تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 74 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب من هم بعد مشکلات فراوان بالاخره تونستم این دمو رو ببینم
    واقعیتش اینه که من هم نمی تونم د رمورد سبک های rpg زیاد قاطعانه نظر بدم چون حداکثر زمانی که برای قسمت اول این بازی زمان گذاشتم نزدیک 2 ساعت بود. از قدیم سبک هایی متفاوت برام بودن این مدل rpg ها .
    سبک هایی داریم مثل فال اوت یا نوبتی وحشتناکی مثل فاینال فانتازی اما اونا به مراتب برام اسونتره تا این سبک بازی ها مثل .ویچر ، واو، دراگون ایج ، و باقی
    این دمویی که دیدم برداشتهام این بود اول این که گرافیک روی dx9 بود تنظیمات بالا فقط تا Medium رو فعال کرده بود روی 1080 زده بودم aa هاش هم اخر ولی نمی دونم چرا اون گرافیکی که باید رو ندیدم احتمالا یا مشکل داشت سیستم ا به قول مجید لذتش روی dx11 دیده میشه که خب نیاز داره یه سون بزنیم. اما این گرافیک افت فریم نداش گه گداری دیده میشد طاحی چهره هاشون خیلی پیشرفت داشت نسبت به نسخه قبل اما نمیشد بگم در صف طراحی های روز باشه البته خیلی شاخ تر از Two world بود اما باز نیاز داشت به تحریر...
    مادره هاوک خوب مونده ولی

د رمورد گیم پلی خب اون اولاش یه سری موجودات اومدن همش من بدون جست و خیز هی ضربه میزدم دیگه اوضاع طوری شد محاصره شده بودم فقط خون میپاشید دوروبر یهو دیدم مردن همشون یه غول بیابونی اومد اونم فلاکت رسید..
    سیستم دالوگهاش خب صدای هاوک هم شنیده شد صداپیشه خوبی واسش گذاشتن اون حالت های انتخابی هم گمراه میکنه عوض هدایت...
    کمی هم ریز هستن .انتخاب کلاس هم اون اول چند نفری نشون داد والا بی تجربگی د رعالم rpg تاثیراتش معلوم میشه همینطوری برداشتم روایت داستان رو کمی یچیده میبینم با این که قسمت اول بازی نکردم ولی کم و بیش خودنم و اطلاع داستانی دارم اما نم یدونم چرا خیلی رمزی میحرفیدن(البته خب این دمو هستش و انتظار بازیباز رو داره براورده میکنه)
    فی ایوحال گرافیک رو دلچسب ندیدم...دلم می خواد اگه بشه در کمی توضیحات در موارد گفته شده من بگین تا ایرادات رفع کنم

2. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم با علی موافقم ، بازی از حالت ِ حماسی ِ شکوهمندیش کم شده ...

فرض کنید مثلا" هافلایف اون ماهیت و هویت ِ گوردن فریمن رو با خودش یدک نکشه و یکی باشه مث ِ شخصیت های سریوس سم یا فار کرای ، بدون هیچ کاریزمایی

4. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم با علی موافقم ، بازی از حالت ِ حماسی ِ شکوهمندیش کم شده ...

فرض کنید مثلا" هافلایف اون ماهیت و هویت ِ گوردن فریمن رو با خودش یدک نکشه و یکی باشه مث ِ شخصیت های سریوس سم یا فار کرای ، بدون هیچ کاریزمایی
    عزیزم این دمو هستش ها! بازی میخواد پیشرفت گیم پلی رو به رخ بکشه، داستانه بازی بعد از اومدنش معلوم میشه و شک نکن که باید منتظر یه شگفتی باشی

6. 2 کاربر از RedSpoT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیزم این دمو هستش ها! بازی میخواد پیشرفت گیم پلی رو به رخ بکشه، داستانه بازی بعد از اومدنش معلوم میشه و شک نکن که باید منتظر یه شگفتی باشی
    میدونم عزیزم !

گری واردِن ها که خون ِ دارک سپان رو مینوشیدن و بیشترشون هم همین اول کار فدا میشدن کجا ، و یکی که بخاطر ِ بلایت از لاترینگ با خانواده! میزنه به چاک ؟!

من خودم عاشق ِ DA:O بودم ، حتی اویکنینگ رو روز اولی که اومد تموم کردم . اما حتی توی DLC های بعدش هم Lack of Charisma وجود داشت و اون تاثیر گذاری ِ داستان ِ اول رو نداشت به هیچ وجه

8. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

درسته ولی بازم باید صبر کرد وقتی بازی اومد حداقل 2-3 بار تمومش کرد تا درباره داستانش نظر مطمئن داد

10. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

گری واردِن ها که خون ِ دارک سپان رو مینوشیدن و بیشترشون هم همین اول کار فدا میشدن کجا ، و یکی که بخاطر ِ بلایت از لاترینگ با خانواده! میزنه به چاک ؟!
    داستان نسخه ی یک بازی هم در اصل یه داستان کلیشه ای بود که نویسندگان تونستند با آوردن شخصیت های فوق العاده.روایت بی نظیر و...تبدیلش کنن به یکی از بهترین داستان بازی ها(از نظر من)پس نمیشه در مورد شماره 2 هم به این زودی و به این بی رحمی نظر داد.باید اول بازی بیاد بعد در مورد داستان بحث کرد.

من خودم عاشق ِ DA:O بودم ، حتی اویکنینگ رو روز اولی که اومد تموم کردم . اما حتی توی DLC های بعدش هم Lack of Charisma وجود داشت و اون تاثیر گذاری ِ داستان ِ اول رو نداشت به هیچ وجه
    شما که توقع نداری داستان یه dlc با شماره اصلی برابری کنه؟ داری؟!؟

12. 4 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بقول نیما ( البته توی ذهن خوودمم بود) داستانش ارباب حلقه ای وار بود.

14. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

داستانش ارباب حلقه ای وار بود.
    آره! اما به خوبی پرداخته شده و 100% با نظر محسن عزیز موافقم که میگه:
    با آوردن شخصیت های فوق العاده.روایت بی نظیر و...تبدیلش کنن به یکی از بهترین داستان بازی ها

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

آره. شخصیت پردازی بازی خیلی قوی بود. اون codex هارو هم اگه بخونین بیشتر به عمق شخصیت ها فرو می رید. خوبیش این بود که برای تک تک افراد شخصیت پردازی شده بود.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داستان نسخه ی یک بازی هم در اصل یه داستان کلیشه ای بود که نویسندگان تونستند با آوردن شخصیت های فوق العاده.روایت بی نظیر و...تبدیلش کنن به یکی از بهترین داستان بازی ها(از نظر من)پس نمیشه در مورد شماره 2 هم به این زودی و به این بی رحمی نظر داد.باید اول بازی بیاد بعد در مورد داستان بحث کرد.

شما که توقع نداری داستان یه dlc با شماره اصلی برابری کنه؟ داری؟!؟
    اتفاقاً در Review که از بازی در PcGamer منتشر شده (94/100 گرفت) یکی از مشکلات بازی رو داستان بازی عنوان کردن.

18. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •