میشه لطف کنید شماره فروشنده رو برای من پیغام خصوصی بدین
ممنون
ایشالا مبارکتون باشه
میشه لطف کنید شماره فروشنده رو برای من پیغام خصوصی بدین
ممنون
ایشالا مبارکتون باشه
میدونم که در مورد قیمت نباید تو تاپیک حرف زد اما قیمت با بلوری شده 2700(البته یه عینکشو برداشتن)-->کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز یه عینک هم داخلش داره که با هم میشه 2تا
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
دوستان کسی نگفت این مدل (P50VT20P) دی وی بی تی داره یا نه؟
و دیگه اینکه تو سایت پانا FRAMEWARE این تی وی رو گذاشته دوستان کسی تا حالا آپدیت کرده؟یا به نظرتون آپدیتش کنم؟
در مورد DVBT نميدونم، دوستاني كه خريدند بايد نظر بدن، ولي در مورد فرمور كه تو سايت پاناسونيك هست، من گرفتمش ولي بعد از جستجو روي اينترنت تصميم گرفتم كه آپديت نكنم. دليلم هم اين بود كه نتونستم روس اينترنت كسي رو پيدا كنم كه به صورت قطعي نظر داده باشه كه تفاوت محسوسي بين تصويري كه الان دارم و تصويري كه بعد از آپديت خواهم داشت، وجود داره و چون گفته بودن كه بعد از آپديت ديگه راه برگشتي وجود نداره من هم تصميم گرفتم فعلاً اقدام به آپديت نكنم.
سلام به دوستان عزیز
مدل P هم DVBT نداره.
همونطور که در صفحات قبل شرحش را نوشتم من اپدیت فرمور را انجام دادم چون برای انترنت لازم بود و یوتیوب هم باز شداما فکر نمی کنم ربطی به بالاتر بردن کیفیت تصویر داشته باشه.اصولا من بیشتر کانال های HD & 3D رو با این تلویزیون نگاه میکنم و اصلا آنتن هوائی وصل نکردم.
دیشب هم فوتبال رئال-بارسلون رو سه بعدی بطور مستقیم دیدم که جالب بود.
شاد و پیروز باشید.
از چه شبکه ای فوتبال 3D می بینی؟ روی چه جهتیه؟
از چه مدلی برای دریافت شبکه های 3D استفاده می کنی؟؟؟
canal+3d nilesat 10719[v]27500
menu/setup/3dsetting/side by side![]()
قیمت 2690 شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز پس منظور از Tuner تو این سایت چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
مدل م- ا-ه -و-ا-ر-ه چیه؟ و با چه کابلی به تی وی کانکته؟ چون فکر کنم باید کابلhdmi باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)