خب من هم بعد مشکلات فراوان بالاخره تونستم این دمو رو ببینم
واقعیتش اینه که من هم نمی تونم د رمورد سبک های rpg زیاد قاطعانه نظر بدم چون حداکثر زمانی که برای قسمت اول این بازی زمان گذاشتم نزدیک 2 ساعت بود. از قدیم سبک هایی متفاوت برام بودن این مدل rpg ها .
سبک هایی داریم مثل فال اوت یا نوبتی وحشتناکی مثل فاینال فانتازی اما اونا به مراتب برام اسونتره تا این سبک بازی ها مثل .ویچر ، واو، دراگون ایج ، و باقی
این دمویی که دیدم برداشتهام این بود اول این که گرافیک روی dx9 بود تنظیمات بالا فقط تا Medium رو فعال کرده بود روی 1080 زده بودم aa هاش هم اخر ولی نمی دونم چرا اون گرافیکی که باید رو ندیدم احتمالا یا مشکل داشت سیستم ا به قول مجید لذتش روی dx11 دیده میشه که خب نیاز داره یه سون بزنیم. اما این گرافیک افت فریم نداش گه گداری دیده میشد طاحی چهره هاشون خیلی پیشرفت داشت نسبت به نسخه قبل اما نمیشد بگم در صف طراحی های روز باشه البته خیلی شاخ تر از Two world بود اما باز نیاز داشت به تحریر...
مادره هاوک خوب مونده ولی
د رمورد گیم پلی خب اون اولاش یه سری موجودات اومدن همش من بدون جست و خیز هی ضربه میزدم دیگه اوضاع طوری شد محاصره شده بودم فقط خون میپاشید دوروبر یهو دیدم مردن همشون یه غول بیابونی اومد اونم فلاکت رسید..
سیستم دالوگهاش خب صدای هاوک هم شنیده شد صداپیشه خوبی واسش گذاشتن اون حالت های انتخابی هم گمراه میکنه عوض هدایت...
کمی هم ریز هستن .انتخاب کلاس هم اون اول چند نفری نشون داد والا بی تجربگی د رعالم rpg تاثیراتش معلوم میشه همینطوری برداشتم روایت داستان رو کمی یچیده میبینم با این که قسمت اول بازی نکردم ولی کم و بیش خودنم و اطلاع داستانی دارم اما نم یدونم چرا خیلی رمزی میحرفیدن(البته خب این دمو هستش و انتظار بازیباز رو داره براورده میکنه)
فی ایوحال گرافیک رو دلچسب ندیدم...دلم می خواد اگه بشه در کمی توضیحات در موارد گفته شده من بگین تا ایرادات رفع کنم