مخصوصا اگه روی تعویض ها کار کنن خیلی خوب میشه . این انیمشن تعویض ها هم اعصاب آدم رو خورد میکرد هم
خیلی تکراری بود و مهم تر از همه خیلی باگ داشت !
مخصوصا اگه روی تعویض ها کار کنن خیلی خوب میشه . این انیمشن تعویض ها هم اعصاب آدم رو خورد میکرد هم
خیلی تکراری بود و مهم تر از همه خیلی باگ داشت !
..................
Last edited by CATALONIA; 07-06-2011 at 17:51.
با سلام به تمامی دوستانی که میان تو این تاپیک نظراتشون رو میگن حالا بعضی اوقات نظرات عده ای با هم یکی هست و عده ای نه ولی مهم گفتگو و بحثی هستش که زده میشه و از همه چیز مهم تره .
خوب من به طور خلاصه مشکلاتی که در FIFA 11 از دید من البته دیدم رو میخوام امیدوارم EA بتونه بعضی هاشون رو ترمیم کنه یا بخش های جدیدی اضافه کنه به هر حال ایراد تو هر بازی هست و موضوع عجیبی نیست مهم اینه که اون ایراد دیگه تبدیل به باگ نباشه و گیمر رو اذیت نکنه .
بخش اول حاشیه که عبارت است از
1- نیمکت متحرک بازیکن و مربی مثل NBA 2K که با توجه به جریان بازی عکس العمل نشون بدن آرزومه و لی میدونم امسال هم فکر نکنم بر آورده بشه مثلا میتونن جواز بعضی از مربیها رو بگیرن و بسازنشون و کسایی رو هم که نگرفتن دستی بسازن و اگه یک بازی بی جهت یک بازیکن بزرگ رو رو نیمکت گذاشتن و باز یکن جانشین اون در زمین بد کار کرد در صحنه هایی که مثلا شوت بد زد یا حالا در هر منطقه ای که بازی میکنه بد کار کرد بازیکنی که روی نیمکته موقعی که پرتاب اوتی یا بهتر بگم بازی قطع شد اون بازیکن رو رو نیمکت نشون بده کاری که دقیقا NBA 2K انجام میده
2- کات سن های بیشتر و Real time نه ضبط شده البته امسال دوربین زوم میکرد ولی بازم باید بیشتر بشه در زمان اوت دستی و کرنر و ضرباط استگاهی میتون قبل از انجان ضربه یک زومی به یک بازیکنی که در منطقه کرنر هستش نشون بده البته زمان کوتاه که نه گیمر خسته بشه وهم لذت ببره مثلا بازیکن های هد زن رو نشون بده مثل جان تری یا در هنگام ضربه استگاهی بازیکن ضربه زننده رو نشون بده از نزدیک یا دروازه بان که داره به دفاع میگه چجوری جایگیری کنن کلا در این بخش خیلی خیلی میشه کار کرد که به واقعی بودن بازی خیلی خیلی کمک میکنه و همچنین تعویض های بازی که واقعا دیگه خسته کننده شده این بخش هم باید به کل باز سازی بشه
3-صحنه های آهسته بازی آخه من نمیدونم این فوتبال با این انیمشن های بی نظیر چرا انقدر صحنه های آهستش ضعیفه EA لطفا یک سرو دستی به این صحنه های آهسته بکش
4-میخواستم در باره بازیکن مصدوم صحبت کنم که مثلا توپ رو بازیکن ها به بیرون بزنن وقتی رو زمین افتاده و بعش بازی جوانمردانه بکنن که مثل این که این کار در FIFA 12 انجام شده
5-مصدومیت دروازه بان در هنگام بازی مثلا در برخورد تک به تک یا توپ های هوایی دروازه بان مصدوم بشه هنوز که هنوزه این کاز انجام نمیشه
خوب بخش های بعدی مثل کریر مود یا گرافیک و گیم پلی رو هم براتون میذارم امید وارم که چیزایی که گفتم بحث مفیدی باشه
تاریخ انتشار بازی هم اعلام شد
30 سپتامبر( 8 مهر) برای اروپا منتشر میشه
منابع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی اگه بازیکنمون مصدوم بشه تیم مقابل که کنترل هوش مصنوعیه توپ رو می زنه بیرون؟؟!!اونوقت میشه ناجوانمردانه بازی کرد و توپو پس نداد؟(این عمل رو تایید نمی کنم فقط می خوام بدونم)4-میخواستم در باره بازیکن مصدوم صحبت کنم که مثلا توپ رو بازیکن ها به بیرون بزنن وقتی رو زمین افتاده و بعش بازی جوانمردانه بکنن که مثل این که این کار در FIFA 12 انجام شده
این FiFa واقعا در ساخت صورت ها مهارت داره منو کشته. این Pes صورت هارو در حد واقعی میسازه این فیفا.... اه اه
به قول یکی بود نوشته بود
When you play FiFa you play FiFa
But when you play Pes you play football
اگه این صورت هارو درست کنه خیلی خوبه.یه مشکل دیگه هم داره.اینه که وقتی گل می زنی اصلا هیجان گل رو بهت نمیده.
مثلا بازی بارسا با رئال مسی تک به تکه میشه تماشا گرا عین خیالشون نمیاد.بعد تماشا گرا بازی بارسا لباس صورتی می پوشن تا قرمز.آبی.لااقل تماشا گرا تو pes لباس سیاه می پوشن تا صورتی ........... واقعا خوش حالی بعد از گل بازیکنا خیلی باحاله
xavi به مسی پاس میده گل میزنه بعد سرجیو بوسکتس میاد بغلش می کنه. ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
اميدوارم تو نسخه جديد سرعت بازي رو كم كنن تو فيفا 11 سرعت بازي خيلي بالاس و يكم بازي غير طبيغي جلوه ميكنه
و اميداورم هايلايتهاي پابان بازي رو هم اصلاح كنن . كلا براي هايلايتها از دو دوربين استفاده ميشه
سلام
گلم منظور فرورفتگی و برآمدگی کجاشه ؟ بدن بازیکن ها ورزیده است . اینجاشو متوجه نمیشم.
ولی بنظرم فیفا نسبت به اون یکی ! تو این زمینه بهتر عمل کرده . حداقل سرو صدای تماشاگرا و شلوغ کردن گزارشگر این مورد رو بخوبی نشون میده.
نسخه ی PC منظورمه.
----------------------
نسخه ی PC یه باگ خیلی وحشتناک هم داره :
بعضی وقتا گل میزنی ولی بازیکن فکر میکنه تو آفساید بوده یا خطا کرده و آدمو یه چند دقیقه ای معطل میکنه.
2 بار با منچستر این اتفاق برام افتاد . رونی هی تو سر خودش میزد و پا میکوبید زمین که چرا خطا کرده یا تو آفساید بودهفیفائه داریم ؟!
موفق باشید![]()
Last edited by Masоud; 07-06-2011 at 00:32.
امین جان این موردو عمدا بخاطر سیاستهای پولی و سود شرکت توی بازی قرار نمیدن . نسخه جام جهانیو بازی کردی یا نه ؟ توی اون نسخه خیلی از چیزایی که میگی وجود داره . چهره مربیا دقیقا درست طراحی شده , دائما حرکات و عکس العملهای مربیان رو با توجه به اتفاقات درون زمین نشون میدن , دوربین میره تو تماشاگرا و زوم میکنه رو چهره ها و عکس العمل تماشاگرا رو نشون میده و مواردی از این دست .
این مواردو فقط توی نسخه های جام جهانی و جام ملتها میذارن تا اون نسخه ها فروش بره . اگه اون کارو رو اینجا هم انجام بدن نسخه های جام جهانی و جام ملتها چیزی زیادی نسبت به نسخه های دیگه نخواهد داشت و فروش کمتری میرن .
حتی توی نسخه جام جهانی تمام کشورها رو با تمام بازیکنان اصلیشون طراحی میکنن حتی یادمه اسامی بازیکنان ایرانو دقیقا گزارشگر تو بازی میگفت . این کارا رو توی نسخه های اصلی نمیکنن تا مشتشون خالی نشه برای فروش نسخه های فرعی .
جواب پستت روفقط تو چند جمله میشه داد و اونم اینه :
when you play pes you play cartoon
when you play fifa youy play real football
من نمیدونم چهره کارتونی pes که مثله یه آدم روباتی میمونه کجاش قشنگه !! بعدش آدم میخواد از زاویه بالا که زاویه دوربین هست و ما میبینیم یه فوتبال طبیعی رو بازی کنیم نه یه سری آدم روبات ! در مورد صدا گذاری هم که کاملا تابلو هست که فیفا سرتره نمونه بارزش گزارشگرشه که واقعا آدم حال میکنه بازیو ول کنه و فقط به حرفای اون گوش کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)