بهترین انجین گیم میکرهم ساده ست هم راحته هم آسونه هم سخت نیست هم مشکل نیست هم ...
یه دونه از پست هام پاک شده از صفحه های قبل.![]()
بهترین انجین گیم میکرهم ساده ست هم راحته هم آسونه هم سخت نیست هم مشکل نیست هم ...
یه دونه از پست هام پاک شده از صفحه های قبل.![]()
عنوان تاپیک رو نگاه کن
اسم گیم میکر توش میبینی ؟!
قوانین پست اول رو هم بخون ... لطفا اسپم ندید
البته یک چیزم بگم دلیل شاخ بودن call of duty به نظر این که با گرافیک بالای که داره نیاز به قطعات بالایی نیست!
بخاطر چند نکته است اول اینکه مدل ها پلی های کمتری نسبت به بازیهای مشابه دارند. کیفیت تکسچر ها هم همینطور.البته یک چیزم بگم دلیل شاخ بودن call of duty به نظر این که با گرافیک بالای که داره نیاز به قطعات بالایی نیست!
یه دلیل عمده اش هم بخاطر lod بالای callofduty هست که تا دو متر از آبجکت دور می شی lod ایش فعال می شه و جزییاتش می یاد پایین بطوری که وقتی تو یک اتاق هستید غیر از اون اتاق چیز دیگه ای رندر نمی شه مگه اینکه تو دیدتون باشه اونم با احتساب lod
به این میگن تخصص تو بازی سازینوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاخ بودن CoD بیشتر به خاطر گیم پلی شاخشه.
صفحه ی قبل رو نگاه کنید
ما داشتیم در مورد گرافیک صحبت میکردیم
سلام
حالا Cod چه ربطی به یونیتی و آنریل داره ؟
یه سوال بی ربط کسی میدونه اون علامت + جلوی اسم من چیه؟
در ضمن اگه نمی دونید جدیدا سازندگان ایرانی رفتن به سراغ udk و حتی کسایی که با یونیتی هم پروژه داشتن رفتن سراغ یو دی کی حالا شما بگین دلیل این کارشون چی بوده. این خبر ها کاملا موسقه حالا اگه شک دارین من همهیه این بازی ها رو نام می برم
سلام به همه.
راستش من 6-7 صفحه رو خوندم ولي فعلا وقت ندارم بقيه رو بخونم تو اين چند صفحه ميبينم كه فقط داريد ايراد ميگيريد كه چرا تغيير سبك بازي تو udk از unity سخت تره من اصلا تعصبي برخورد نميكنم چون به دلايلي من و دوستام تصميم داريم از آنريل به يونيتي نقل مكان كنيم.
حالا اول بايدبگم كه شما اگه نميتونيد تغيير كاراكتر رو 15 دقيقه اي انجام بذيد كه اشكال از udk نيست.
يا اگه شما نميتونيد زاويه و فاصله ي دوربين رو دو سه دقيقه اي تغيير بديد هم همينطور.
يه سوال هم پرسيده بوديد كه چرا هنوز unreal engine فروش داره ولي بازي سازاي بزرگ به udk رو نميارن . جوابش خيلي خيلي سادس . بازي سازاي بزرگ وقتي يه بازي رو ميسازن به هيچ وجه حاضر نميشن 20 درصد فروش رو به يكي ديگه بدن. براي همين ترجيه ميدن 600 هزار دلار رو اول بدن(گه رو قيمت اشتباه نكم) تا هم سورس رو در اختيار داشته باشن و هم بتونن براي xbox و ps3 بازي بسازن .
در ضمن شما اينجا هي ميگيد يونيتي اينو داره يونيتي اونو داره . به نظر من شما داريد از همه تعصبي تر برخورد ميكنيد چرا؟ چون شما بهتره به جاي اين كه فقط مزيتاي يونيتي رو بشمريد به udk هم يه نيم نگاهي بندازيد.
شرمنده اگه يه طرفه از udk دفاع كردم آخه اينقدر بهش بد گفتيد كه دلم نيومد چيزي نگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)