پیش بازی پالرمو - اینترمیلان: گام اول گاسپرینی
فردا طی آخرین بازی این هفته سری آ، تیم قهرمان جهان، با سرمربی گری جان پیرو گاسپرینی، اولین بازی لیگ خود را در ورزشگاه رنزو باربرا انجام خواهد داد
سایت گل - پس از اینکه آ.ث میلان اولین دیدار سری آ خود را انجام داد، حال نوبت به اینتر رسیده است که برای سه امتیاز با پالرمو دست و پنجه نرم کند.
اطلاعات بازی
تاریخ برگزاری: یکشنبه، بیستم شهریور
زمان برگزاری: 23:15 به وقت تهران
ورزشگاه: رنزو باربرا
پالرمو: آغازی به شیوه زامپارینی
مائورو زامپارینی، یکی از عجیب ترین رئیس های تاریخ فوتبال ایتالیا است. او تا به حال سرمربی های زیادی را اخراج کرده است، اما اخراج استفانو پیولی یکی از عجیب ترین کارهای وی بود! او سرمربی جدید خود را قبل از شروع فصل اخراج کرد! او سال گذشته سه بار سرمربی های خود را در طول یک فصل اخراج کرده و دلیو روسی رو دو بار به روی نیمکت باز گرداند! هم اکنون دویس مانیگا سرمربی موقت این تیم است. بازگشت دلیو روسی به پالرمو نیز بعید نیست.
تیم روسانروی سیسیل، بازی را با ترکیبی متفاوت نسبت به فصل گذشته آغاز خواهد کرد. آنها اکثر ستاره های خود فروخته اند. خاوییر پاستوره در راس آنها قرار دارد که راهی پاریسن ژرمن شد. ماتیا کاسانی، چزره بُوو، آنتونیو نوچرینو و سالواتوره سیریگو از سرشناس ترین آنها هستند.
انتظار می رود پالرمو بازی را با سیستم 2-4-4 یا 1-3-2-4 آغاز کند. هنوز هیچ بازی رسمی از سرمربی جدید شاهد نبوده ایم و هر گونه تغییر در سیستم این تیم ممکن است. اما آنها بدون شک بهترین ترکیب خود را به میدان خواهند فرستاد.
ترکیب احتمالی (2-4-4): زرواس؛ پیسانو، سلیلوستره، ستو، بالزارتی؛ آلوارز، بارتو، میلیاچو، الیچیچ؛ هرناندز، میکولی
اینتر: فرصت طلایی نراتزوری ها
جیانپیرو گاسپرینی، سرمربی اینتر، می داند که آ.ث میلان روز گذشته در خانه دو امتیاز مهم را از دست داده است. او همچنین می داند که تیم روسونری پوش شهر میلانو، هفته آینده در ورزشگاه سان پائولو به مصاف ناپولی خواهد رفت. بنابراین با کسب سه امتیاز در این بازی، او زمام امور را در دست خواهد گرفت. البته ناگفته نماند که اینتر نیز هفته آینده باید با آ.اس رم دست و پنجه نرم کند و کار راحتی نخواهد داشت.
امروز صبح پس از انتشار روزنامه گاتزتا دلو اسپورت، هواداران اینتر شگفت زده شدند. در این روزنامه ذکر شده بود که اسنایدر در ترکیب تیم حضور نخواهد داشت. دلیل اصلی آن هم استراحت او برای بازی لیگ قهرمانان است. شاید این موضوع در ابتدا جدی به نظر نمی رسید، اما پس از تائید اسکای اسپورت و روزنامه لاریپابلیکا، شکلی جدی تر به خود گرفت.
تا بدین لحظه، گاسپرینی همچنان در جلسات تمرین از سیستم 3-4-3 استفاده می کند. بنابراین سیستم فردا شب اینتر، احتمالا 3-4-3 خواهد بود. اما تغییراتی را در ترکیب تیم شاهد خواهیم بود. چرا که آندری رانوکیا نیمکت نشین خواهد شد و پیش بینی می شود که خاوییر زانتی جای خالی او را پر کند.
اینتر در فصل نقل و انتقالات، ساموئل اتوئو را در یک انتقال جنجالی به آنژی ماخاچکالا فروخت. ماسیمو موراتی پس از فروش ستاره کامرونی خود بازیکنانی چون آندری پولی، دیگو فورلان و مائورو زاراته را به خدمت گرفت که انتظار می رود از آنها در ترکیب اصلی استفاده شود.
ترکیب اینتر (3-4-3): جولیو سزار؛ زانتی، ساموئل، لوسیو؛ جاناتان، کامبیاسو، استانکویچ، ناگاتومو؛ فورلان، پاتزینی، زاراته
پیش بینی
شکست دادن پالرمو در ورزشگاه رنزو باربرا کار دشواری است. اما اینتر در سال گذشته مشکلی در شکست دادن این تیم نداشته است. پالرمو بازیکنان کلیدی خود را از دست داده است و پس از اخراج سرمربی خود، تیمشان در شرایط مساعدی قرار ندارد. احتمال می رود که اینتر بتواند حتی بدون حضور اسنایدر آنها را شکست دهد.
پالرمو 1 - 3 اینتر
لینک منبع مقاله:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گاسپرینی: از روی نتایج اینتر قضاوت کنید نه سیستم بازی تیم
مربی جدید اینتر از هواداران خواسته تا نسبت به سیستم 3-4-3 ایی که درترکیب تیمش به کار می گیرد حساس نشوند
سایت گل - جیان پیرو گاسپرینی، مربی جدید اینتر از هواداران تیمش خواسته تا با توجه به نتایج اینتر قضاوت کنند و نه از روی سیستم بازی تیم
مربی سابق جنوا در نظر دارد تا سه مدافع را در ترکیب تیمش به کار بگیرد و تیم جدیدی را با ساختاری جدید به میدان بفرستد.
اینتر امشب اولین بازی اش را در فصل جدید رقابتهای سری آ مقابل پالرمو برگزار خواهد کرد واین مربی 53 ساله به موفقیت تیمش مطمئن است.
گاسپرینی در صحبتهایی گفت:« اولین باری که یک سیستم جدید را به کار می گیری همیشه اندکی استرس و نگرانی وجود دارد ولی بعد از این همه انتظار برای شروع باید بگویم که بسیار خوشحالم که در نهایت رقابتها شروع شد و ما می توانیم بازیهایمان را شروع کنیم.»
مربی اینتر گفت:« من برای اینکه جادوگر باشم به اینتر نیامده ام ولی سیستم و سبک کاری من همیشه نتایج خوبی را به همراه داشته و مورد قبول بازیکنان و هواداران تیم بوده. مهمترین نکته کسب نتایج است. من می خواهم در ابتدا سیستمم را در تیم پیاده کنم؛ بدون آنکه قبل از پیاده شدن سیستم قضاوتهای زودهنگام انجام شود.»
مربی اینتر درمورد بازیکنان اصلی تیمش در دیدار با پالرمو گفت:« من قطعاترکیب تیمم برای بازی با پالرمو را در ذهنم دارم. فورلان واقعا همه ما را متعجب کرده و او واقعا استتثنایی است. فورلان بازیکن بامهارتی است و می توانیم به بیشترین نحو ممکن او را در لیگ به کار بگیریم.»
اینتر بعد از مصاف با پالرمو در هفته اول رقابتهای سری آ ، روز چهارشنبه در اولین دیدارش در مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل ترابزونسپور قرار خواهد گرفت.
لینک منبع خبر:
کد:
پ.ن: جان جدت بیخیال 3-4-3 و 2-5-3 و هر سیستم سه دفاعه شو!!
زاراته: به یکی از بزرگترین باشگاه های جهان پیوسته ام
مهاجم آرژانتینی که به صورت قرضی از لاتزیو به اینتر پیوسته معتقد است پیراهن یکی از بزرگترین باشگاه های جهان را بر تن می کند
سایت گل - مائورو زاراته مهاجم آرژانتینی که تابستان امسال به صورت قرضی از لاتزیو به اینتر پیوست معتقد است با یکی از بزرگترین باشگاه های فوتبال جهان قرارداد امضا کرده و می خواهد توانایی هایش را در این تیم نشان دهد.
زاراته در کنار دیه گو فورلان که از اتلتیکو مادرید به این تیم پیوسته باید جای ساموئل اتوئو کامرونی را که نراتزوری را به مقصد آنژی ماخاچ قلعه ترک کرد بگیرند.
زاراته در گفتگو با گاتزتادلواسپورت می گوید:" هر بازیکنی آرزو دارد روزی در یک باشگاه بزرگ بازی کند و من اکنون به این آرزو رسیده ام."
" از اینکه به اینتر پیوسته ام بسیار خوشحالم و می خواهم توانایی هایم را در این تیم نشان دهم."
" در همان روز اول تابستان می دانستم دورانم در لاتزیو به سر رسیده است. وقتی وارد میلان شدم استرس شدیدی داشتم و حتی زمانی که با ماسیمو موراتی صحبت می کردم پاهایم می لرزید."
اینتر فصل جدید رقابتهای سری آ را فردا با دیدار مقابل پالرمو آغاز خواهند کرد زاراته اول دیدارش را برای این تیم انجام خواهد داد.
لینک منبع خبر:
کد:
گاسپرینی: اسنایدر را در خط حمله به کار می گیرم
مربی سابق جنوا در صحبتهایی اعلام کرد که دوست دارد تا بازیساز هلندی تیمش را در خط حمله به کار بگیرد
سایت گل- جیان پیرو گاسپرینی مربی اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که در رقابتهای این فصل وسلی اسنایدر را در خط حمله تیمش به کار خواهد گرفت.مربی سابق جنوا تصمیم دارد تا دراین فصل اینتر را با سیستم 3-4- 3روانه میدان کند
اینتر فصل جدید رقابتهای سری آ را یکشنبه شب و مقابل پالرمو آغاز خواهد کرد و انتظار می رود که اسنایدر در ترکیب اصلی نرآتزوری قرار بگیرد
این درحالی است که در بازار نقل و انتقالات تابستانی صحبتهای متعددی در مورد احتمال جدایی اسنایدر از اینتر و پیوستنش به منچستریونایتد به گوش می رسید ولی این بازیساز هلندی در سن سیرو ماند و گاسپرینی از این بابت بسیار خوشحال است
مربی اینتر به خبرنگاران گفت:« اسنایدر یکی از مهمترین بازیکنان دنیاست وامیدوارم که این فصل فصلی استثنایی برای او باشد و او عملکرد خوبی برای اینتر داشته باشد.»
این مربی باتجربه گفت:« من با او شرط بندی کرده ام.( اسنایدر فصل قبل در 25 بازی برای اینتر به میدان رفت و 4 گل زد) و به او گفته ام که در ترکیب اینتر پیشرفت خواهد کرد. هرکاری که ما انجام می دهیم کار مفیدی است و بنا به دلایل و برای رسیدن به هدفی این کار را می کنیم. ما ترجیح می دهیم اسنایدر را در خط حمله به کار بگیریم تا بتواند تفاوتها را رقم بزند.»
اسنایدر در رقابتهای مرحله مقدماتی یورو2012 هم بسیار خوش درخشید و در برد 0-11 هلند مقابل سن مارینو دو گل از گلهای تیمش را به ثمر رساند.
لینک منبع خبر:
کد: