. همیشه در قلبم جایی برای آنها داشتم. شاید این سرنوشت بود...آن شب منظره ای فوتبالی در مادرید بود."

" می دانم که حالا در تیم بزرگی هستم و این باعث افتخار من است. هر چه در توان دارم را به کار می گیرم تا لیاقت پوشیدن این پیراهن را پیدا کنم. امیدوارم کارها به خوبی پیش برود تا بتوانم به زودی به ترکیب تیم برسم. از فردا می توانم دوباره آهسته دویدن را شروع کنم. می روم تا سخت کوشی و فداکاری را در آن بگنجانم."

" از باشگاه سابقم نیز تشکر می کنم که فرصت بازی در سری آ و همچنین گرفتن جایگاهی در تیم ملی را به من داد."

اینها سخنان آندره در گفت و گو با شبکه اینتر بودند.

به نقل از:
    کد:

فورلان: یک لحظه مهم

اختصاصی Inter.ir - متنی از مصاحبه جدید فورلان، مهاجم جدید نراتزوری منتشر شده است که آن را در اختیار شما می گذاریم و امیدواریم از آن لذت ببرید.

" کمی هم ایتالیایی صحبت می کنم. وقتی کوچکتر بودم این زبان را مطالعه کرده بودم ولی مقداری از آن را فراموش کرده ام. امیدوارم که دوباره و به زودی این زبان را فرا بگیرم. من عضو تیم خوبی شده ام. من کمی زبان ایتالیایی را می دانم و این می تواند در جا افتادن من در تیم به من کمک کند. بلد بودن ایتالیایی زندگی من را راحت تر می کند. خوشحالم که اینجا هستم. میلان شهر زیباییست و هواداران اینتر رویایی هستند."

فورلان گلهای حساسی را به ثمر رسانده است و قطعا گلهای حساس نیز در راه هستند. " می خواهم آنجایی بازی کنم که مربی به من می گوید. آیا آماده بازی در پستی خارج از پست اصلی خود هستم در صورتی که این کار به نفع تیم باشد همانطور که اتوو این کار را کرد؟ البته. من نقش هدف را در اروگوئه ندارم چون آنجا بازیکنان دیگری را داریم. همانطور که گفتم، من بیشتر نقش بازیسازی را دارم. همانطور که گفتم، خوشحالم و هرجا که مربی بگوید بازی می کنم."

" این یک لحظه حیاتی در طول دوران بازیگری من است. من بازیکن باتجربه و بالغی هستم. این احساس وقتی که در اینجا هستم خاص تر می شود. "

به نقل از:
    کد:

رسمي: سانتون به نيوکاسل پيوست
    رسمی: مدافع جوان اینتر، داویده سانتون با قرار دادی 5 ساله به باشگاه نیوکاسل یونایتد پیوست. مدیرعامل باشگاه نیوکاسل این انتقال را یک کودتا در باشگاهشان می داند و سانتون نیز از این انتقال و شانس بازی کردن در لیگ برتر خوشحال می باشد

اختصاصی Inter.ir - داویده سانتون به طور رسمی با قراردادی 5 ساله به نیوکاسل یونایتد پیوست. سانتون در این رابطه به خبرنگاران گفت: " من از پیوستن به نیوکاسل واقعا خوشحالم. شانس بازی در لیگ برتر و بازی جلوی 50 هزار تماشاگر آنقدر خوب بود که نمی توانستم آن را رد کنم. این باشگاه بلندپروازی است که می خواهد به جلو حرکت کند و من هم برای دستیابی به خواسته هایشان به آنها کمک می کنم"

این مدافع اینتر که هم توانایی بازی در بک راست و هم بک چپ را دارد، و در هر دو کناره به خوبی بازی می کند، عصر امروز با هزینه ی نا معلومی و با پیراهن شماره ی 3 به تیم نیوکاسل یونایتد پیوست.

مدیر باشگاه نیوکاسل خطاب به خبرنگاران گفت: " ما از آوردن داویده سانتون به نیوکاسل بسیار خوشحال هستیم. او یک بک چپ با کیفیت و بین المللی است و همچنین او به دفاع ما انعطاف پذیری می دهد.
    داویده سانتون یک پسر جوان است و یک امضای بزرگ برای ما و من مطمئن هستم که او به زودی به لیگ برتر عادت می کند"

زمانی به سانتون لقب (پائولو مالدینی جدید) داده بودند. وقتی که در 18 سالگی در اینتر و تیم ملی ایتالیا به شهرت رسیده بود. اگر چه در حال حاضر به تیم ملی زیر 21 سال ایتالیا دعوت شده است.

وب سایت رسمی باشگاه نیوکاسل یونایتد یک صفحه را به طور کامل به بازیکن جدید ایتالیایی خود اختصاص داده است.

مدیر عامل باشگاه نیوکاسل در رابطه با انتقال سانتون به خبرنگاران گفت: "امضای قرارداد با سانتون یک کودتای واقعی برای باشگاه ما می باشد. این ما را به آوردن بازیکنان با کیفیتی که سال های درخشانی پیش رویشان دارند متعهد می کند."

رسمی: کوچکا به اینتر؛ ویویانو به جنوآ
    رسمی: یوراج کوچکا اینتری شد! مذاکرات اینتر و جنوآ بالاخره به پایان رسید و معاوضه کوچکا و ایمیلیانو ویویانو، نتیجه آن بود. البته این انتقال در ماه ژانویه صورت خواهد گرفت

اختصاصی Inter.ir - انتقال یوراج کوچکا به اینتر و ایمیلیانو ویویانو به جنوآ به صورت رسمی تائید شد. البته این دو بازیکن فعلا در تیم های خود باقی خواهد ماند و معاوضه آنها در ماه ژاویه صورت می گیرد.

اینتر یک ماه برای قانع کردن جنوآ به فروش کوچکا در ماه آگوست تلاش کرد اما سران باشگاه جنوآ حاضر به فروش هافبک خود نشدند. اما اینتر هم اکنون موفق شده است که کوچکا را از جنوآ خریداری کند و در ماه ژانویه به آپیانو جنتیله بیاورد.

طی این توافق، ایمیلیانو ویویانو که از ناحیه رباط صلیبی دچار آسیب دیدگی شده است، پس از بهبودی کامل در ماه ژاویه به جنوآ خواهد رفت. البته انتقال این دروازبان جوان ایتالیایی به تیم جنوآ به صورت قرضی خواهد بود و اینتر همچنان مالک 50 درصد از قرارداد وی است.

ویویانو پیوستنش به جنوآ را تائید کرد و گفت: "من با جنوآ قرارداد امضا کردم. این انتقال به صورت قرضی است اما دوران ریکاوری را در میلانو سپری می کنم. در ماه ژانویه وقتی بهبود یافتم به جنوآ خواهم رفت. من بسیار هیجان زده هستم، چرا که با باشگاهی قرارداد امضام کرده ام که در وضعیت مصدومیت به من اعتماد کرده است."

فصل نقل و انتقالات تابستانی فردا ساعت 19 به وقت ایتالیا به پایان خواهد رسید. اینتر همچنان در بازار فعال است و احتمال دارد که رودریگو پالاشیو را به خدمت بگیرد. جزئیات کامل را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالعه کنید.

رسمی: ریواس اینتر را ترک کرد

اختصاصی Inter.ir - با توافق صورت گرفته بین مسئولان نراتزوری و نلسون ریواس ، این تیم و این بازیکن با یکدیگر قطع همکاری نمودند.قرارداد این بازیکن تا سی ام ماه ژوئن سال 2012 اعتبار داشت. برگه های مورد نیاز برای انجام اینکار صبح امروز به اداره لگا سری آ ارسال شده است.

این مدافع کلمبیایی در تابستان سال 2007 از تیم ریورپلاته آرژانتین به اینتر پیوست و در 28 بازی شامل 16 بازی در سری آ ، 4 بازی در رقابت های بین المللی و 8 بازی در سوپرکاپ و کوپا ایتالیا برای اینترمیلان به میدان رفت.

ریواس در مدت زمانی که با اینترمیلان قرارداد داشت بصورت قرضی در تیم های لیورنو ایتالیا و نپرو اوکراین نیز به میدان رفت.

تمام اعضای باشگاه آرزوی بهترین ها را برای نلسون دارند و امیدوارند در ادامه فعالیت ورزشی خود به موفقیت های بیشتری دست یابد.

سه خبر اخیر به نقل از:
    کد:

4. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فورلان نمی تواند در لیگ قهرمانان برای اینتر به میدان برود

سایت گل - دیه گو فورلان مهاجم اروگوئه ای اینتر که تابستان امسال از اتلتیکومادرید به این تیم پیوست به دلیل اینکه در لیگ اروپا با پیراهن تیم اسپانیایی به میدان رفته نمی تواند در لیگ قهرمانان برای اینتر به میدان برود.

فورلان در دیدار اتلتیکو مادرید مقابل تیم نروژی استورمس گورست در مرحله مقدماتی لیگ اروپا به میدان رفته است.

به این ترتیب و طبق قوانین یوفا او نمی تواند تا سال جدید در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا برای اینتر به میدان برود.

اینتر در گروه دوم رقابتهای لیگ قهرمانان با تیم های زسکا مسکو، لیل و ترابوزان اسپور همگروه شده است و باید از مائورو زاراته، دیه گو میلیتو و مهاجم 18 ساله و هلندی خود لوک کاستاییگنوس در این رقابتها استفاده کند.

فورلان 32 ساله چندی پیش با رقم 5 میلیون یورو از اتلتیکو مادرید جدا شد و به عنوان جانشین ساموئل اتوئو که به آنژی ماخاچ قلعه پیوست به اینتر آمد.

لینک منبع خبر:
    کد:

مارکو برانکا: اشنایدر از ماندن در اینتر خوشحال است
    اشنایدر اخیرا اعلام کرد در آستانه پیوستن به منچستریونایتد قرارداد داشت اما برانکا تاکید کرد که هیچ حرکتی برای این انتقال انجام نشد

سایت گل - مارکو برانکا، مدیر ورزشی اینتر اعلام کرد باشگاه های زیادی به دنبال به خدمت گرفتن وسلی اشنایدر، ستاره هلندی نرآتزوری بودند، اما این بازیکن دوست داشت در اینتر بماند.

اشنایدر اخیرا اعلام کرد در آستانه پیوستن به منچستریونایتد قرارداد داشت اما برانکا تاکید کرد که هیچ حرکتی برای این انتقال انجام نشد زیرا خود این ستاره هلندی دوست داشت در سن سیرو بماند.

برانکه در گفتگو با نشریه لا رپوبلیکا گفت:" پیشنهادهایی برای اشنایدر ارائه شد اما هیچ کدام از آنها چندان جدی نبود. علی رغم این پیشنهادها که از سوی باشگاه هایی به بزرگی اینتر ارائه شده بود، او از بودن در اینتر راضی است و دوست دارد اینجا بماند.

ما هم از اینکه او اینجا مانده و بازیکن بزرگی مانند او را در تیم مان داریم، خوشحالیم."

لینک منبع خبر:
    کد:

زاراته: وزنم را کم کرده ام و آماده درخشش با پیراهن اینتر هستم
    مهاجم جدید اینتر اعلام کرد می خواهد هر چه زودتر با پیراهن تیم جدیدش به میدان برود

سایت گل - مائورو زاراته مهاجم آرژانتینی و جدید باشگاه اینتر شایعات اضافه وزنش را رد کرد و اعلام کرد آماده است تمام انرژی اش را برای این تیم بگذارد.

زاراته 24 ساله در روز پایانی مهلت نقل و انتقالات به صورت قرضی از لاتزیو به اینتر پیوست.

او در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" وقتی به همراه دوستانم در آرژانتین بودم کمی اضافه وزن پیدا کردم اما در اردوی پیش فصل این اضافه وزن را از بین بردم و اکنون کاملا در شرایط بازی هستم."

با رفتن اتوئو از اینتر آنها دیه گو فورلان و مائورو زاراته را به خدمت گرفتند.

" اتوئو بازیکن بزرگی است اما در فصل جدید من و فورلان بازیکنانی کاملا متفاوت از او هستیم و امیدوارم بتوانیم عملکرد موثری در اینتر داشته باشیم."

لینک منبع خبر:
    کد:

مدیر لاتزیو: زاراته هر کاری کرد تا به اینتر برود
    مدیر فنی باشگاه لاتزیو با تمجید از تاثیرگذاری ستاره آرژانتینی درطول دوران حضورش دراین باشگاه به این نکته اشاره کرد که زاراته در فکر چالش بزرگتری بود

سایت گل - ایگلی تاره، مدیر ورزشی باشگاه لاتزیو در صحبتهایی اعلام کرد که مائورو زاراته تمام تلاشش را برای انتقال به اینتر به کار گرفت

این ستاره 24 ساله با امضای قراردادی قرضی و در آخرین روز بازار نقل و انتقالات تابستانی به اینتر منتقل شد. این در حالی بود که لاتزیو در بازار تابستانی میروسلاو کلوزه و جبرئیل سیسه را به خدمت گرفته بود و ازهمین رو زاراته جایی برای خود در ترکیب تیمش نمی دید.

تاره در این باره به کوریره دلوسپورت گفت:« این بازیکن می خواست تا به تیم بزرگی برود و واقعیت این است که تمام تلاشش را به کار گرفت تا به اینتر برود.»

البته او درادامه صحبتهایش به تمجید از این ستاره آرژانتینی پرداخت و گفت:« زاراته بازیکن جوان و باکیفیتی است و بهترین ها را برایش آرزو می کنم. در طول سه سال او تمام تلاشش را به کار گرفت و می خواهم یک موضوع را شفاف مطرح کنم: این درست نیست که سران باشگاه و یا بازیکن دیگری او را به بیرون از لاتزیو راندند.سران لاتزیو با مشورت با مربی این تصمیم را گرفتند و با خواسته بازیکن توافق کردند. من ناامیدی هواداران رادرک می کنم. آنها حس می کنند که به آنها خیانت شده ولی می توانم بگویم که هر تصمیمی که ما می گیریم برای موفقیت گروه است.»

اینتر می تواند در پایان فصل زاراته را به صورت دائمی خریداری کند.

لینک منبع خبر:
    کد:

6. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اسنایدر: مورینیو به من گفت که دراینتر بمانم
    ستاره هلندی از دلیل نرفتنش به منچسترصحبت کرده و اعلام کرده که آقای خاص به او گفته که به اولدترافورد نرود

سایت گل - وسلی اسنایدر بازیساز هلندی باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که وقتی که ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید به او گفت که در سن سیرو بماند، تصمیم گرفته تا به اولدترافورد نرود

این ستاره 27 ساله هلندی در صحبتهایی اعلام کرد که مذاکراتی را با سران یونایتد برسر انتقالش به لیگ برتر داشته ؛ البته این انتقال هرگز انجام نشد و اکنون اسنایدر در صحبتهایی اعلام کرد که مورینیو در تصمیم گیری اش تاثیرگذار بوده

اسنایدر دراین باره به گاتزتا دلوسپورت گفت:« مورینیو به من زنگ زد و از من خواست تا در اینتر بمانم. او یک قلب اینتری دارد و از من خواست که بمانم. من بسیار خوشحالم که در اینتر ماندم، چون هیچ وقت نمی خواستم بروم و دیگر نمی خواهم در مورد منچستریونایتد صحبت کنم.»

ستاره هلندی درمورد روند مذاکراتش با یونایتد گفت:« مدیربرنامه هایم با من تماس گرفت و به من گفت که سران اینتر می خواهند تو را بفروشند.من با منچستریونایتد صحبت کرده ام. ولی بعد روند فروش اتوئو آغاز شد و اوضاع تغییر کرد.»

دراین میان کیا جورابچیان، مدیربرنامه های تبس در صحبتهایی اعلام کرده بود که سران سیتی آماده بودند تا با انتقال تبس به اینتر، اسنایدر را به خدمت بگیرند. ولی این ستاره هلندی دراین باره گفت:« منچسترسیتی؟ من هیچ چیزی دراین باره نمی دانم ولی از حضور دراینتر خوشحالم.من تا سال 2015 با اینتر قرارداد دارم ومی خواهم تاپایان قراردادم اینجا بمانم.»
    اینتر فصل جدید رقابتهای سری آ را یکشنبه آینده مقابل پلارمو آغاز خواهد کرد.

لینک منبع خبر:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ژولیو سسار: اسنایدر می تواند تفاوتها را برای اینتر رقم بزند
    دروازه بان برزیلی اینتر به اهمیت ستاره هلندی تیمش اشاره کرده است

سایت گل - ژولیو سسار، دروازه بان برزیلی اینتر از اینکه وسلی اسنایدر در بازار نقل و انتقالات تابستانی رختکن این تیم را ترک نکرده بسیار خوشحال است. او اعتقاد دارد که اسنایدر می تواند تفاوتها را در اینتر رقم بزند.

این درحالی است که در بازار نقل و انتقالات تابستانی صحبتهایش زیادی درمورد احتمال پیوستن وسلی اسنایدر به منچستریونایتد به گوش می رسید. ولی با جدایی ساموئل اتوئو از اینتر، ستاره سابق آژاکس در نهایت تصمیم گرفت تا در میلان بماند.

ژولیو سسار، دروازه بان اینتر اکنون در صحبتهایی که در گاتزتا دلوسپورت منتشر شده گفت:« از خوبی اسنایدر که در اینتر ماند متشکرم. او از آن دسته بازیکنانی اس او از آن دسته بازیکنانی است که می تواند تفاوتها را در هر تیمی رقم بزند. وسلی از نظر تکنیکی واقعا قوی است و برای تیم واقعا کاربردی است.»

دروازه بان اینتر ادامه داد:« خیلی ها می گویند که اینتر درتابستان امسال خیلی ضعیف شده است ولی من مخالف این صحبتم. برخی از بازیکنان رختکن تیم ما را ترک کردند ولی بازیکنان جدیدی به عنوان جایگزین های آنها به رختکن تیم آمده اند.اینتر هنوز هم تیم قدرتمندی است. اکثر بازیکنان تیم همان بازیکنان فصل گذشته هستند و ما مربی جدیدی با ایده ها و عقاید جدید داریم.»

اولین دیدار اینتر در فصل جدید رقابتهای سری آ، دیداری خارج از خانه مقابل پالرمو خواهد بود که روز یازدهم سپتامبر برگزار می شود.

لینک منبع خبر:
    کد:

یادداشت روز: سهل انگاري عجيب اينتر؛ غيبت «فورلان» درچمپيونز
    دليل اين امر اين است که مهاجم اروگوئه اي با پيراهن اتلتيکو مادريد تيم سابقش در مرحله سوم ليگ اروپا مقابل حريف نروژي بازي کرده بود

سایت گل - باشگاه اينتر که براي شروع فصل جديد رقابت هاي باشگاهي ايتاليا لحظه شماري مي کند، بايد با اشتباه بزرگي که مسؤولان اين تيم در مورد ديه گو فورلان مرتکب شده اند، دررقابت هاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا کنار بيايد.
    فورلان که با هدف جايگزيني اتوئو خريداري شده، نمي تواند در اين رقابت ها تا اول ژانويه سال 2012 با پيراهن نراتزوري به ميدان رود. مديران باشگاه اينتر بعد از خرید او متوجه شدند که نمي توانند نام او را در فهرست اين تيم به يوفا ارائه دهند.
    دليل اين امر اين است که مهاجم اروگوئه اي با پيراهن اتلتيکو مادريد تيم سابقش در مرحله سوم ليگ اروپا مقابل حريف نروژي بازي کرده بود. اينکه اين سهل انگاري تقصير چه کسي است، مشخص نيست. برخي از مسؤولان اينتر اين اتفاق را يک اشتباه و آن را ناشي از يک سوتفاهم ساده که در اسپانيا براي مسؤولان تيم مادريدي ايجاد شده، مي دانند.
    اما ماده 18 يوفا در مورد اين اتفاق موضع کاملا مشخصي دارد. يک بازيکن اجازه ندارد در يکي از رقابت هاي وابسته به يوفا با يک تيم بازي کند و در رقابت هاي ديگر در همان فصل براي تيمي ديگر به ميدان رود. در شرايط استثنايي، بازيکني که در مراحل اول، دوم و سوم ليگ قهرمانان اروپا يا ليگ اروپا حضور داشته، حق بازي براي تيمي ديگر را در صورتي که تيم سابقش به مرحله گروهي هيچ کدام از اين رقابت ها صعود نکند، پيدا مي کند.
    اين شرايط در مورد پالرمو صدق مي کند و به همين دليل نوچرينو مي تواند براي اينتر درليگ قهرمانان بازي کند. اما در مورد فورلان شرايط متفاوت است براي اينکه اتلتيکو به مرحله بعدي صعود کرده است. شناخت قوانين از سوي مسؤولان اينتر مي توانست به حل اين مشکل کمک زيادي بکند و مسخره وعجيب دانستن قوانين يوفا و بحث درمورد آنها در واقع بي فايده است. حالا حتي مسؤولان نراتزوري شرايط را اين گونه توجيه مي کنند که فورلان هم چنين موضوعي را نمي دانسته و تقصير را گردن يکي از مديران باشگاه مي اندازند.
    در ايتاليا خيلي ها باشگاه مادريدي را مسؤول اين ناهماهنگي دانسته اند و معقتدند که اين باشگاه نسبت به اين موضوع بي اعتنايي نشان داده و وظيفه آنها مطلع کردن اينتر از اين شرايط بوده است.
    درحالي که اين موضوع جنجال زيادي در آپيانوجنتيله راه انداخته، خيلي از مسؤولان اينتر به منظور فرار از فشارهاي موجود، سعي در مخفي کردن خود دارند. برخي ديگر هم با اعتراف به اين اشتباه، آن را يک ضررغير قابل جبران به تيم مي دانند. ماسيمو موراتي به حدي بابت اين قضيه عصبي وناراحت است که هيچ صحبتي در اين رابطه نداشته و افراد نزديک به او معتقدند که رئيس اينتر به فکر در نظرگرفتن تنبيه و مجازات براي افراد مقصر و خاطيان است.
    *غافلگيري مهاجم اروگوئه اي
    17 آگوست گذشته ديه گو فورلان به مربي اتلتيکو گفته بود که به دليل درد پايش نمي توانسته در بازي روز بعد مقابل گيمارس در ليگ اروپا به ميدان رود. خيل مارين که در آن زمان شايعات متعدد در مورد احتمال انتقال مهاجم اروگوئه اي به تيم هاي ديگر را در روزنامه ها خوانده بود، نسبت به اين ادعاي فورلان مشکوک شد و نارضايتي خود را هم نسبت به اين بازيکن به خبرنگاران نشان داد.
    يک هفته بعد، مانسانو ، فورلان را براي بازي برگشت به اردوي تيم دعوت کرد. ولي فورلان با اعلام اينکه خيلي براي اين بازي تمرکز ندارد و به فکر انتقال به تيم ديگري است از مربي تيم براي بازي نکردن دراين مسابقه اجازه خواست. مانسانو به او مرخصي داده و گفته بود اگر قرار است از اين تيم برود، زودتر مسؤولان و او را درجريان اين موضوع بگذارد.
    فورلان در واقع با اين اقدام خود مي خواست که موقعيت حضور در رقابت هاي ليگ قهرمانان را از دست ندهد و اتلتيکو با ناراحتي اين خواسته او را پذيرفت. اما هيچ کس نمي دانست که گرفتاري او روز 28 جولاي گذشته زماني که در دقيقه 72 بازي مقابل تيم استرومسکو به زمين آمده بود، کامل شده بود.
    اتلتيکو به دليل رتبه هفتمي خود در رقابت هاي فصل قبل لاليگا مجبور به حضور در اين مرحله پيش حذفي ليگ اروپا شده بود. فورلان در بازي برگشت هم براي اين تيم بازي کرده بود. در آن زمان براي همه محرز بود که او يک سال ديگر در مادريد مي ماند و زماني که اينتر با او تماس گرفت، هيچ کس نه در مادريد و نه در ميلان به اين 2 مسابقه فکر نکرده بود. در مادريد مسؤولان اتلتيکو مطمئن بودند که اين بازي مشکلي براي فورلان ايجاد نمي کند وخود فورلان هم اطمينان داشت که اين مسابقه تاثيري در سرنوشت او در چمپيونزليگ نخواهد داشت.
    مهاجم اروگوئه اي بعد از اينکه متوجه شد حق بازي درليگ قهرمانان را ندارد، به شدت دلخور و ناراحت شده است. او درماه جولاي 4 پيشنهاد مختلف را تنها به اين دليل که به او امکان حضور و بازي درليگ قهرمانان را نمي دادند، رد کرده و با همين انگيزه اينتر را انتخاب کرده بود. حالا او چاره اي جز تشويق اينتر درمرحله گروهي و صبر کردن ندارد.

لینک منبع مقاله:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اشنایدر: شاید منچستری ها واقعا من را نمی خواستند
    بازیساز هلندی اینتر تایید کرد که قصد داشت در این تابستان به منچستریونایتد بپیوندد

سایت گل - وسلی اشنایدر، بازیساز اینتر، تایید کرد که قصد داشت در این تابستان به منچستریونایتد بپیوندد.

این ستاره هلندی اعلام کرد در آستانه ترک اینتر و آغاز یک زندگی جدید در انگلیس قرار داشت.

او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" یونایتد؟ من در آستانه پیوستن به آنها قرار داشتم. لحظاتی بود که من احساس می کردم به آنها نزدیک شده ام اما در نهایت اتفاقی رخ نداد.

با این وجود خوشحالم که در اینتر ماندم زیرا رئیس موراتی دوست نداشت من را بفروشد.

زمانی ها درها به روی من بسته شده بود، اینتر یک شانس دوباره به من داد. من احساس می کنم در خانه هستم و هرگز نمی خواهم از اینجا بروم.

نمی دانم چرا انتقالم به منچستریونایتد انجام نشد. شاید به این خاطر که آنها واقعا من را نمی خواستند."
    اشنایدر یکی از گزینه های جانشینی پل اسکولز در منچستریونایتد بود اما فرگوسن اخیرا اعلام کرد که این بازیکن هلندی جانشین مناسبی برای ستاره بازنشسته تیمش نبود.

لینک منبع خبر:
    کد:

فورلان: نمی دانستم که نمی توانم در لیگ قهرمانان برای اینتر بازی کنم
    ستاره سابق باشگاه اتلتیکومادرید نمی دانست که با پیوستن به اینتر قادر به همراهی این تیم در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نخواهد بود

سایت گل - دیگو فورلان، مهاجم اروگوئه ای باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که نمی دانست که به خاطر حضور در لیگ اروپا با پیراهن تیم سابقش،اتلتیکومادرید، قادر به همراهی اینتر در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا نخواهد بود.

فورلان بعد از انتقال به اینتر، سران نرآتزوری تلاش کردند تا نام این مهاجم اروگوئه ای را در لیست 25 بازیکن آماده شان برای رقابتهای اروپایی اعلام کنند ولی در نهایت مشخص شد که فورلان قادر به همراهی تیمش تا پایان رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا نخواهد بود. چرا که در دور سوم رقابتهای لیگ اروپا و در دیدار مقابل اشتروم گودست برای اتلتیکومادرید بازی کرده بود.

فورلان در صحبتهایی به رادیو اوندا سرو گفت:« واقعیت این است که من از قوانین یوفا آگاهی نداشتم. من پایه و اساس افکارم را بر مبنای آنچه پیش از این شنیده بودم قرار دادم. فکر می کردم با توجه به اینکه مقابل ویکتوریا گیماراش بازی نکرده ام، می توانم تیم جدیدم را در لیگ قهرمانان اروپا صحبت کنم. به همین خاطر هم با مسئولان اتلتیکو صحبت کردم تا مقابل گیماراش بازی نکنم.چون می دانستم که در مسیر پیوستن به اینتر هستم.»
    اینتر فصل جدید رقابتهای سری آ را با دیدار مقابل پالرمو در روز یکشنبه آغاز خواهد کرد.

لینک منبع خبر:
    کد:

اینتر به دنبال بازگرداندن لئوناردو
    ماسیمو موراتی رئیس اینتر که اختلافش با مارکو برانکا ادامه دارد در مورد بازگشت لئوناردو به اینتر با این مرد برزیلی مذاکره کرده است

سایت گل - باشگاه اینتر قصد دارد لئوناردو سرمربی اسبق خود و مدیر فنی فعلی پاری سن ژرمن را با سمتی مدیریتی به جمع خود بازگرداند.

لئوناردو تابستان امسال بعد از اینکه اینتر را قهرمان کوپا ایتالیا و نایب قهرمان سری آ کرد به مقصد پاری سن ژرمن ترک کرد.

او با باشگاه فرانسوی قراردادی با دستمزد سالیانه 2.5 میلیون یورو امضا کرد و جیان پیرو گاسپرینی هم جای او را روی نیمکت اینتر گرفت.

این در حالی است که اینتر راه را برای بازگشت این مربی برزیلی باز گذاشته است.

به نوشته روزنامه توتواسپورت ماسیمو موراتی رئیس اینتر در تماسی با لئوناردو از او خواسته به این تیم ایتالیایی بازگردد.

بازگشت سریع لئوناردو به اینتر کاملا بعید است اما غیرممکن نیست. روابط سرد و نه چندان خوب موراتی با مارکو برانکا شایعه رفتن برانکا و بازگشت لئوناردو را قوت بخشیده است.

تابستان امسال ساموئل اتوئو یکی از ستاره های اینتر این تیم را به مقصد آنژی ماخاچ قلعه ترک کرد و بسیاری معتقدند ناتوانایی برانکا در حفظ این مهاجم کامرونی باعث رفتن او از سن سیرو شد.

لینک منبع خبر:
    کد:

10. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

زانتی: گروهی هستیم که تمام جامهای قهرمانی را می خواهیم
    ستاره آرژانتینی اینتر نسبت به فصل پیش رو بسیارخوش بین است

سایت گل - خاویر زانتی، کاپیتان اینتر معتقد است که اگر تیمش بتواند از مصدومیتها فاصله بگیرد می تواند نبرد تمام عیاری را درایتالیا و اروپا پشت سربگذارد

اینتر فصل گذشته ناامید کننده ظاهر شد و عنوان قهرمانی اش در سری آ را تحویل میلان داد ودر لیگ قهرمانان اروپا هم در مرحله یک چهارم پایانی حذف شد

آنها بعد از جدایی ژوزه مورینیو از نیمکت هدایت تیمشان مربیان متعددی را تست کردند و اکنون سکان هدایت تیم را در دستان جیان پیرو گاسپرینی قرار دادند. اینتر در بازار تابستانی بازیکنانی مثل دیگو فورلان، ریکاردو آلوارس و مائورو زاراته را به خدمت گرفت و ساموئل اتوئو ازرختکن این تیم جدا و به آنژی ماخاچ قلعه پیوست. اسنایدر هم در نهایت در سن سیرو ماندنی شد.

خاویر زانتی اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که نرآتزوری می تواند اسکودتو را از میلان پس بگیرد.او در صحبتهایی به گاتزتا دلوسپورت گفت:« ما در سالهای اخیر قهرمانی های متعددی به دست آوردیم و تیمی هستیم که هدفمان فتح تمام جامهاست. هیچ کدام از ما فکر نمی کند که ما مدعی قهرمانی هستیم. ما می دانیم که خواسته هایمان چقدر است و همه ما امیدواریم که از مصدومیتها در امان باشیم.»

این مدافع آرژانتینی دراین فصل رکوردهای متعددی را پشت سرخواهد گذاشت. او تنها 5 بازی با رکورد 758 بازی ای که جوزپه برگومی با پیراهن نرآتزوری انجام داده، فاصله دارد. زانتی 38 ساله به دنبال آن است تا از اسطوره ایتالیایی پیشی بگیرد. همه چیز به تصمیمات و انتخاب های گاسپرینی بستگی دارد ولی در صورتی که این اتفاق بیفتد برای من روزی رویایی خواهد بود. البته من بی قرار پشت سرگذاشتن رکورد برگومی نیستم. از این خوشحالم که رکورد اسطوره ای مثل او که درهای اینتر را به روی من بازکرد، برابری می کنم.»

اینتر رقابتهای این فصل سری آ را روز یکشنبه و با مصاف با پالرمو آغاز می کند.

لینک منبع خبر:
    کد:

ماتراتزی: دوست داشتم تا یک فصل دیگر دراینتر می ماندم
    مدافع باتجربه ایتالیایی در صحبتهایی اعلام داد که ترجیح می داد تا یک فصل دیگر پیراهن اینتر را برتن کند

سایت گل - مارکو ماتراتزی ستاره سابق تیم ملی ایتالیا در صحبتهایی اعلام کرد که دوست داشت که برای یک فصل دیگر در اینتر بماند ولی بعد از آنکه سران اینتر به او اعلام کردند که نام او را در لیست بازیکنان حاضر در لیگ قهرمانان اروپا قرار نخواهند داد تصمیم دیگری گرفت

قرارداد ماتراتزی با اینتر تا ژوئن 2012 اعتبار داشت ولی این قرارداد با توافقی دو طرفه لغو شود. ماتراتزری در صحبتهایی به جی کیو گفت:« من دوست داشتم تا برای یک فصل دیگر در اینتر می ماندم. چون واقعا دلم برای دنیای فوتبال تنگ می شود. البته وقتی سران اینتر به من گفتند که نامم را در لیست بازیکنان حاضر در لیگ قهرمانان اروپا قرار نمی دهند، نظرم عوض شد.»

این ستاره باتجربه ایتالیایی ادامه داد:« این ناامید کننده است که آنها زودتر این را به من نگفته بودند. من نمی خواستم با سران اینتر که زحمات زیادی را برای من کشیده اند جرو بحث کنم و به همین خاطر با لغو قراردادم موافقت کردم.»

ماتراتزی 38 ساله در بیش از 300 دیدار رسمی برای اینتر به میدان رفته و از سال 2001 تا 2011 پیراهن این تیم را برتن می کرد

لینک منبع خبر:
    کد:

12. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

موراتی: گاسپرینی در اینتر موفق می شود
    رئیس اینتر از سرمربی تیمش حمایت کرد و معتقد است او در این تیم موفق خواهد شد

سایت گل - ماسیمو موراتی رئیس باشگاه اینتر اعتماد زیادی به جیان پیرو گاسپرینی سرمربی تیمش دارد و معتقد است او در این فصل موفق خواهد شد.

اینتر بعد از رفتن لئوناردو از این تیم جیان پیرو گاسپرینی را به عنوان سرمربی به خدمت گرفت اما تا به اینجا و در اردوی پیش فصل پیشرفت چندانی نداشته است. اینتر در کسب اولین جام این فصل که سوپرکاپ ایتالیا بود ناکام بودند و جدال را به رقیب دیرینه خود میلان واگذار کردند.

اما ماسیمو موراتی به سرمربی اسبق جنوا اعتماد دارد و می گوید:" من از سرمربی تیمم حمایت می کنم، او سیستم جدیدی را در اینتر پیاده کرده و برای نتیجه دادن نیاز به زمان دارد."

"ما در سری آ یکی از مدعیان اصلی هستیم و در لیگ قهرمانان اروپا نیز تلاشمان را می کنیم و مطمئنم نتایج قابل قبولی کسب خواهیم کرد."

لینک منبع خبر:
    کد:

14. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پیش از قرار دادن خبر ها، یادآوری کنم گویا شبکه سه لطف کردند و قراره بازی پالرمو - اینتر پخش بشه... مشاهده بازی یادمون نره.

پیش بازی پالرمو - اینترمیلان: گام اول گاسپرینی
    فردا طی آخرین بازی این هفته سری آ، تیم قهرمان جهان، با سرمربی گری جان پیرو گاسپرینی، اولین بازی لیگ خود را در ورزشگاه رنزو باربرا انجام خواهد داد

سایت گل - پس از اینکه آ.ث میلان اولین دیدار سری آ خود را انجام داد، حال نوبت به اینتر رسیده است که برای سه امتیاز با پالرمو دست و پنجه نرم کند.

اطلاعات بازی
    تاریخ برگزاری: یکشنبه، بیستم شهریور
    زمان برگزاری: 23:15 به وقت تهران
    ورزشگاه: رنزو باربرا

پالرمو: آغازی به شیوه زامپارینی

مائورو زامپارینی، یکی از عجیب ترین رئیس های تاریخ فوتبال ایتالیا است. او تا به حال سرمربی های زیادی را اخراج کرده است، اما اخراج استفانو پیولی یکی از عجیب ترین کارهای وی بود! او سرمربی جدید خود را قبل از شروع فصل اخراج کرد! او سال گذشته سه بار سرمربی های خود را در طول یک فصل اخراج کرده و دلیو روسی رو دو بار به روی نیمکت باز گرداند! هم اکنون دویس مانیگا سرمربی موقت این تیم است. بازگشت دلیو روسی به پالرمو نیز بعید نیست.

تیم روسانروی سیسیل، بازی را با ترکیبی متفاوت نسبت به فصل گذشته آغاز خواهد کرد. آنها اکثر ستاره های خود فروخته اند. خاوییر پاستوره در راس آنها قرار دارد که راهی پاریسن ژرمن شد. ماتیا کاسانی، چزره بُوو، آنتونیو نوچرینو و سالواتوره سیریگو از سرشناس ترین آنها هستند.

انتظار می رود پالرمو بازی را با سیستم 2-4-4 یا 1-3-2-4 آغاز کند. هنوز هیچ بازی رسمی از سرمربی جدید شاهد نبوده ایم و هر گونه تغییر در سیستم این تیم ممکن است. اما آنها بدون شک بهترین ترکیب خود را به میدان خواهند فرستاد.

ترکیب احتمالی (2-4-4): زرواس؛ پیسانو، سلیلوستره، ستو، بالزارتی؛ آلوارز، بارتو، میلیاچو، الیچیچ؛ هرناندز، میکولی

اینتر: فرصت طلایی نراتزوری ها

جیانپیرو گاسپرینی، سرمربی اینتر، می داند که آ.ث میلان روز گذشته در خانه دو امتیاز مهم را از دست داده است. او همچنین می داند که تیم روسونری پوش شهر میلانو، هفته آینده در ورزشگاه سان پائولو به مصاف ناپولی خواهد رفت. بنابراین با کسب سه امتیاز در این بازی، او زمام امور را در دست خواهد گرفت. البته ناگفته نماند که اینتر نیز هفته آینده باید با آ.اس رم دست و پنجه نرم کند و کار راحتی نخواهد داشت.

امروز صبح پس از انتشار روزنامه گاتزتا دلو اسپورت، هواداران اینتر شگفت زده شدند. در این روزنامه ذکر شده بود که اسنایدر در ترکیب تیم حضور نخواهد داشت. دلیل اصلی آن هم استراحت او برای بازی لیگ قهرمانان است. شاید این موضوع در ابتدا جدی به نظر نمی رسید، اما پس از تائید اسکای اسپورت و روزنامه لاریپابلیکا، شکلی جدی تر به خود گرفت.

تا بدین لحظه، گاسپرینی همچنان در جلسات تمرین از سیستم 3-4-3 استفاده می کند. بنابراین سیستم فردا شب اینتر، احتمالا 3-4-3 خواهد بود. اما تغییراتی را در ترکیب تیم شاهد خواهیم بود. چرا که آندری رانوکیا نیمکت نشین خواهد شد و پیش بینی می شود که خاوییر زانتی جای خالی او را پر کند.

اینتر در فصل نقل و انتقالات، ساموئل اتوئو را در یک انتقال جنجالی به آنژی ماخاچکالا فروخت. ماسیمو موراتی پس از فروش ستاره کامرونی خود بازیکنانی چون آندری پولی، دیگو فورلان و مائورو زاراته را به خدمت گرفت که انتظار می رود از آنها در ترکیب اصلی استفاده شود.

ترکیب اینتر (3-4-3): جولیو سزار؛ زانتی، ساموئل، لوسیو؛ جاناتان، کامبیاسو، استانکویچ، ناگاتومو؛ فورلان، پاتزینی، زاراته

پیش بینی

شکست دادن پالرمو در ورزشگاه رنزو باربرا کار دشواری است. اما اینتر در سال گذشته مشکلی در شکست دادن این تیم نداشته است. پالرمو بازیکنان کلیدی خود را از دست داده است و پس از اخراج سرمربی خود، تیمشان در شرایط مساعدی قرار ندارد. احتمال می رود که اینتر بتواند حتی بدون حضور اسنایدر آنها را شکست دهد.
    پالرمو 1 - 3 اینتر

لینک منبع مقاله:
    کد:

گاسپرینی: از روی نتایج اینتر قضاوت کنید نه سیستم بازی تیم
    مربی جدید اینتر از هواداران خواسته تا نسبت به سیستم 3-4-3 ایی که درترکیب تیمش به کار می گیرد حساس نشوند

سایت گل - جیان پیرو گاسپرینی، مربی جدید اینتر از هواداران تیمش خواسته تا با توجه به نتایج اینتر قضاوت کنند و نه از روی سیستم بازی تیم

مربی سابق جنوا در نظر دارد تا سه مدافع را در ترکیب تیمش به کار بگیرد و تیم جدیدی را با ساختاری جدید به میدان بفرستد.

اینتر امشب اولین بازی اش را در فصل جدید رقابتهای سری آ مقابل پالرمو برگزار خواهد کرد واین مربی 53 ساله به موفقیت تیمش مطمئن است.

گاسپرینی در صحبتهایی گفت:« اولین باری که یک سیستم جدید را به کار می گیری همیشه اندکی استرس و نگرانی وجود دارد ولی بعد از این همه انتظار برای شروع باید بگویم که بسیار خوشحالم که در نهایت رقابتها شروع شد و ما می توانیم بازیهایمان را شروع کنیم.»

مربی اینتر گفت:« من برای اینکه جادوگر باشم به اینتر نیامده ام ولی سیستم و سبک کاری من همیشه نتایج خوبی را به همراه داشته و مورد قبول بازیکنان و هواداران تیم بوده. مهمترین نکته کسب نتایج است. من می خواهم در ابتدا سیستمم را در تیم پیاده کنم؛ بدون آنکه قبل از پیاده شدن سیستم قضاوتهای زودهنگام انجام شود.»

مربی اینتر درمورد بازیکنان اصلی تیمش در دیدار با پالرمو گفت:« من قطعاترکیب تیمم برای بازی با پالرمو را در ذهنم دارم. فورلان واقعا همه ما را متعجب کرده و او واقعا استتثنایی است. فورلان بازیکن بامهارتی است و می توانیم به بیشترین نحو ممکن او را در لیگ به کار بگیریم.»

اینتر بعد از مصاف با پالرمو در هفته اول رقابتهای سری آ ، روز چهارشنبه در اولین دیدارش در مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل ترابزونسپور قرار خواهد گرفت.

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن: جان جدت بیخیال 3-4-3 و 2-5-3 و هر سیستم سه دفاعه شو!!

زاراته: به یکی از بزرگترین باشگاه های جهان پیوسته ام
    مهاجم آرژانتینی که به صورت قرضی از لاتزیو به اینتر پیوسته معتقد است پیراهن یکی از بزرگترین باشگاه های جهان را بر تن می کند

سایت گل - مائورو زاراته مهاجم آرژانتینی که تابستان امسال به صورت قرضی از لاتزیو به اینتر پیوست معتقد است با یکی از بزرگترین باشگاه های فوتبال جهان قرارداد امضا کرده و می خواهد توانایی هایش را در این تیم نشان دهد.

زاراته در کنار دیه گو فورلان که از اتلتیکو مادرید به این تیم پیوسته باید جای ساموئل اتوئو کامرونی را که نراتزوری را به مقصد آنژی ماخاچ قلعه ترک کرد بگیرند.

زاراته در گفتگو با گاتزتادلواسپورت می گوید:" هر بازیکنی آرزو دارد روزی در یک باشگاه بزرگ بازی کند و من اکنون به این آرزو رسیده ام."

" از اینکه به اینتر پیوسته ام بسیار خوشحالم و می خواهم توانایی هایم را در این تیم نشان دهم."

" در همان روز اول تابستان می دانستم دورانم در لاتزیو به سر رسیده است. وقتی وارد میلان شدم استرس شدیدی داشتم و حتی زمانی که با ماسیمو موراتی صحبت می کردم پاهایم می لرزید."

اینتر فصل جدید رقابتهای سری آ را فردا با دیدار مقابل پالرمو آغاز خواهند کرد زاراته اول دیدارش را برای این تیم انجام خواهد داد.

لینک منبع خبر:
    کد:

گاسپرینی: اسنایدر را در خط حمله به کار می گیرم
    مربی سابق جنوا در صحبتهایی اعلام کرد که دوست دارد تا بازیساز هلندی تیمش را در خط حمله به کار بگیرد

سایت گل- جیان پیرو گاسپرینی مربی اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که در رقابتهای این فصل وسلی اسنایدر را در خط حمله تیمش به کار خواهد گرفت.مربی سابق جنوا تصمیم دارد تا دراین فصل اینتر را با سیستم 3-4- 3روانه میدان کند

اینتر فصل جدید رقابتهای سری آ را یکشنبه شب و مقابل پالرمو آغاز خواهد کرد و انتظار می رود که اسنایدر در ترکیب اصلی نرآتزوری قرار بگیرد

این درحالی است که در بازار نقل و انتقالات تابستانی صحبتهای متعددی در مورد احتمال جدایی اسنایدر از اینتر و پیوستنش به منچستریونایتد به گوش می رسید ولی این بازیساز هلندی در سن سیرو ماند و گاسپرینی از این بابت بسیار خوشحال است

مربی اینتر به خبرنگاران گفت:« اسنایدر یکی از مهمترین بازیکنان دنیاست وامیدوارم که این فصل فصلی استثنایی برای او باشد و او عملکرد خوبی برای اینتر داشته باشد.»

این مربی باتجربه گفت:« من با او شرط بندی کرده ام.( اسنایدر فصل قبل در 25 بازی برای اینتر به میدان رفت و 4 گل زد) و به او گفته ام که در ترکیب اینتر پیشرفت خواهد کرد. هرکاری که ما انجام می دهیم کار مفیدی است و بنا به دلایل و برای رسیدن به هدفی این کار را می کنیم. ما ترجیح می دهیم اسنایدر را در خط حمله به کار بگیریم تا بتواند تفاوتها را رقم بزند.»

اسنایدر در رقابتهای مرحله مقدماتی یورو2012 هم بسیار خوش درخشید و در برد 0-11 هلند مقابل سن مارینو دو گل از گلهای تیمش را به ثمر رساند.

لینک منبع خبر:
    کد:

16. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینتر هم 4 بر 3 باخت!
    هر روز بدتر از دیروز!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •